Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Jestem w szpitalu , skórcze regularne co dwie minuty, rozwarcie 2 cm . Czekam na decyzje lekarza czy kładą mnie na obserwacje czy na porodówke. Przyznan ze nie spodziewalam się i trochę się boje
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
d'nusia wrote:Spróbuj jakieś specyfiki naturalne na zgagę. Ja kiedys pisałam, ze myślałam ze to zawał
Mi pomaga świeży imbir z miodem.
Dziewczyny pisały o migdałach na pewno z tego co pamietam.
Zaraz ci pomogą albo popatrz w Google bo ja juz nie pamietam
Dzieki Danusia. Zawal to zdecydowanie dobre okreslenie:-) Maz mi kupil gaviscon, zobaczymy czy zadziaala.d'nusia lubi tę wiadomość
-
Asia wiadomo, że się stresujesz. Jeżeli trzymają Cię na obserwacji to z pewnością są ku temu powody. Maleństwo jest już z pewnością duże, poradzi sobie. A Ty będziesz spokojniejsza mając go obok siebie.
Mania - kciuki zaciśnięte!! Rodzimy razem z Tobą!!
Ryjek - skoro mieszkasz w Piekarach, tzn. że można z Tobą pogodać?
Zaczynam odczuwać delikatny stres, bo w moim regionie zamknięto kolejny szpital. Boję się, że zamkną moją porodówkę, tym bardziej, że w tym mieście są przypadku świńskiej grypy. Sama nie wyobrażam sobie rodzić...;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 20:41
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
26Asia wrote:u mnie nie ma już odwiedzin od tygodnia, boje się jak to będzie po cc jak będę potrzebować męża
Nawet męża ne wpuszczą? A nie masz możliwości zejścia np. na izbę przyjęć i zobaczyć się z nim?
Jaki jest powód tego, że trafiłaś do szpitala? -
ja jjuz sama nie wiem , niby jak tam spojrzę to sie kapie po kropelce , jest to biała rzadka jak woda wydzielina, nie wylewa dsie ani nic , jak jutro znow to bedzie sie dziac to dzwonie do lekarza
-
nick nieaktualny
-
Renka88 wrote:Mania powodzenia!
Ja po wizycie mała waży 2,5kg wszystko jest dobrze, szyjka o dziwo 4 cm. Na ktg skurcze 4 i moja pani doktor kazała mi leżeć z dupa chociaż do 25 lutego.
Nie mogę iść nawet za tydzień do fryzjera
Chciałam chociaż coś zrobić dla lepszego samopoczucia.
.