Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieńka 1985 wrote:ja zamierzam jakimś cudem dojechać z Radomia na madalińskiego do Wawy mam nadzieje ze zdąże
Kasienka! Ja mam dokładnie taki sam plan! Do jakiego ginekologa w Radomiu chodzisz?starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Kajola powiem Ci, ze na ta chwile nie ma tragedii. Pare łóżek na patologii wolnych
3 tatusiów na korytarzu czeka wiec jakieś Maluchy wyskakują ale bez masakry
Gośśś na to wyglada!chociaż ja Mała dziś tak nisko czuje i jakieś dziwne napierania ze moze sie okazać ze do wtorku nie doczekam :p a swoją droga we wtorek super data: 16 0 2 2 0 16
She86, domiii, Kajola, Kate84, RudyTygrysek, Gośśś, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
kateee wrote:Kajola powiem Ci, ze na ta chwile nie ma tragedii. Pare łóżek na patologii wolnych
3 tatusiów na korytarzu czeka wiec jakieś Maluchy wyskakują ale bez masakry
Gośśś na to wyglada!chociaż ja Mała dziś tak nisko czuje i jakieś dziwne napierania ze moze sie okazać ze do wtorku nie doczekam :p a swoją droga we wtorek super data: 16 0 2 2 0 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:38
Natalia27.03.2016
-
kasieńka 1985 wrote:do dr Bator to też z radomia jestes Viera, a ty
Kasienka ja też do dr Bator i tak z Radomia jestem. Miło spotkać na marcówkach kogoś ze swojego miasta
MeAmerie gratuluję ślicznego synka!kasieńka 1985 lubi tę wiadomość
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
kasieńka 1985 wrote:no nareszcie sie tu kogoś doczerkałam, może sie kiedys na wizycie spotkamy albo na porodówce
Termin mam na 27 marca wiec dzieli nas tylko kilka dni! Także możliwe jest wszystko ;P
Pracujesz w sklepie? A z czym jeśli można zapytać?
PS. Jeszcze nie na l4?
Niecierpliwa i Ty z okolic? Super! Jeszcze mi powiesz ze chodzisz do tej samej gin to padnęstarania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Zostawić Was na parę godzin i tyle do nadrabiania
Kofeinka wiem wiem swojego czasu bardzo często jeździłam do W-wy pociągiem przez Kutno
Karolina cieszę się, że jednak mogłaś wyjść ale teraz naprawdę staraj się oszczędzać na maksa ile się da, choć wiem że przy dziecku to na pewno nie jest łatwe! Trzymam kciuki :-*
Ola Uhuhu czyżbyś mialabyć następna
MeAmeriezakochać się można, śliczny chłopak i widać, że był wagowo niczego sobie
słodziak niesamowity! Fajnie, że w końcu któraś Marcówka pokazała nam dzidziusia :-* milion buziaków dla Was!
Kateee ja też w sumie zazdroszczę, że za chwilę będziesz już mieć dziecko w ramionachbędziemy Tu mocno trzymać kciuki, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie
Jagood no też jestem zaskoczona, że z takim rozwarciem Cię wypuścili, to kiedy masz wrócić?
Gosiu no proszę co za rozwój sytuacjidobrze, że tak sprawnie tam wszystko załatwili, czyli jeszcze parę dni tylko
. No będziecie rodzić razem z Kateee
Muminko Bardzo się cieszę, że wizyta taka udana i wszystko jest pięknie,śliczna fotka córeczki :-*
Kajka ja biorę położną do porodu, dlatego też byłam tydzień temu się dogadać i obejrzeć, a wczoraj na badaniu. Wiem, że normalnie nie ma opcji obejrzenia porodówki... Sale fajne, 8 ich jest wszystkie praktycznie takie same, z łazienką, prysznicem, piłka, gazem itpoby to grypsko się uspokoiło, bo faktycznie może być ciężko później z odwiedzinami męża w takim razie
Ja mam nadzieję, że Amela zostanie Amela, ale tylu lekarzy to mówiło, że chyba ślepi musieliby być gdyby jednak był synmój gin,ten od prenatalnych, babka od usg 3d,lekarz na ip no więc myślę, że jednak córka
Dziewczyny gratuluję donoszonych dzisiaj ciąż i rozpoczętych kolejnych tygodniGośśś lubi tę wiadomość
-
Viera Yves wrote:Termin mam na 27 marca wiec dzieli nas tylko kilka dni! Także możliwe jest wszystko ;P
Pracujesz w sklepie? A z czym jeśli można zapytać?
PS. Jeszcze nie na l4?
Niecierpliwa i Ty z okolic? Super! Jeszcze mi powiesz ze chodzisz do tej samej gin to padnę
Nie nieja do ginekologa chodzę do grójca
Kasieńka może kiedyś skorzystamdzięki za info
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Dziewczyny właśnie przeglądałam strone na facebooku Ciąża-pytania i odpowiedzi i dziewczyna urodziła córe 5200g i 60 cm ale kawał babki
Oczywiście CC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:22
Kate84 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Czarodziejka87 wrote:Dziewczyny właśnie przeglądałam strone na facebooku Ciąża-pytania i odpowiedzi i dziewczyna urodziła córe 5200g i 60 cm ale kawał babki
Oczywiście CC.
woooooo - dech mi zaparłoto ponad dwa razy więcej niż ma moja Judzia teraz
-
Czarodziejka87 wrote:Dziewczyny właśnie przeglądałam strone na facebooku Ciąża-pytania i odpowiedzi i dziewczyna urodziła córe 5200g i 60 cm ale kawał babki
Oczywiście CC.
Też dziś na tej stronie rzuciła mi się w oczy ta dziewczynkaale widać że duża od razu po zdjęciu
Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
muminka83 wrote:woooooo - dech mi zaparło
to ponad dwa razy więcej niż ma moja Judzia teraz
No mnie zatkało jak to przeczytałam
Niecierpliwa tak,tak wyglądała jakby już 3 miesiące miała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:34
Filip 28.03.2016
-
Tu w Bytomiu niestety jest zakaz odwiedzin i nawet do porodu nie wpuszczaja tatusiow
cos slyszalam, ze moze tylko do poniedzialku ale to zalezy od pani dyrektor tej kliniki. Dobrze by bylo gdyby to zniesli, bo moj M chociaz by synka zobaczyl... tym bardziej ze tyle lat na niego czeka...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]