Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia - jeśli lekarz ma tylko prywatną praktykę to nie może wypisać skierowania na darmowe badania Prywatny gabinet nie ma umowy z nfz, chyba,że pracuje gdzieś jeszcze np w szpitalu.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Witam się dziś i ja Marcel daje mi popalić idą zęby stąd ten atak płaczu 30 min teraz śpi ..
U mnie nie najlepiej testy ze slabiutka kreska niestety myślałam że będą ciemniec ale nie jutro beta i się okaże troszkę się martwię. ..
Witam nowe mamuśki; -)[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
A.Kasia wrote:Moja siostra w ciąży chodziła do dwóch, do jednego byle jakiego państwowo - żeby jej skierowania pisał i do swojego prywatnie. Nachodziła się co prawda ale przynajmniej nie płaciła za badania no i zawsze miała pewność, że wszystko ok skoro obaj tak mówili.
ja też tak robię - chodzić tylko prywatnie to kupa kasy, a tak to przynajmniej tylko za wizyty musze płacić, za badania już nie. -
Paulia87 wrote:Witam się dziś i ja Marcel daje mi popalić idą zęby stąd ten atak płaczu 30 min teraz śpi ..
U mnie nie najlepiej testy ze slabiutka kreska niestety myślałam że będą ciemniec ale nie jutro beta i się okaże troszkę się martwię. ..
Witam nowe mamuśki; -)
Mój syn tez Marcel równie dobrze daje popalić hehe tylko ze ma już 22 zęby wiec nie mam na co zwalić jego zachowaniaLivia
Nela
Marcel
-
Ja na razie mam taki jak zwykle,ale staram się jeść jeszcze zdrowiej niż zwykle. Odstawiłam białe pieczywo,z tłuszczów tylko oliwa z oliwek. Gotuję więcej na parze i piekę bez tłuszczu. Nie używam cukru i mniej soli stosuję. Jednak małe grzeszki też za uszami mam. Raz dziennie muszę zjeść coś słodkiego no i majonezu jeszcze za dużo jem. Muszę zwiększyć ilość owoców jeszcze
-
Ja nie jem mięsa od paru dni i wgl ten mój apetyt do dupy jeść mi się nie chce i kawy nie pije musze podskoczyć do apteki po kwas foliowy i zacząć witaminy znowu brać no i dobrze że wizyta u endo bo musze zmienić tabletki na 1 trymestr...Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Nie martw się
Dziewczyny ale mam ochotę na niedobre jedzenie. Frytki z McDonald's xd
Nie gadaj poprzednią ciążę to o niczym innym w nocy nie śniłam jak o frytkach z MCdonalda A nienawidzę śmieciowego żarciamargaret26, anie93lica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny