Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jutro ciążę donoszoną i na jutrzejszy wieczór zaplanowane małe co nie co
Jak to brzmi
Wprawdzie u nas średnio co tydzień/dwa tygodnie zawsze coś było, ale tak grzecznie i spokojnie. Mam ochotę zaszaleć
A na walentynki to już konkretnie, z przytupem!
Magda lena, ryjkek, domiii, Mania1718, Madlene.:), Czarodziejka87, Falon, muminka83, Madzialena90, Hannia123, Est, Izoleccc, Lilou1984, Kate84, Mietka 30:), RudyTygrysek, She86, Karka lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:Dzień dobry dziewczyny
chyba zaraz wyskoczę po pączka bo mi smaka narobiłyście
apropo rychłego rozpakowywania...to może ustalimy jakiś nowy zakaz?
Noooo chociaż do 10.02
Lilou1984 jasne, a my dla siebie to chyba musimy ustalić 10.03Izoleccc lubi tę wiadomość
-
Madzi musisz go podkręcić trochę, to na pewno nie odmówi, zapomni o główce hehe. A może mu powiedz że to nawet zdrowe dla Was teraz
U nas mało seksu w ciąży, ale to prze zemnie, jakoś mi libido spadło, choć ostatnio nadrabiamyMania1718, Madzialena90, Mietka 30:), Kate84 lubią tę wiadomość
-
Renka u mnie jakoś teraz dużo słabiej rosną na nogach co mnie bardzo cieszy.
Za to na początku ciąży miały szalone tempo na szczeście się uspokoiły;)
Krówka muffka u mnie też jakby bardziej gęsta wydzielina no i dużo
Madzialena a zrób tak jak Domiii pisze zacznij działaćJakiś masażyk na początek,pieszczoty..no musi zmięknąć
Mój to z kolei się nie boi,że coś małemu się stanie bo skoro gin mówi,że wszystko jest ok i możemy to on mu wierzy;D
No i najchętniej to co drugi dzień by mnie atakował hehe
Ale tak dwa razy w tygodniu dajemy radę
Renka88, Madzialena90, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
domiii wrote:no dobra, plan minimum na dziś wykonany
1. badania zrobione (tutaj muszę wspomnieć o moim porannym zdziwieniu i irytacji zarazem, ponieważ przez mój opuszczony brzuch nie widziałam strumienia moczu nawet! więc na czuja celowałam w pojemnik hahaha)
2. latte w Costa wypite
3. jeden pączek symbolicznie zjedzony
4. porządny seks uskuteczniony (dodam iż na prośbę mojego P!)
plan idealny zawiera jeszcze:
1. doczekanie do wieczora na wyniki badań (co by 120 pln nie poszło w błoto)
2. obejrzenie ostatnich 5 odcinków "Porodów"
3. zjedzenie jeszcze co najmniej 2 pączków- swoją drogą to ciekawa rzecz z tymi pączkami, bo ja nie cierpię nadzienia i zawsze je wyciskam hahaha to jaki sens jedzenia właśnie pączków?
Martita88, domiii lubią tę wiadomość
-
haha a mój chce się zabezpieczać
mówię mu "po co? przecież drugiego nie zrobisz?!" a on się naczytał że nasienie zmiękcza szyjkę i on nie chce jeszcze nic zmiękczać
wariat
domiii, Mania1718, Kajola, Karolina@, krówka_muffka, Madlene.:), Hannia123, Izoleccc, Magda lena, Mietka 30:), Kate84, Falon, kleo2426, A.Kasia, Karka lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:Hehe super plan domiii
pytanie dnia :
jak sklonic m. Do seksu? Skoro on boi sie ze uszkodzi coreczke? Brak slow normalnie. Macie jakies pomysly?
pytam powaznieMania1718, Karolina@, Martita88, Madzialena90, Madlene.:), edyś, Hannia123, Magda lena, Mietka 30:), Kate84, RudyTygrysek, Falon, A.Kasia, kleo2426, Karka lubią tę wiadomość
-
Czarodziejka87 wrote:Madzialena a zrób tak jak Domiii pisze zacznij działać
Jakiś masażyk na początek,pieszczoty..no musi zmięknąć
Czarodziejka,
Ale tu chodzi chyba o coś zupełnie odwrotnego!
* * *
Trzymajcie dziś za mnie kciuki, Kobitki, bo wieczorem mam ostatnie już najważniejsze badania diagnozujące moje problemy z utrzymaniem ciąży. Oby było dobrze!domiii, muminka83, Mania1718, Kajola, Karolina@, Martita88, krówka_muffka, Madzialena90, ksanka, Czarodziejka87, Est, Madlene.:), edyś, Hannia123, Izoleccc, Magda lena, Kate84, Mietka 30:), Falon, A.Kasia, Karka lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Stan przed mężem z wibratorem w dłoni i oznajmij że ma 5 s na decyzję albo on albo wibrator przez kolejny rok
muminka83, Madzialena90, Lilou1984, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi dziewczynki jedna rzecz ja jestem w 33tc, do tej pory polozna zawsze sprawdza takim czyms akcje serca:) standardowo wywiad o zylaki samopoczucie ruchy, waga cisnienie, u ginki usg nie zawsze, badanie szyjki zawsze wywiad tj u poloznej, czesto krew mocz do badania jakas recepta:) ale czy ja powinnam miec jeszcze jakies badania np te ktg o ktorym duzo piszecie? Albo czy powinna ze mna juz rozmawiac o porodzie? Ja sama mam zaczac? Ona wogole nie porusza tego tematu chodzby bylo jeszcze pol roku czasu.. A to plus minus 7 tygodni, a tfu tfu wczesniaki tez bywaja.. Jakos sie czuje nie dopieszczona po tych wizytach na nfz.. Nie powiedziala mi gin nigdy na wizycie na nfz o wadze dziecka, wage znam tylko z prenatalnuch i z prywatnych wizyt
To tak standardowo? Czy moze mam sama zaczac wypytywac? Mowcie dziewczyny bo ja w pierwszec ciazy zielona jestem..muminka83 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Na mojego by to nie podzialalo ;p dla niego seks moglby nie istniec i by sie ucieszyl ze juz go nie mecze
Mój to się nie może doczekać i tylko ociera się. Uwielbiam te jego podchody. Hihikleo2426 lubi tę wiadomość
-
saya16 wrote:Powiedzcie mi dziewczynki jedna rzecz ja jestem w 33tc, do tej pory polozna zawsze sprawdza takim czyms akcje serca:) standardowo wywiad o zylaki samopoczucie ruchy, waga cisnienie, u ginki usg nie zawsze, badanie szyjki zawsze wywiad tj u poloznej, czesto krew mocz do badania jakas recepta:) ale czy ja powinnam miec jeszcze jakies badania np te ktg o ktorym duzo piszecie? Albo czy powinna ze mna juz rozmawiac o porodzie? Ja sama mam zaczac? Ona wogole nie porusza tego tematu chodzby bylo jeszcze pol roku czasu.. A to plus minus 7 tygodni, a tfu tfu wczesniaki tez bywaja.. Jakos sie czuje nie dopieszczona po tych wizytach na nfz.. Nie powiedziala mi gin nigdy na wizycie na nfz o wadze dziecka, wage znam tylko z prenatalnuch i z prywatnych wizyt
To tak standardowo? Czy moze mam sama zaczac wypytywac? Mowcie dziewczyny bo ja w pierwszec ciazy zielona jestem..saya16, Est lubią tę wiadomość
-
Ja to jestem uzależniona od tego forum. Wasze porody przeżywam bardziej jak porody w mojej rodzinie
Martita88 - z tym zabezpieczaniem to Ci powiem uśmiałam się do łez. Już sobie wyobrażam Was z takim brzucholkiem i gumkąMartita88, muminka83, Izoleccc, Hannia123, Magda lena, Kate84, Falon, A.Kasia, Mietka 30:), ksanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
annak wrote:Czarodziejka,
Ale tu chodzi chyba o coś zupełnie odwrotnego!
* * *
Trzymajcie dziś za mnie kciuki, Kobitki, bo wieczorem mam ostatnie już najważniejsze badania diagnozujące moje problemy z utrzymaniem ciąży. Oby było dobrze!
Kciukasy mocno zaciśnięte!! &&&&& :* -
Hej, przyłączam sie do nie paczkowych Mamusiek, przy diecie wątrobowej tez niestety mogę zapomnieć
a tak czekałam na ten dzień zeby pochłonąć chociaż ze 3 pączusie
Jak juz na tapecie temat łóżkowy to moze sie Was coś podpytam:p mój oczywiście tez sie boi ze małej coś uszkodzi, juz sobie zaplanował jak to będzie jak juz będzie można i będzie nasz 'pierwszy raz' :p no ale mam cicha nadzieje, ze namowie go teraz co by troszkę wygonić Małamoze byc cieżko bo juz kilka miesięcy nic. Moje pytanie czy u Was final jest do środka czy nie wolno? I czy Wy tez korzystacie na całego czy raczej trzeba sie powstrzymywać przed 'odrobina' przyjemności? Aż sie czuje zawstydzona na sama myśl o takich rozrywkach po tylu miesiącach
-
Karolina@ wrote:Ja to jestem uzależniona od tego forum. Wasze porody przeżywam bardziej jak porody w mojej rodzinie
Martita88 - z tym zabezpieczaniem to Ci powiem uśmiałam się do łez. Już sobie wyobrażam Was z takim brzucholkiem i gumką
hahah dokładnieale zawsze go tak przerobie, że nie zdąży pomyśleć o gumce
ja to nie wiem co te facety mają w głowachmuminka83, Madzialena90, Karolina@, kleo2426, A.Kasia lubią tę wiadomość