Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:Pierwsze dzidzi? Jakieś objawy? Kiedy termin miesiaczki?
Rok temu urodziłam synka w 26tc, był z nami 4,5 miesiąca ale w wyniku sepsy i niewydolności organizmu zmarł. To nasze drugie dziecko i modlę się, żeby tym razem zostało z nami na ziemi. Termin @ mam na jutro, słaba druga kreska na testach wychodziła mi już 9dpo. Wczorajsze HCG 117,6 mUl/ml a progesteron 31,30 ng/ml Jutro powtórzę HCG i zobaczymy, czy dobrze przyrasta. Z objawów mam mega wysyp pryszczy na twarzy, bolesne sutki i ogólnie szczypią mnie piersi. Dodatkowo ból podbrzusza i wzdęcia oraz utrzymujące się 24/dobę mdłości I duuuużo mlecznego śluzu. W tej ciąży objawy mam całkiem inne niż w poprzedniej i coś czuję, że będzie mała MariannaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:30
Rudzialka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Oo to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Dzięki ze widzisz tez ze jest wyrazniejsza, to chyba dobry znak
Mówiłaś juz swojemu o dzidzi?
Mówiłam, przez skypa hehe mówił tak: Kochanie kamera się nie zacina? ja mówie, nie, że jest ok, a on, no to teraz patrz i na niby zemdlał hehe ale ogólnie to się cieszy nawet bardzo bardzo -
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Słodko )))) mój nadal w szoku....
ale chyba w pozytywnym szoku mnie zaczeło łapać zmęczenie, zasnelabym na stojąco, myslalam, że to wymysly jakies z ta sennoscia hehe ale widze ze jednak nie i mnie tez dopada, masakra, a w dodatku pada deszcze, klientow nie ma i jedno szczescie bo bym przy nich zasnela i gardlo zaczyna mnie bolec i w kosciach łamać czuje sie staro heheanie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ta senność to chyba faktycznie prawda. Ja ogólnie nigdy w ciągu dnia nie potrafiłam zasnąć, a od kilku dni czuje się jakaś strasznie zmęczona i zapracowana, a ja od czwartku na urlopie.
Do mojego M. chyba tez jeszcze nie dociera, że się udało.Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyStópka wrote:Ta senność to chyba faktycznie prawda. Ja ogólnie nigdy w ciągu dnia nie potrafiłam zasnąć, a od kilku dni czuje się jakaś strasznie zmęczona i zapracowana, a ja od czwartku na urlopie.
Do mojego M. chyba tez jeszcze nie dociera, że się udało.
Mnie się wydaje, że oni jak zobaczą że zaczynają Nam rosnąć brzuchy to wtedy to do nich dotrze albo jak zobaczą serdeuszko na usg -
Stópka wrote:Ta senność to chyba faktycznie prawda. Ja ogólnie nigdy w ciągu dnia nie potrafiłam zasnąć, a od kilku dni czuje się jakaś strasznie zmęczona i zapracowana, a ja od czwartku na urlopie.
Do mojego M. chyba tez jeszcze nie dociera, że się udało.
No ta senność jest masakryczna, a ja pozatym mam jeszcze takie uczucie zimna ze szok, chodzę w swetrach bluzach ;-p