Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
skowroneczka87 wrote:Czekaj, czekaj Kdanka. Kupilas nowy wozek, a przyslali Ci uzywany?? Coz ci ludzie maja w glowie? Ze ktos nie zauwazy? Zostaje zwrot. I niepotrzebne nerwy.
Ale macie rację wszędzie chcą człowieka orznac.
Oj nie wiedzą na kogo trafili!
Może i leze ale jaja mam
Chce ich również podać do inspekcji handlowej.
Oj tam muszę ochlonac i przemyśleć strategie kopania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:43
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
Ksanka niestety o sklepie dino z Łodzi wiadomo ze to naciągacze. I najlepsze jest to ze nie maja nic wspólnego z tako. Robią strony podszywające sie pod polski firmy m.in tako, czy Klupś i na tym żerują. Opowiedział mi o tym jeden ze sprzedawców stacjonarnych, któremu ufam. A poza tym przy okazji wizyty w Łodzi wpadłam do ich sklepu na Piotrkowskiej - uwierz mi nie chciałabyś tam niczego kupić. Opakowania spłowiałe jakby stały tam milion lat. Rzeczy dość sfatygowane ., trochę jak Second hand. I w żadnym razie dino to nie producent, a jedynie marny dystrybutor
Est lubi tę wiadomość
-
Ja zamówiłam łóżeczko na allegro, a termin dostawy był 15 dni. Zapłaciłam z góry. Minęło już 30 dni i podobno łôżeczko jest już wysłane.... Po prostu sprzedają towar, którego nie mają i dopiero zamawiają u producenta... Jakoś to przeżyje bo mam jeszcze czas (o kurde mam nadzieję), ale jakby komuś się spieszyło to straszne nerwy. To w miarę nowy sprzedawca na allegro i planuję wystawić negatywny komentarz z opisem całej sytuacji. Tak ku przestrodze stroskanym przyszłym rodzicom.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iiiiiii zaraz będzie u mnie kurier z gemini
ale się cieszę jak dziecko
a tam tylko kosmetyki i termometr
mam pytanko- nie będzie głupio jak do szpitala spakuje się w dwie walizeczki na kółkach? dla siebie mam większą (coś a'la bagaż podręczny w samolocie) a dla Filip taką małą..Magda lena, Lilou1984, ksanka, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Spoko laski teraz to juz będzie czyste wyrachowanie
juz się nie wkurzam
ale cos na osłodę muszę sobie zrobić
Pewnie znów murzynek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:17
Magda lena, M+M+?, Renka88, Czarodziejka87, Kokaina, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Hej
Pow mi bo dzis wracam z psem ide siku a tam taka malak kropka sluzu tj bardziej cappucino badz ciemniejszy niew wiem czy sie mam martwic Aleks sie rusza ale mnie to za nie pokoilo -
Martita88 wrote:mam pytanko- nie będzie głupio jak do szpitala spakuje się w dwie walizeczki na kółkach? dla siebie mam większą (coś a'la bagaż podręczny w samolocie) a dla Filip taką małą..
Myślę, że głupio nie będzie! Wygodniej będzie
W razie gdyby położna musiała przenieść Wasze walizki to super wygodnie jest prowadzić 2 walizki na kółkach.
Ja mam dla siebie tylko na kółkach, na małego już mam torbę, bo nie miałam drugiej mniejszej walizki. Gdybym miała to bym tak jak Ty zrobiła.
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki:*
U mnie dziś pięknie słoneczko świeci<3
Zaraz zabieram się za pranie kocyków
Mały od rana wypina pupke i wygina śmiało ciało;D
M+M ale miło!Cieszę się,że mogłam doradzić i kremik tak fajnie się sprawdza u Ciebie:):*
Cena dla przyszłych mamusiek jest bajeczna;)
Est też czekam jak u Ciebie wrażenia:)
Madlene ja będę stosować Bepanthen na sutki ale to po porodzie:)
Ksanka przesadzili i to grubo z tym wózkiem ! To,że im nie odpuscisz to jestem pewna,dostaniesz pieniążki i kupisz swoją wymarzoną brykę
Trzymaj się i postaraj nie denerwować:*
AnnaK aż mi się łezka zakręciła jak czytałam Twój post! Piękne słowa:)
Życzę Tobie,żebyś niedługo ujrzała wymarzone dwie kreseczki i tuliła swojego maluszka w ramionach:*
Niecierpliwa ja na razie nie kupuje apteka niedaleko w razie czego:)
Dziewczyny gratuluje wczorajszych udanych wizyt:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)
Samych dobrych wieści:)
Szpitalne mamusie trzymajcie się!
Miłego dnia:)
ksanka, M+M+?, Lilou1984, Madlene.:) lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Martita ja właśnie biorę średnią walizke na kółkach:)
Nawet ostatnio kuzynka pożyczyła mi torbę taką sportową ale nie zmieszcze się do niej się okazało;)
Nataszka nie martw się,może to jakieś naczynko pękło jak to mała kropka tylko.
Chyba,że przedzwonisz do swojego gin i będziesz spokojniejsza:*
Nataszka2200, Martita88 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016