X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem osobą, która dużo nie potrzebuje czasu na spanie, ale od 8dpo czyli już przez tydzień codziennie w południe łamie mnie spanie. Nie jestem w stanie tego opanować, tym bardziej że jestem aktualnie w domu. Zasypiam na 2 godziny tak, że mało co jest w stanie mnie dobudzić. Jak tak dalej pójdzie i nie przemogę tego spania to widzę, że będzie ciężko...
    A z brzuchem też mam tak jak Ty krówka.
    Mam nadzieję, że za jakiś czas to minie. Pierwszą ciążą zbyt długo się nie nacieszyłam bo do 7 tygodnia i w sumie to zupełnie inaczej przebiegała, więc nie wiem czego teraz się spodziewać.

krówka_muffka lubi tę wiadomość

f2wle6ydyez5rsng.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko przyszłam szybko odchodzę beta 32 życzę Wam szczęścia ciężarówki

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale 32 to chyba pozytywna? W wiemszosci laboratorium jest od 25.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam 35 a za dwa dni 124 ;)

• domiii Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Szybko przyszłam szybko odchodzę beta 32 życzę Wam szczęścia ciężarówki

ale przecież to ciąża... to gdzie odchodzisz?

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 13 dpo beta 27, 15 dpo beta 32 wiec nie przyrosla nie ma co się łudzić. .. sle każdej ogromnego buziak trzymajcie się i dbajcie fasolki :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:44

• Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 weź w razie co pod uwagę, że są też błędy laboratoryjne. A ostatecznie to ginekolog może rozwiać wątpliwości.

f2wle6ydyez5rsng.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez cos slabo.. Srednio sie czuje ale po tych testach to juz mam wrazenie ze @ dostane w krzyzu i podbrzusze boli małpowo chociaz zazwyczaj gora dzien przed boli no ale zobaczymy kupilam jeszcze bobotest zolty zobacze jak jutro no jednak to jeszcze wczesnie jest te 10/11dpo mi normalny test w sumie wyszedl przy Nelce w dniu @ ciut bladsza a dzien po terminie grubsza i ciemniejsza niz kontrolna moze jeszcze jest szansa.. Tylko wez czlowieku i nie zwariuj z tego czekania.. A do wyniku bety do wtorku jezeli bym nie miala @ jakims cudem to chyba osiwieje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:01

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie ludze juz boli krzyż podbrzusze. .. choć lekarz kazał mi powtórzyć we wtorek betę i w śr na wizytę ale ja czuje ze idzie @

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ja się nie ludze juz boli krzyż podbrzusze. .. choć lekarz kazał mi powtórzyć we wtorek betę i w śr na wizytę ale ja czuje ze idzie @

Jeszcze Cię kochana nie żegnamy. Trzymamy kciuki, żeby jednak było dobrze :*

margaret26, Chamomilla, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważne ze rośnie a nie spada. Nie żegnamy się o nie nie.
    A mnie w ogóle te piersi nie bolą o i żadnych typowych objawów nie mam.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica kiedy robilas ten test co masz zdjecie pod suwaczkiem.?

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Anielica kiedy robilas ten test co masz zdjecie pod suwaczkiem.?
    Ten akurat 30dc http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b98757bf2c9d.jpg Tak wygląda w przybliżeniu.
    Wcześniej robiłam 29dc z lzjesza kreska
    No i beta 30dc 105mlU/ml
    No i jeszcze dzisiaj sobie zrobiłam test sikany żeby sprawdzić czy ciemnieje kreska to dzisiaj miałam mocna kreskę. A czemu pytasz

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo sie juz zeschizowałam czemu u mnie taka blada kreska :P u mnie dzisiaj 28dc kreska jest bladziutka ale jest wiecej niz cien dobrze widoczna i od razu wyskakuje ale owu wedlug tempki 17/18 dc wiec pewnie temu bo sie przesunela a z corka w tym czasie juz mialam dosc ciemny ale owu 16dc byla wtedy nie no szalenstwo jakies niby szok nieplanowaliśmy jakos 3 dziecka (mielismy poczekac az corka do przedszkola pojdzie) ale juz sie ucieszyliśmy ze znowu rodzicami zostaniemy i jakos przykro by bylo gdyby @ przyszla, bo sie nastawiłam jednak ;)
    Dzieki wielkie za odpowiedz ;) juz mi lepiej mam te same testy i tak popatrzylam ze Ty tez to mysle spytam sie kiedy bo ladna kreska ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:22

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati daj zdj tego testu :-)

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A bo sie juz zeschizowałam czemu u mnie taka blada kreska :P u mnie dzisiaj 28dc kreska jest bladziutka ale jest wiecej niz cien dobrze widoczna i od razu wyskakuje ale owu wedlug tempki 17/18 dc wiec pewnie temu bo sie przesunela a z corka w tym czasie juz mialam dosc ciemny ale owu 16dc byla wtedy nie no szalenstwo jakies niby szok nieplanowaliśmy jakos 3 dziecka (mielismy poczekac az corka do przedszkola pojdzie) ale juz sie ucieszyliśmy ze znowu rodzicami zostaniemy i jakos przykro by bylo gdyby @ przyszla, bo sie nastawiłam jednak ;)
    Dzieki wielkie za odpowiedz ;) juz mi lepiej mam te same testy i tak popatrzylam ze Ty tez to mysle spytam sie kiedy bo ladna kreska ;)
    Zes mnie kochana zestresowala ;-)
    Pokaz zdjecie tescikow;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia, a co tam u Ciebie??

ug37zbmh9r9sv292.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zbieram ;) wszystkie laduja w kibelku to te paskowe z allegro były wiec spłynęły ja patrze az kreski na bialym sa i dluzej nie czekam wywalam jutro zrobie jeszcze raz rano mam bobotest zolty i ten co anielica, to Wam zapodam no chyba ze nic nie wyjdzie to sobie odpuszcze testowanie juz i bede czekac na @.. A jest taki ciut jasniejszy niz ten co tu wrzucilas ten z dzisiaj byl ;) Sama nie wiem wariuje moze to jeszcze za wczesnie jest a ja tylko sobie nerwy psuje powinnam dac sobie czas ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:00

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze będzie ;-)
    Ja mam zły wieczór, do bani kompletnie.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Karka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do Was:)
    Beta 12dpo - 42,81 - 28dc
    Beta 14dpo - 110,90 - 30dc
    od 27dc testy z cieniem drugiej kreseczki:)
    Mam nieregularne miesiączki mimo luteiny, 30-33 dni, więc czekam, po niedzieli następna beta. Jestem po 3 cyklu z clostylbegit, 9 m-cy po odstawieniu tabletek.
    Mój gin jest na urlopie, wizyta 07.07 dopiero.
    Z objawów to piersi bolące od dołu, brzuszek, trochę jak na okres, trochę lewy jajnik. I senność.
    Pozdrawiam Marcówki 2016:)

A.Kasia, xpatiiix3, anie93lica lubią tę wiadomość

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ