Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrowka, ja robilam rano i popoludniu i o dziwo wieczorem kreska wychodzila mi wyrazniejsza heh ale teraz wlasnie zrobilam kolejny i sa dwie kreseczki, druga pojawila sie odrazu i jest wyrazniejsza od wczorajszej jak u ciebie Kochana?
doti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrówka_muffka wrote:Zrobiłam test rano i wyszła taka blada ale jest widoczna!!!! Wow..jestem w takim szoku,a w sumie @ mam na środę...
jusiakpp a masz jakieś inne objawy?
krówka dawaj foto testu jak masz na środę termin @ to jestesmy w tym samym czasie ja mam na wtorek ale jeden dzien to mala roznica
hmm objawy mam typowo przed okresowe, boli mnie brzuch już od owulacji wlasciwie, gdybym nie wiedziala ze jestem w ciazy to juz pewnie bym sie faszerowala tabletkami przeciwbolowymi, no i cycki mam mega bolace, a tak poza tym to chyba nic wiecej, no jedynie sluz bialy ale to tez zawsze przed okresem mam dzis mi tempka troche spadla i juz schizuje ze cos zlego ale nie ma co sie zamartwiac poki co:) jak u ciebie z objawami? i daj to foto -
nick nieaktualny
-
jusiakpp nie umiem dodać zdjęcia... masakra ja jak myłam zęby to mnie tak na wymioty zbierało,że szok:/ zjadłam śniadanie, ale ciągle mi siedzi i mi niedobrze:(( pewnie,że nie ma się co zamartwiać ,trzeba być dobrej myśli!! Ale fajnie ,że my w tym samym czasie!!!może mi podpowiesz jak to foto wrzucic??ech pije herbate, ciągle niedobrze..mi.
-
nick nieaktualnyWejdz na www.fotoszok.pl i tam masz ,,wgraj zdjecia,, klikasz szukasz foto, dodajesz, klikasz ,,wgraj,, i pojawia sie zdjecie, pod nim masz ,,pobierz kod,, pojawiajasie rozne kody, skopiuj ten gdzie pisze ,,miniaturka na forum,, i wklej normalnie tutaj gdzie piszesz wiadomosci mysle ze dasz rade jaki test robilas, allegrowy?
-
nick nieaktualny
-
Witajcie marcowe mamuski 2016 zycze wam spokojnych i nudnych 9msc ,powodzenia listopadowka 2015:-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-