Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Trzymamy mocno kciuki.
Ja w pt choć test robie jutro jeszcze zobaczę czy kreska ciemnieje. ..
Fakt pozytywne myślenie daje dużo. .
A co do płynu to soraya z aloesem i probiotykiem albo Aamargaret26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie mam problemy z nawracającymi infekcjami i bardzo mi podpasował Żel z Pliva Fem. Są dwa, jeden przeciw bakteryjnym infekcjom a drugi przeciw grzybom i tak sobie na zmianę kupuję. Lactacyd i Biały Jeleń z probiotykiem mnie uczuliły a ten póki co się sprawdza.
Lenka87 ja też się boję po moich przejściach. Ale staram się myśleć pozytywnie bo przecież i tak nie mam na nic wpływu, mogę tylko dbać o siebie ale jeśli coś ma się wydarzyć to się wydarzy W każdym razie głowa do góry, tyle nas tu jest to i wsparcia zawsze więcejmargaret26, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w końcu ładna pogoda i słoneczko! Aż przyjemniej znosić te okropne mdłości i bóle brzucha Wczoraj pół dnia przespałam, byłam taka zmęczona, że ledwie stałam na nogach.
Dziewczyny, czy Wy też macie w ciąży problem przy pobieraniu krwi? Ja normalnie jestem na to zupełnie niewrażliwa, zawsze sobie patrzyłam jak pielęgniarka wbijała igłę a teraz jest to nie do zniesienia Zaraz mi się robi słabo a samo wkłucie cholernie boli ;/
jusiakpp, dobrze, że temperatura spadła bo to jest najgroźniejsze dla dziecka. Odpoczywaj i się nie denerwuj. Wszystko będzie dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 09:27
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:Tempka w pochwie spadla do 37 i to mnie troche martwi, temp ciala 36,4 takze spoko, i ten ciagly bol brzucha jak na okres wrrr
a bierzesz jeszcze jakieś leki na zbicie temperatury? Może to po tym tempka spadła. A tak w ogóle to wyrzuć ten termometr, nie potrzebnie się tylko stresujesz. Chora jesteś, więc to normalne, że temperatury zaburzone. Głowa do góry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Przede wszystkim gratuluję wszystkim mamusiom dzisiaj zrobiłam teścik i 2 krechy blade, troszkę w szoku jeszcze się nie oswoiłam z tą myslą. Od początku ciążowa się czuję jakoś, ale nie dopuszczałam do siebie myśli o ciąży, jestem 9dpo termin 5marca według ovu
Mama cudnego syna 19.02.2013
i przepięknej córeczki 03.10.2014
Wiec będzie wesołoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:03
anie93lica lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Witam
Przede wszystkim gratuluję wszystkim mamusiom dzisiaj zrobiłam teścik i 2 krechy blade, troszkę w szoku jeszcze się nie oswoiłam z tą myslą. Od początku ciążowa się czuję jakoś, ale nie dopuszczałam do siebie myśli o ciąży, jestem 9dpo termin 5marca według ovu
Wiec będzie wesoło
Gratulujęxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Witam
Wiec będzie wesoło
Witaj No to teraz będziesz miała wesołą trójeczkę! Gratuluję