Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusiakp ślicznie i sama z wszystkim dałaś radę, ale mam nadzieję że teraz z mężem pogadacie i coś się poprawi :-*
Jagood dziękuję, próbowałam z melisa niestety nie działano to jestem ciekawa co się u Ciebie będzie dziać!
26Asia wiem, że szpital to nie spełnienie marzeń, ale jeśli tam ma być bezpieczniej to nie ma innej opcji. Trzymam kciuki
Mania Wow, czekam na dalsze info, powodzenia!
Foxica a ja na telefonie nie mogę wejść w linkaa bardzo chciałam zobaczyć...
Renka niedługo ciąża będzie donoszona to wtedy jeszcze zdążysz do fryzjera przed porodem na pewno :-* szyjka piękna i córka już spora
Ciri i co mówili na to tętno? Jak u Was?Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Ryjek - skoro mieszkasz w Piekarach, tzn. że można z Tobą pogodać?
No niestety niePochodzę z Czeladzi, a to Zagłębie, czyli zagranica
Ale z moim narzeczonym mogłabyś sobie pogodać.
Karolina@ wrote:Zaczynam odczuwać delikatny stres, bo w moim regionie zamknięto kolejny szpital. Boję się, że zamkną moją porodówkę, tym bardziej, że w tym mieście są przypadku świńskiej grypy. Sama nie wyobrażam sobie rodzić...;/
Ech... tym samym się martwię. Z tego co pamiętam chcesz rodzić gdzieś w Tychach,, tak?
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Mania kciuki zaciśnięte
Renka ja też się męczę ze sobą, a odrost mam już ze 2 cm po farbie, bo fryzjera widziałam w grudniu..., ale pomyśl, że nie wiele już tego leżeniaJa mam plan właśnie jak wstanę w pierwszej kolejności fryzjera powitać
Renka88, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Bo chodząc spina się brzuch, ona jest chyba z tych co oby jak najdłużej mała była w brzuchu.
Kurde u mnie do fryzjera to trzeba się umawiać dwa miechy przed, pójdę chociaż obetne włosy kolor zawsze można zrobić.
O rozwarciu nic nie mówiła.
Ja w 31 tyg miałam szyjkę niecałe 4cm i twardą i mój gin mówił, że spokojnie na siłownie i ćwiczenia mogę chodzić, ogólnie robić wszytko. No nic każdy gin ma jakieś swoje zdanie, no ale ja bym do fryzjera szła :p w końcu tam siedzisz na tyłkuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:04
Renka88, She86 lubią tę wiadomość
-
foxica wrote:No właśnie Kate84 , a jak zrobić żeby miniaturka zdjęcia pokazała się w poście?, to zaraz się poprawię żebyś mogła zobaczyć na tel
Ja dodawałam zawsze na fotosik.pl i jak się wgrało wybierałam opcje linki i tam miniaturka na forum i wklejamfoxica lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:16
Gośśś, Czarodziejka87, Kate84, kateee, Izoleccc, d'nusia, nataliano, Vincent, Est, Dorka87, Tunia.a, Kasia24, Karka, Falon, Lilou1984, 26Asia, Mania1718, Kajola, Malina81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasieńka 1985 wrote:Ciri mowilas ze zalapalas sie do tv to może ciebie przed chwila widziałam w tvn24 polska i swiat o posilkach w szpitalu? Jak tak to masz piękny rudy kolor wlosow
Kate niestety nic konkretnego nie mówili... Ze za wysokie wiec mnie potrzymali 2 godziny pod ktg.. -
Faktycznie śliczny pokoik!super klimatyczny
też mam tę komode. A powiedz gdzie kupiłaś takie ładne koszyki?
Ciri to kiepsko tak nie wiedzieć co to może oznaczać, choć może jeśli mocno dzidzia szaleje to nie jest nic aż tak złego skoro Ciebie nie informują? :-* -
nick nieaktualnyKate84 wrote:
Ciri to kiepsko tak nie wiedzieć co to może oznaczać, choć może jeśli mocno dzidzia szaleje to nie jest nic aż tak złego skoro Ciebie nie informują? :-*
Wiecie co? Ja mam wrazenie ze oni nigdzie nic nie mowia... Ani na zelaznej ani tutaj.. Zyj czlowieku w niewiedzy bo ani na zelaz jak na IP bylam nic nie mowila (o twardosci dlugosci i roWarciu dowiedzialam sie ze skierowania do drugiego szpitala), o zapisie ktg twz nic nie mowili o niczym ale skierowanie na obserwaxje dostalam. Tam samo tu niby pod ktg niby mowia ze nie dobrze ze nie powinno tak byc ale jak przyszla odlaczac to powiedziala ok do widzenia do 6 rano zobaczymy co dalej... -
Kurcze dziewczyny od rana twardnieje mi brzuch. Jest mega napięty i czuję jakby ważył dużo więcej niż do tej pory. Nie przejmowałam się tym, bo w ciągu dnia twardniał mi tylko podczas chodzenia lub stania, teraz jak leżę to też czuję, że brzuch mi się stawia. Też tak macie???Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Mnie to jakas infekcja tam na dole lapie, swedzi i piecze,ale dziwne bo pare dni temu robilam wymaz przeciw drozdzycy i byl wynik ujemny. W kazdym razie zaaplikuje sobie pimafucin tylko kurde przy moim ciaglym wstawaniu na siusiu to mi wypadnie.. ehhjusiakp