Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mrczy mnie dzis bol w okolicy mostka. Zaczelo sie po jedzeniu, gniecie niemilosiernie, az lzy mi leca tak boli, do tego strasznie mi sie odbija. Czy to moze byc zoladek? Miala moze ktoras cos podobnego? Pilam juz rumianek, miete, cole, bralam nospe, ale pomoglo na chwile i znow wraca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MeAmerie ale słodyczek z Twojego synusia!
można go schrupać!
Dziewczyny mam pytanie do tych które mają łóżeczko 120/60. Czy możecie sprawdzić czy w rzeczywistości nie wychodzi Wam ono większe?? Bo wiem, że szerokość może mieć nawet 66, 67cm. A nam tak na styk wejdzie 61,5cm. Będę wdzięczna! -
Kate84 wrote:
Jagood no też jestem zaskoczona, że z takim rozwarciem Cię wypuścili, to kiedy masz wrócić?
Kasia, jeśli dotrwam to za tydzień w poniedziałek melduje się już na stałe.
A Ty może sobie melise podwójną zalej na noc, nie będzie Cię tak wybudzalo przy skurczach czy przewracaniu na drugi bok.do czterech razy sztuka. -
skowroneczka87 wrote:Dziewczyny, mrczy mnie dzis bol w okolicy mostka. Zaczelo sie po jedzeniu, gniecie niemilosiernie, az lzy mi leca tak boli, do tego strasznie mi sie odbija. Czy to moze byc zoladek? Miala moze ktoras cos podobnego? Pilam juz rumianek, miete, cole, bralam nospe, ale pomoglo na chwile i znow wraca.
całkiem możliwe że to na tle nerwowym.. postaraj się zrelaksować i wypij melise. -
http://naforum.zapodaj.net/55055cfb5bd1.jpg.html
domiii, Madzialena90, d'nusia, RudyTygrysek, Est, Falon, Vincent, A.Kasia, edyś, Madlene.:), Czarodziejka87, Teresa1992, Karolina@, Olina, Izoleccc, Kajola, Mietka 30:), Karka, olatychy, Lilou1984, She86 lubią tę wiadomość
-
bardzo się starałam nadrobić, ale nie dam rady
od tygodnia jesteśmy w szpitalu liczyłam, że wyjdziemy, ale zostaniemy do dnia porodu. CC będzie prawdopodobnie za 7 -10 dni...zaczynam się ty wszystkim już mocno denerwowaćnie tak to miało wyglądać
-
Jestem w szpitalu , skórcze regularne co dwie minuty, rozwarcie 2 cm . Czekam na decyzje lekarza czy kładą mnie na obserwacje czy na porodówke. Przyznan ze nie spodziewalam się i trochę się boje
Madlene.:), A.Kasia, domiii, Magda lena, baassiia, RudyTygrysek, kateee, Teresa1992, Karolina@, Renka88, Marlena, d'nusia, edyś, Izoleccc, nataliano, nataliano, Madzialena90, Gośśś, Kate84, Martita88, Kajola, Mietka 30:), Hannia123, polin, Karka, Dorka87, M+M+?, kleo2426, krówka_muffka, anie93lica, Falon, anitka19953, Lilou1984, She86 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Foxica, ślicznie,jasno, schludnie, taki klimacik jak lubię. Właśnie dzisiaj zmieniłam koncepcje i przewiesiłam swoje cotton balls na firankę/zasłonę, mój M. przyszedł i zdziwiony na firankę yyyyyyy, pokazałam twoje zdjęcie i stwierdził że kobiety to jednak inaczej widzą świat
domiii, foxica, Mietka 30:), Hannia123, Falon, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
26Asia- przykro mi, że musisz do porodu być w szpitalu. Wiadomo, że w domu najlepiej, ale w szpitalu bezpieczniej ....
WoW Mania!Czyżby kolejny mężczyzna gramolił się na ten świat
Jaaaaa. Czasami nie wierzę, że to się dzieje. 3mam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! Informuj nas jaka decyzja
Rodzimy razem z Tobą
domiii, Mania1718 lubią tę wiadomość