Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w 5 cyklu po odstawieniu tabletek ale 2 mialam bez owulacji potem pierwszy z owulka ale okazalo sie ze bede miala teraz dlugie cykle 37dni. I potem kolejne dwa w ktorych sie wbilam z seksem w okolice owu i za drugim razem sie udalo
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w pierwszą ciążę zaszłam po pół roku starań, teraz w trzecim cyklu ale wspomaganym duphastonem bo od śmierci synka cuda mi się działy i miałam cały czas okres. W trzecim cyklu z duphastonem w końcu pojawiła się owulacja i jakoś tak od razu nam się poszczęściło
USG na 3 lipca, pewnie nic jeszcze nie będzie widać ale ja mam ciążę wysokiego ryzyka i po prostu muszę się pokazać ginkowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrocilam od ginka, zapalenie gardla, dostalam antybiotyk augmentin, luteine dopochwowo, i w sobote do niego do szpitala na kontrole bo ma dyzur. Badajac powiedzial ze macica rozpulchniona i ciaza malutka ale cos tam wyczul i mam isc na bete ale jak goraczka spadnie
anie93lica, krówka_muffka, margaret26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Dal Ci antybiotyk, czemu?
Super wieści ze coś tam widzi!;-* a tak się balas
Na zapalenie gardla, angina czasem lepiej wziaz antybiotyk w ciazy niz leczyc sie syropkami z cebuli bo co taka infekcja zle wplywa na dzidzimargaret26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:U mnie pozytywny test pierwszy wczoraj i od razu bete zrobila ktora wskazala ciaze
Ciri Kochana gratuuuuuuuulacje Tak się ciesze jak się czujesz ?
Oczywiście gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom I życzę spokojnych 9m-cyciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Ciri Kochana gratuuuuuuuulacje Tak się ciesze jak się czujesz ?
Oczywiście gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom I życzę spokojnych 9m-cy -
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:ja tez mam nadzieje, mysle ze chyba wie co robi
jusiakpp, na pewno wszystko będzie ok. Ile kobiet bierze antybiotyki a nawet aspirynę nie wiedząc jeszcze, że są w ciąży i nic złego się nie dzieje Augumentin to najbezpieczniejszy antybiotyk w tym wypadku, więc bez obawanie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny