Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Nie robił, zrobi wszystko na drugiej wizycie,6.07
Dziewczyny tez macie dużo śluzu mlecznego bo ja aż "plyne"
Ja mam sporo. Dzisiaj mam termin @ i co chwilę latam do łazienki żeby sprawdzić czy czasem nie krwawię bo tak mi mokro
Wkurza mnie to, już wolałabym wcale nie mieć bo zawsze to mniej stresu
margaret26 lubi tę wiadomość
-
Mnie ciągnęło z prawej strony i jajnik dość mocno bolał. Przeszło po 3 dniach

Trochę się denerwuję,ale staram się zachować spokój. Przede wszystkim nie sprawdzam niczego w necie żeby się nie nakręcać. Wszystko w piątek omówię z lekarzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:26
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*jusiakpp wrote:A ja dalej leze z goraczka 39 st
paracetamol nic nie zbija jej. Najgorsze ze piersi przestaly bolec, nic zero bolu, a test druga kreska byla ale slabsza od wczorajszej, plamien nie ma, kurde nie wiem co jest grane. Do gina na 17 -ta dopiero.
Wawelinka, witaj
-
A jak idiotka czytam właśnie nie potrzebnie.margaret26 wrote:Mnie ciągnęło z prawej strony i jajnik dość mocno bolał. Przeszło po 3 dniach

Trochę się denerwuję,ale staram się zachować spokój. Przede wszystkim nie sprawdzam niczego w necie żeby się nie nakręcać. Wszystko w piątek omówię z lekarzem
-
Anielica - kobiety w ciąży i Internet to najgorsze z możliwych połączeń. Niepotrzebne nerwy i nakręcanie się. A ciąża ma być radosnym okresem
Ciągle zamartwianie przysłoni pozytywne aspekty tego stanu
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymargaret26 ma rację, nie ma nic gorszego niż internet w ciąży
anie93lica to Twoja pierwsza ciąża? Jeśli tak to zamiast internetu polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko". Dużo fajnych i PRAWDZIWYCH informacji a przede wszystkim opisany każdy miesiąc rozwoju maleństwa w brzuchu i ciążowych dolegliwości, które mogą Ci dokuczać. Na końcu jest nawet rozdział dla przerażonych przyszłych tatusiów 
Moja beta z dzisiaj 322,7. Przedwczoraj było 117,6 czyli chyba ok?
margaret26, monirek lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:margaret26 ma rację, nie ma nic gorszego niż internet w ciąży
anie93lica to Twoja pierwsza ciąża? Jeśli tak to zamiast internetu polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko". Dużo fajnych i PRAWDZIWYCH informacji a przede wszystkim opisany każdy miesiąc rozwoju maleństwa w brzuchu i ciążowych dolegliwości, które mogą Ci dokuczać. Na końcu jest nawet rozdział dla przerażonych przyszłych tatusiów 
Moja beta z dzisiaj 322,7. Przedwczoraj było 117,6 czyli chyba ok?
mam tą książkę i jest mega! również bardzo polecam!
o internecie już pisałam...
-
nick nieaktualny