Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrówka_muffka wrote:o to super, tak jak ja )
robiłas drugi test? ja codziennie testuje. jutro termin @, wczoraj to mnie tak głowa bolała, cały dzień od rana, dziś zaprowadziłam młodego do przedszkola i wracając zaczął mnie bolec lewy jajnik, masakra, teraz siedze w pracy i odpoczywam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj dwie kreseczki Dzień przed @
Jedna troszkę słabsza ale dobrze widoczna moja reakcja była bezcenna, łzy szczęścia same płynęły a narzeczony przez telefon mało nie padł oboje bardzo się cieszymy, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. A jak u Was kochane?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58adf936dfd9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:31
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Ja mam skurcze w brzuchu na dole bardziej z lewej strony,poza tym niesamowita senność... Wiem ze może za wcześnie ale idę dzisiaj do ginka, może się czegoś więcej dowiem.
Już do lekarza idziesz? Ja jeszcze poczekam do 7 tygodnia zeby odrazu zrobic usg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy nie za wcześnie idę do ginka, ale ja go panikara jestem więc lepiej pójdę i dowiem się jakie mam podjąć kroki
Ten tescik mnie zaintrygowal niby nie jest ta druga kreseczka tak mocna jak pierwsza, ale jest i to się liczyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 17:52
-
nick nieaktualnyNooo ja juz planuje co zrobie mojemu jeszcze nie widzial pozytywnego testu i zrobie go jutro rano,pstrykne foto i ladny opisik dam typu Tatusiu jestem bardzo malutki i bardzo cie kocham
Co do ginka to ja bym nie szla, ale to twoja wola, to twoje pierwsze dziecko? Ja z pierwszm bardzo panikowalam i odrazu w dniu @ bieglam do lekarza, ale on tak wczesnie nic nie zobaczy, jedynie czy macica jest rozpulchniona czy infekcji nie masz zadnej, zmierzy cisnienie, ja pamietam ze wyszlam wkurzona bo liczylam ze mi karte ciazy zalozy a on ze po usg heg ale to normalne. Ja na pewno pojde do gina do 7-go tyg -
Witaj anie93lica w naszym skromnym gronie!)))Fajnie,że dołączyłaś!
Jusiakpp nie robiłam testu więcej, zrobię pojutrze jeszcze raz. Mnie też któregoś dnia zabolał jajnik,mam takie przelewanie w brzuchu. Ja zadzwonię do swojego gina i spytam kiedy mam przyjść, wcześnie to i tak nic nie widać, a w 7 tyg chyba serduszko bije, więc jest cudownie na usg:)))anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny