Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Nie robił, zrobi wszystko na drugiej wizycie,6.07
Dziewczyny tez macie dużo śluzu mlecznego bo ja aż "plyne"
Ja mam sporo. Dzisiaj mam termin @ i co chwilę latam do łazienki żeby sprawdzić czy czasem nie krwawię bo tak mi mokroWkurza mnie to, już wolałabym wcale nie mieć bo zawsze to mniej stresu
margaret26 lubi tę wiadomość
-
Mnie ciągnęło z prawej strony i jajnik dość mocno bolał. Przeszło po 3 dniach
Trochę się denerwuję,ale staram się zachować spokój. Przede wszystkim nie sprawdzam niczego w necie żeby się nie nakręcać. Wszystko w piątek omówię z lekarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:26
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:A ja dalej leze z goraczka 39 st
paracetamol nic nie zbija jej. Najgorsze ze piersi przestaly bolec, nic zero bolu, a test druga kreska byla ale slabsza od wczorajszej, plamien nie ma, kurde nie wiem co jest grane. Do gina na 17 -ta dopiero.
Wawelinka, witaj -
margaret26 wrote:Mnie ciągnęło z prawej strony i jajnik dość mocno bolał. Przeszło po 3 dniach
Trochę się denerwuję,ale staram się zachować spokój. Przede wszystkim nie sprawdzam niczego w necie żeby się nie nakręcać. Wszystko w piątek omówię z lekarzemmargaret26 lubi tę wiadomość
-
Anielica - kobiety w ciąży i Internet to najgorsze z możliwych połączeń. Niepotrzebne nerwy i nakręcanie się. A ciąża ma być radosnym okresem
Ciągle zamartwianie przysłoni pozytywne aspekty tego stanu
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymargaret26 ma rację, nie ma nic gorszego niż internet w ciąży
anie93lica to Twoja pierwsza ciąża? Jeśli tak to zamiast internetu polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko". Dużo fajnych i PRAWDZIWYCH informacji a przede wszystkim opisany każdy miesiąc rozwoju maleństwa w brzuchu i ciążowych dolegliwości, które mogą Ci dokuczać. Na końcu jest nawet rozdział dla przerażonych przyszłych tatusiów
Moja beta z dzisiaj 322,7. Przedwczoraj było 117,6 czyli chyba ok?margaret26, monirek lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:margaret26 ma rację, nie ma nic gorszego niż internet w ciąży
anie93lica to Twoja pierwsza ciąża? Jeśli tak to zamiast internetu polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko". Dużo fajnych i PRAWDZIWYCH informacji a przede wszystkim opisany każdy miesiąc rozwoju maleństwa w brzuchu i ciążowych dolegliwości, które mogą Ci dokuczać. Na końcu jest nawet rozdział dla przerażonych przyszłych tatusiów
Moja beta z dzisiaj 322,7. Przedwczoraj było 117,6 czyli chyba ok?
mam tą książkę i jest mega! również bardzo polecam!
o internecie już pisałam...margaret26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny