X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:-) witam się z wami. Dwie kreseczki zobaczyłam we wtorek:-) beta we wtorek 69, a w piątek 309:-) nasza pierwsza fasolka, szczęśliwy okazał się 11 cykl:-) mam nadzieję że ok będzie wszystko,bo choruje na Hashimoto...

A.Kasia, Karka, Malarka lubią tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) gratulacje! Jest nas coraz więcej :)

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje.

Dziewczyny u mnie jest tak kiepawo ze szok, brak życia we mnie jakiegokolwiek....

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Jrsli to do mnie bo ja nie jestem Ania ;-)
    Ale tak Wiedzieliśmy się dwa dni i znowu pojechał

Ok to anie hehe

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to Gosia jestem o będzie łatwiej ;-)
    Ale mam złe dni, dziewczyny zabijcie mnie normalnie...

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku!!!!!!! :) To już są marcówki?! Ale ten czas leci! :) A dopiero co zapisywałam się do styczniówek. ;) Spokojnych ciąż!!! Gratuluję!

Styczniówka 2016

ciri22, anie93lica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Jejku!!!!!!! :) To już są marcówki?! Ale ten czas leci! :) A dopiero co zapisywałam się do styczniówek. ;) Spokojnych ciąż!!! Gratuluję!

Styczniówka 2016
    Gumisia moje bociany na Ciebie podzialaly wiec teraz za mnie kciuki trzymaj :P

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za nas wszystkie najlepiej :-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez macie takie wachania nastrojów?

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie!!!!!!!! :) <3 Życzę wam tego co sama zobaczyłam - pięknie bijącego serduszka u maleńkiej istotki, która macha rączkami i nóżkami! :)

anie93lica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Tez macie takie wachania nastrojów?

A skad jestes? Mozesz wpasc mi pomoc w przygotowaniach na wesele :-D ja nawet nie mam czasu myslec o wahaniach hehe choc nie powiem przed chwila zrobilam sobie przerwe i zamulilam, ale dryndnelam do mojego, pogadalismy i juz lepiej :-)

• Malarka Debiutantka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś cisza u nas nastała. Dziewczyny jak tam wasze dolegliwości?

Ja wymienię swoje:
    - 24h zgaga
    - raz potrafie spac na stojąco innym razem dostaje takiego power ze sprzatam caly dom
    - bole w podbrzuszu
    - i najlepsze to wstret do slodkiego (całe życie miałam problem z objadaniem sie słodyczami)

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy moze mi ktoras z Was powiedziec w którym jestem tygodniu ciąży? ODM miałam 24/05 cykl 30-dniowy. Jak na moje oko to 5 tydzień.

fea84b7b3bf1c8b439ac857d64f22bff.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malarka nie ogarniam tych tygodni hehe ale 13 ide na usg i mam nadzieje sie dowiem hehe

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malarka wrote:
    Coś cisza u nas nastała. Dziewczyny jak tam wasze dolegliwości?

Ja wymienię swoje:
    - 24h zgaga
    - raz potrafie spac na stojąco innym razem dostaje takiego power ze sprzatam caly dom
    - bole w podbrzuszu
    - i najlepsze to wstret do slodkiego (całe życie miałam problem z objadaniem sie słodyczami)

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy moze mi ktoras z Was powiedziec w którym jestem tygodniu ciąży? ODM miałam 24/05 cykl 30-dniowy. Jak na moje oko to 5 tydzień.

Wyszukaj sobie jakiś kalkulator ciążowy i tam Ci wszystko ładnie obliczy. Kiedy wpisałam 24/05 ODM wyszło 5 tydzień.

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o moje dolegliwości to:

- przez 2 dni praktycznie cały czas bolał mnie brzuch, ale na szczęście dzisiaj jest okej,
    - kilka dni po owulacji zrobił mi się taki wystający brzuch, jakbym balona miała w środku. Tak zostało do teraz :)

anie93lica lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Jeżeli chodzi o moje dolegliwości to:

- przez 2 dni praktycznie cały czas bolał mnie brzuch, ale na szczęście dzisiaj jest okej,
    - kilka dni po owulacji zrobił mi się taki wystający brzuch, jakbym balona miała w środku. Tak zostało do teraz :)
    O mi to samo, ten wystający wzdety brzuch do dzisaj jest.
    Mnie tylko te piersi nie bolą, ale juz nie smece na ten temat bo tylko o tym gadam i się negatywnie nakrecam nie potrzebnie.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    A skad jestes? Mozesz wpasc mi pomoc w przygotowaniach na wesele :-D ja nawet nie mam czasu myslec o wahaniach hehe choc nie powiem przed chwila zrobilam sobie przerwe i zamulilam, ale dryndnelam do mojego, pogadalismy i juz lepiej :-)
    Kochana niestety spod Warszawy,wiec nie pomogę ale chętnie bym się czymś zajelal zazdroszczę rozmowy z ukochanym, mój jest tak zajęty ze ma czas tylko nocami na rozmowy,ale w poniedziałek w końcu wraca na dłużej :-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    O mi to samo, ten wystający wzdety brzuch do dzisaj jest.
    Mnie tylko te piersi nie bolą, ale juz nie smece na ten temat bo tylko o tym gadam i się negatywnie nakrecam nie potrzebnie.

Anie93lica - właśnie po to jest to forum, aby smęcić i wspierać się :) Mnie piersi też w ogóle nie bolą, ale nie narzekam bo nie wiadomo co mnie jeszcze czeka :)

Jusiakpp - chciałabym zaproponować zrobienie listy marcowych mamusiek. Byłoby łatwiej ogarnąć wszystkie uczestniczki tego tematu :)

A.Kasia, Chamomilla lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Anie93lica - właśnie po to jest to forum, aby smęcić i wspierać się :) Mnie piersi też w ogóle nie bolą, ale nie narzekam bo nie wiadomo co mnie jeszcze czeka :)

Jusiakpp - chciałabym zaproponować zrobienie listy marcowych mamusiek. Byłoby łatwiej ogarnąć wszystkie uczestniczki tego tematu :)

A ja już za dużo chyba smece ;-) bo się obawiam tego ze nie bolą, ale może zaczną :-) zróbmy taka listę. Juuuus zrobisz?;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poprawę humoru, soundtrack ze Shreka, czy mi pads na głowę?

ug37zbmh9r9sv292.png
‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ