Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Marcówki.
Chciałabym dołączyć do Waszego forum, ale narazie udało mi się dojrzeć w trzech różnych testach ciążowych drugą bardzooo blada kreskę
Mam nadzieję, że zostanę tu z Wami do marca 2015
Apropo mężów niedowiarków wysłałam swojemu smsa o godz.15 i do tej pory żadnej odpowiedzi To sie nazywa szok...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Poprawiam pomyłkę mam nadzieje że zostanę to do marca 2016
-
He he he. Moj mąż jeździ TIRem. Zaczyna mnie niepokoić jego brak odpowiedzi. Wspomnę że będzie to nasze drugie dziecko, więc to nie powinno być takim szokiem
Ahh, nie rozumiem męskiego rozumowania...Ciekawe jakiego otrzymam od niego SMS-a z odpowiedzią.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
hmmm...Maj miesiącem gorącej miłośći
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Mi bbf termin wyliczyło na 27 lutego, ale lekarz wczoraj podczas pierwszej wizyty podał termin 1 marzec I weź tu na coś się zdecyduj Pewnie jak już będzie widoczny dzidziuś to po mierzeniu oceni termin na jeszcze inny Byle nie 29 lutego...
Niech się fasolki zagnieżdżą w brzuszkach
Ja robiłam bete 14dpo - 242 , 17 dpo - 1200
Wczoraj byłam na pierwszym usg. Pęcherzyk z zarodkiem 7mmWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 05:58
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam 2 testy.
Z porannego moczu - pepino o wartości 10 - druga kreska wyszła bledsza
8 h później - o wartości 25 (jakis z apteki) - druga kreska taka sama jak testowa.
A powinno być na odwrót.... reguły nie ma. Testy pepino za 3 zł, niby silne, bo wykrywają ciążę z hcg 10, ale jakimś cudem kreska wyszła słabsza, niż na teście 25... -
Ja jestem 10/11dpo (przesunęła mi sie owu) wiec jasny ale na moje oko chyba nie ciemniejszy z reszta z corka robilam pierwszy jakos 11dpo i taki sam byl (teraz robie sobie nadzieje niepotrzebnie) najgorsze to czekanie jeszcze weekend przetrwac a mnie muli coś na zoladku od 5 ,dzieci spia a ja nie moge spać...Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJej magdalenka tak szybko? Ja dopiero w poniedziałek zadzwonię i zapytam kiedy się stawić. Termin @ mam na niedziele. Jeszcze ze strachem mierze temperature do niedzieli. Ale ona mi nie daje wątpliwości ze wszystko będzie ok ja w 10dpo 35 beta wczoraj w 1dpo 124
-
nick nieaktualny