Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mam pytanie od wczoraj wieczora boli mnie podbrzusze jak na okres ból promieniuje na lewe udo. Jak leże boli najbardziej przechodzi jak chodzę... Problem polega na tym że jeżeli to skurcze to nie jestem w stanie ich policzyć bo mam wrażenie że boli cały czas
-
Mania1718 wrote:Uwielbiam takie podejście
I jestem pewna że se świetnie poradzisz nawet w tych ciężkich chwilach
Wkurzam się jak czytam matka po miesiącu ma dość i widzi wszystko w czarnych barwach! A radość można czerpać chociażby z dźwięku wychodzącej kupy niemowlaka
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję z całego serca nowym mamusią! Tak miło czyta się wiadomości o narodzinach kolejnych Skarbów
Melduję się w nadal 2w1.
Całą noc nie spałam... Zasnęłam dopiero po 06:00. Skurcze mega, brzuch twardy jak skała, momentami brakowało tchu. Chciałam mierzyć, co jaki czas występują ale nie potrafiłam bo miałam wrażenie, że bolało non stop. A po drugie tak jak pisałam - bolała mnie tylko prawa strona brzucha. Dziwne to jakoś? Dlatego czułam, że to jeszcze nie to na co czekam.
Teraz jest okej, czuję jedynie takie delikatne kłucie z boku. Piję znowu herbatę z liści malin i czekam na rozwój wydarzeń
P.S. Zdziwiło mnie tylko to, że skurcze nie przeszły po gorącym prysznicu, ani po nospie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:51
-
Karolina@ wrote:Melduję się w nadal 2w1.
Całą noc nie spałam... Zasnęłam dopiero po 06:00. Skurcze mega, brzuch twardy jak skała, momentami brakowało tchu. Chciałam mierzyć, co jaki czas występują ale nie potrafiłam bo miałam wrażenie, że bolało non stop. A po drugie tak jak pisałam - bolała mnie tylko prawa strona brzucha. Dziwne to jakoś? Dlatego czułam, że to jeszcze nie to na co czekam.
Teraz jest okej, czuję jedynie takie delikatne kłucie z boku. Piję znowu herbatę z liści malin i czekam na rozwój wydarzeń
P.S. Zdziwiło mnie tylko to, że skurcze nie przeszły po gorącym prysznicu, ani po nospie.
Ojjj biedna. A byłaś na ip?
-
Niecierpliwa Ja ogólnie wstawiłam 2 pełne pralki z ubrankami, kocykami i innymi pierdołami a później prałam na raty to co do kupiłam w uzywancach razem z ubraniami starszych dzieci (płukanie w płynie dla niemowląt oczywiście
)
Karolina@ współczuję okropnej nocy, dzisiaj powinnaś odespać i wypocząć bo wszystko możliwe ze zaraz i Ty zawiasy na porodowce
Madlene czemu trafiłaś na IP? Napisz coś więcej
U nas plan na dziś to babka ziemniaczana na samą myśl dostaje ślinotokudawno nie robiłam, może któraś z was ma jakieś porady żeby nie była sucha?
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
my już po wizycie +ktg , więc na zapisie tylko jeden skurcz
się zapisał 50% , zawsze jak mnie podłączą to brak skurczy jest;/
a jak w domu siedze to się pojawiają ;p , lekarz zbadał
powiedział że wszystko jeszcze jest wysoko , wiec chyba jeszcze nie
pora na naschoć termin już tuż tuż... aa no i przyplątał
się grzybosław;/ gin dał mi coś do środka za 40 zł , oby pomogło
Emilka jest malutka i nie chce rosnąć przez tydzień przybrała tylko 100g
Gratulacje dla jusi i vincenta -
Alinko a ile waży twoja mała? Bo my ten sam dzień a twoja Emilka szła równo z moja Zosia? Dziewczynki są drobniejsze! I dobrze ! A poza tym łatwiej urodzić mniejsze dziecko! Głową do góry!
Ta infekcja powodowała chyba te 'wycieki' o których pisalas.
-
Dzień dobry w słoneczny dzień w Łebie
Ja witam się w rozpoczętym 36 tygodniu
Niedawno dostałam sms że miedzy 15-17 przyjedzie kurier z wózkiem, cieszę się jak dziecko i doczekać sie nie mogękrówka_muffka, Karolina@, Mania1718, Madzialena90, Kajola, d'nusia, A.Kasia, Martita88, edyś, Lula_w, Kate84, Czarodziejka87, She86, domiii, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
-
tak ta infekcja powodowała te wycieki , co panikowałam
Emilka waży 3 kg więc juz jest dobrze , ale mimo wszystko to maluszek