Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:Rok temu urodziłam synka w 26tc, był z nami 4,5 miesiąca ale w wyniku sepsy i niewydolności organizmu zmarł. To nasze drugie dziecko i modlę się, żeby tym razem zostało z nami na ziemi. Termin @ mam na jutro, słaba druga kreska na testach wychodziła mi już 9dpo. Wczorajsze HCG 117,6 mUl/ml a progesteron 31,30 ng/ml Jutro powtórzę HCG i zobaczymy, czy dobrze przyrasta. Z objawów mam mega wysyp pryszczy na twarzy, bolesne sutki i ogólnie szczypią mnie piersi. Dodatkowo ból podbrzusza i wzdęcia oraz utrzymujące się 24/dobę mdłości I duuuużo mlecznego śluzu. W tej ciąży objawy mam całkiem inne niż w poprzedniej i coś czuję, że będzie mała Marianna
Witaj kochana! Też mam termin @ na jutro. Też miałam mdłości wcześniej parę dni temu, poza tym teraz co zjem to mi niedobrze:/margaret26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymargaret26 wrote:Witam się i ja Niby marcowe ,ale większość pewnie urodzi w lutym
haha, mi pasowałby 14 luty bo tego dnia mamy z mężem 8 rocznicę Ale ani dnia wcześniej nie zamierzam się rozpakować, mam zamiar tym razem dociągnąć do 9 miesiącamargaret26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a kiedy na pierwsza wizyte wam kazali przyjsc? Ja dwa dni temu jak jeszcze nie wiedzialam o ciazy zapisalam sie na konsultacje badan na 10sierpnia. Teraz jak zeobie druga. Bete i bedzie spox ti okres nie przyjdzie w weekend to dzwonie do gina i ciekawa jestem kiedy wkarze mi przyjsc...
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Podobno to normalne. Ale u mnie na razie nie ma. Jeszcze chyba za wczesnie.
I ciągnięcie w podbrzuszu to tez normalne na początku
Tez tak panikowalyscie przy pierwszej ciąży? -
nick nieaktualny