Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj drugi wynik bety 207,90 pierwszy robiony dwa dni temu 75 wiec wszystko idzie w dobrym kierunku:) Pierwsza wizyta u ginekologa czwartek. I powoli do przodu! Oby tylko moj mąż ze mna wytrzymal, bo humorki mam bardzo chwiejne...
Chamomilla, Karka lubią tę wiadomość
www.kobiecastronamamy.pl - wszystkie twarzy kobiety będącej mamą! -
nick nieaktualnyKarka wrote:http://www.fotoszok.pl/show.php/2455642_bezantytua-u.jpg.html
i dzisiaj:
http://www.fotoszok.pl/show.php/2455664_20150628-061625.jpg.html
Inaczej nie umiem niestety tu zdjęć wstawiać
Karka, ja korzystam z TinyPic - wystarczy tam wrzucić zdjęcie a potem wkleić do treści wiadomości kod IMG forów i paneli dyskusyjnych, który Ci się wyświetli
A testy nie pozostawiające wątpliwości Gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 21:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Ale miałam beznadziejną noc. Śniło mi się, że poroniłam i musiałam wszystkim o tym powiedzieć, bo wiedzieli że jestem w ciąży. Aż się ucieszyłam rano, że nikomu jeszcze nie mówiliśmy prócz rodziców i rodzeństwa. Miałam w planach podzielić się radosną nowiną po 12 tygodniu ale tak sobie myślę, że nic nie będę mówiła póki nie będzie po mnie ciąży widać. A Wy? Kiedy macie w planach "pochwalić" się ciążą?
-
U nas wiedzą tylko moi rodzice i brat.
A reszta dowie się w odpowiednim czasie.
Aaa i byłam dzisiaj na wszystkich badaniach za wszystko zapłaciłam 252zł.
Czyli ceny w każdym laboratorium różne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 10:22
-
U nas tylko jedna koleżanka w pracy wiedziała, że idę na betę, w środę z nią gadałam, i dzisiaj dowie się mój pracodawca, i pewnie co za tym idzie się rozniesie z czasem, ale poproszę o dyskrecję chociaż do wizyty u gina, potem rodzicom powiemy dopiero:)
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
A.Kasia wrote:Dzień dobry! Ale miałam beznadziejną noc. Śniło mi się, że poroniłam i musiałam wszystkim o tym powiedzieć, bo wiedzieli że jestem w ciąży. Aż się ucieszyłam rano, że nikomu jeszcze nie mówiliśmy prócz rodziców i rodzeństwa. Miałam w planach podzielić się radosną nowiną po 12 tygodniu ale tak sobie myślę, że nic nie będę mówiła póki nie będzie po mnie ciąży widać. A Wy? Kiedy macie w planach "pochwalić" się ciążą?
mi się śniło kilka dni temu, że poroniłam.. w senniki nie wierzę, ale jak sprawdzałam to jest znak niepewności i lęku, że sobie poradzisz w nowej sytuacji...
u nas wiemy tylko my i moja najbliższa przyjaciółka, innym bliskim osobom powiemy jakoś po 2 USG jak już będzie widoczne serduszko i wszystko będzie dobrze. a reszta na początku 2 trymestru.anie93lica lubi tę wiadomość
-
My też nikomu oprócz rodziców nie mówiliśmy i najchętniej bym poczekała aż będzie widać Dobrze że w poprzedniej ciąży nie zdążyliśmy powiedzieć innym tak żeby się rozniosło, bo tłumaczenie się po poronieniu co się stało nie byłoby miłe. Ja chyba będę jak najdłużej ukrywać a przede wszystkim do tego momentu jak będę wiedzieć czy wszystko jest ok
-
Też bym chciała dłużej w tajemnicy to potrzymać, ale mój zakład pracy liczy kilkadziesiąt osób, dziewczyny wiedziały, że się staramy, więc jak przyniosę kolejne L4 będą już wszyscy wiedzieć Dlatego rodzicom też powiemy niedługo żeby nie było, że w pracy wiedzą, a oni nie...
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualnyanie93lica wrote:U nas wiedzą tylko moi rodzice i brat.
A reszta dowie się w odpowiednim czasie.
Aaa i byłam dzisiaj na wszystkich badaniach za wszystko zapłaciłam 252zł.
Czyli ceny w każdym laboratorium różne.
U nas w Luxmedzie płaci się 272,80 zł za cały pakiet badań czyli:
Morfologia
Analiza moczu
Glukoza
HCG ilościowo
Progesteron
HBs antygen
HCV przeciwciała
HIV
WR
Toxoplazmoza IgG i IgM
Rubella IgG i IgM
Cytomegalia IgG i IgM
Wszystko oddzielnie kosztuje 341 zł, więc się nie opłaca robić osobno. A Ty robiłaś w pakiecie te badania? Bardzo mało zapłaciłaś, chyba nigdzie nie widziałam taniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:34
-
Witam wszystkie marcowe Mamusie!!!
ja również się do was dopisuje przewidywany termin porodu to 2 marca ale niestety pierwsza wizyta u lekarza dopiero 13 lipca... jejku tyle musze czekać.. mieszkam w Szwecji tutaj do lekarza mogę najwcześniej iść w 11-12 tygodniu.. na szczęście za niecałe 2 tyg jade do polski więc wszystko przede mną....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:48
A.Kasia lubi tę wiadomość