Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:-) witam się z wami. Dwie kreseczki zobaczyłam we wtorek:-) beta we wtorek 69, a w piątek 309:-) nasza pierwsza fasolka, szczęśliwy okazał się 11 cykl:-) mam nadzieję że ok będzie wszystko,bo choruje na Hashimoto...
A.Kasia, Karka, Malarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Tez macie takie wachania nastrojów?
A skad jestes? Mozesz wpasc mi pomoc w przygotowaniach na wesele ja nawet nie mam czasu myslec o wahaniach hehe choc nie powiem przed chwila zrobilam sobie przerwe i zamulilam, ale dryndnelam do mojego, pogadalismy i juz lepiej -
Coś cisza u nas nastała. Dziewczyny jak tam wasze dolegliwości?
Ja wymienię swoje:
- 24h zgaga
- raz potrafie spac na stojąco innym razem dostaje takiego power ze sprzatam caly dom
- bole w podbrzuszu
- i najlepsze to wstret do slodkiego (całe życie miałam problem z objadaniem sie słodyczami)
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy moze mi ktoras z Was powiedziec w którym jestem tygodniu ciąży? ODM miałam 24/05 cykl 30-dniowy. Jak na moje oko to 5 tydzień. -
nick nieaktualny
-
Malarka wrote:Coś cisza u nas nastała. Dziewczyny jak tam wasze dolegliwości?
Ja wymienię swoje:
- 24h zgaga
- raz potrafie spac na stojąco innym razem dostaje takiego power ze sprzatam caly dom
- bole w podbrzuszu
- i najlepsze to wstret do slodkiego (całe życie miałam problem z objadaniem sie słodyczami)
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy moze mi ktoras z Was powiedziec w którym jestem tygodniu ciąży? ODM miałam 24/05 cykl 30-dniowy. Jak na moje oko to 5 tydzień.
Wyszukaj sobie jakiś kalkulator ciążowy i tam Ci wszystko ładnie obliczy. Kiedy wpisałam 24/05 ODM wyszło 5 tydzień. -
Jeżeli chodzi o moje dolegliwości to:
- przez 2 dni praktycznie cały czas bolał mnie brzuch, ale na szczęście dzisiaj jest okej,
- kilka dni po owulacji zrobił mi się taki wystający brzuch, jakbym balona miała w środku. Tak zostało do teraz
anie93lica lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Jeżeli chodzi o moje dolegliwości to:
- przez 2 dni praktycznie cały czas bolał mnie brzuch, ale na szczęście dzisiaj jest okej,
- kilka dni po owulacji zrobił mi się taki wystający brzuch, jakbym balona miała w środku. Tak zostało do teraz
Mnie tylko te piersi nie bolą, ale juz nie smece na ten temat bo tylko o tym gadam i się negatywnie nakrecam nie potrzebnie.
-
jusiakpp wrote:A skad jestes? Mozesz wpasc mi pomoc w przygotowaniach na wesele ja nawet nie mam czasu myslec o wahaniach hehe choc nie powiem przed chwila zrobilam sobie przerwe i zamulilam, ale dryndnelam do mojego, pogadalismy i juz lepiej
-
anie93lica wrote:O mi to samo, ten wystający wzdety brzuch do dzisaj jest.
Mnie tylko te piersi nie bolą, ale juz nie smece na ten temat bo tylko o tym gadam i się negatywnie nakrecam nie potrzebnie.
Anie93lica - właśnie po to jest to forum, aby smęcić i wspierać się Mnie piersi też w ogóle nie bolą, ale nie narzekam bo nie wiadomo co mnie jeszcze czeka
Jusiakpp - chciałabym zaproponować zrobienie listy marcowych mamusiek. Byłoby łatwiej ogarnąć wszystkie uczestniczki tego tematuA.Kasia, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Anie93lica - właśnie po to jest to forum, aby smęcić i wspierać się Mnie piersi też w ogóle nie bolą, ale nie narzekam bo nie wiadomo co mnie jeszcze czeka
Jusiakpp - chciałabym zaproponować zrobienie listy marcowych mamusiek. Byłoby łatwiej ogarnąć wszystkie uczestniczki tego tematu
A ja już za dużo chyba smece bo się obawiam tego ze nie bolą, ale może zaczną zróbmy taka listę. Juuuus zrobisz?