Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem osobą, która dużo nie potrzebuje czasu na spanie, ale od 8dpo czyli już przez tydzień codziennie w południe łamie mnie spanie. Nie jestem w stanie tego opanować, tym bardziej że jestem aktualnie w domu. Zasypiam na 2 godziny tak, że mało co jest w stanie mnie dobudzić. Jak tak dalej pójdzie i nie przemogę tego spania to widzę, że będzie ciężko...
A z brzuchem też mam tak jak Ty krówka.
Mam nadzieję, że za jakiś czas to minie. Pierwszą ciążą zbyt długo się nie nacieszyłam bo do 7 tygodnia i w sumie to zupełnie inaczej przebiegała, więc nie wiem czego teraz się spodziewać.krówka_muffka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny 13 dpo beta 27, 15 dpo beta 32 wiec nie przyrosla nie ma co się łudzić. .. sle każdej ogromnego buziak trzymajcie się i dbajcie fasolki :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:44
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
u mnie tez cos slabo.. Srednio sie czuje ale po tych testach to juz mam wrazenie ze @ dostane w krzyzu i podbrzusze boli małpowo chociaz zazwyczaj gora dzien przed boli no ale zobaczymy kupilam jeszcze bobotest zolty zobacze jak jutro no jednak to jeszcze wczesnie jest te 10/11dpo mi normalny test w sumie wyszedl przy Nelce w dniu @ ciut bladsza a dzien po terminie grubsza i ciemniejsza niz kontrolna moze jeszcze jest szansa.. Tylko wez czlowieku i nie zwariuj z tego czekania.. A do wyniku bety do wtorku jezeli bym nie miala @ jakims cudem to chyba osiwieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:01
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ja się nie ludze juz boli krzyż podbrzusze. .. choć lekarz kazał mi powtórzyć we wtorek betę i w śr na wizytę ale ja czuje ze idzie @
Jeszcze Cię kochana nie żegnamy. Trzymamy kciuki, żeby jednak było dobrze :*margaret26, Chamomilla, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Anielica kiedy robilas ten test co masz zdjecie pod suwaczkiem.?
Wcześniej robiłam 29dc z lzjesza kreska
No i beta 30dc 105mlU/ml
No i jeszcze dzisiaj sobie zrobiłam test sikany żeby sprawdzić czy ciemnieje kreska to dzisiaj miałam mocna kreskę. A czemu pytaszxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
A bo sie juz zeschizowałam czemu u mnie taka blada kreska u mnie dzisiaj 28dc kreska jest bladziutka ale jest wiecej niz cien dobrze widoczna i od razu wyskakuje ale owu wedlug tempki 17/18 dc wiec pewnie temu bo sie przesunela a z corka w tym czasie juz mialam dosc ciemny ale owu 16dc byla wtedy nie no szalenstwo jakies niby szok nieplanowaliśmy jakos 3 dziecka (mielismy poczekac az corka do przedszkola pojdzie) ale juz sie ucieszyliśmy ze znowu rodzicami zostaniemy i jakos przykro by bylo gdyby @ przyszla, bo sie nastawiłam jednak
Dzieki wielkie za odpowiedz juz mi lepiej mam te same testy i tak popatrzylam ze Ty tez to mysle spytam sie kiedy bo ladna kreskaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:22
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:A bo sie juz zeschizowałam czemu u mnie taka blada kreska u mnie dzisiaj 28dc kreska jest bladziutka ale jest wiecej niz cien dobrze widoczna i od razu wyskakuje ale owu wedlug tempki 17/18 dc wiec pewnie temu bo sie przesunela a z corka w tym czasie juz mialam dosc ciemny ale owu 16dc byla wtedy nie no szalenstwo jakies niby szok nieplanowaliśmy jakos 3 dziecka (mielismy poczekac az corka do przedszkola pojdzie) ale juz sie ucieszyliśmy ze znowu rodzicami zostaniemy i jakos przykro by bylo gdyby @ przyszla, bo sie nastawiłam jednak
Dzieki wielkie za odpowiedz juz mi lepiej mam te same testy i tak popatrzylam ze Ty tez to mysle spytam sie kiedy bo ladna kreska
Pokaz zdjecie tescikow;-) -
Nie zbieram wszystkie laduja w kibelku to te paskowe z allegro były wiec spłynęły ja patrze az kreski na bialym sa i dluzej nie czekam wywalam jutro zrobie jeszcze raz rano mam bobotest zolty i ten co anielica, to Wam zapodam no chyba ze nic nie wyjdzie to sobie odpuszcze testowanie juz i bede czekac na @.. A jest taki ciut jasniejszy niz ten co tu wrzucilas ten z dzisiaj byl Sama nie wiem wariuje moze to jeszcze za wczesnie jest a ja tylko sobie nerwy psuje powinnam dac sobie czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:00
Livia
Nela
Marcel
-
Dołączam do Was:)
Beta 12dpo - 42,81 - 28dc
Beta 14dpo - 110,90 - 30dc
od 27dc testy z cieniem drugiej kreseczki:)
Mam nieregularne miesiączki mimo luteiny, 30-33 dni, więc czekam, po niedzieli następna beta. Jestem po 3 cyklu z clostylbegit, 9 m-cy po odstawieniu tabletek.
Mój gin jest na urlopie, wizyta 07.07 dopiero.
Z objawów to piersi bolące od dołu, brzuszek, trochę jak na okres, trochę lewy jajnik. I senność.
Pozdrawiam Marcówki 2016:)A.Kasia, xpatiiix3, anie93lica lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760