Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
E tam, ja też często mam takie różne nastoje i też słucham wtedy dziwnych rzeczy, nawet mój M z pogardą na mnie patrzy;)
Dzisiaj i wczoraj zrobiłam sobie drzemkę 2 godzinną późniejszym popołudniem i bolał znowu brzuszek troszkę.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Musze sie z Wami podzielić moimi obawami, może któraś będzie znała odpowiedź na moje zmartwienia.
W dniu spodziewanej @ zrobiłam test po południu i wyszła blada kreska. Następnego dnia zrobiłam z porannego moczu i również lekko różowa blada druga kreska. Dzisiaj to już 3 dzień po spodziewanej @ i zrobiłam w południe wyszła mi troszke ciemniejsza kreska, ale nie od razu.
Czy powinnam sie martwić? Planuje do gina iśc dopiero w przyszłym tygodniu.
Pocieszam sie, że te blade kreski to przez to ze mam długie 30-31 dniowe cykle.
Juz sama nie wiem co mam myslec -
nick nieaktualny
-
Chyba przez te hormowy zaczynam fisiować zamiast sie cieszyc to ja sie nakrecam i sie martwie ze kreski za blade
-
Moja kreska dzisiaj znikła a przez dwa dni ladnie widoczna chociaz blada ale nie pociemniała pewnie stad te dosyć mocne bole @ wczoraj i przedwczoraj miałam tez ale lekkie dzisiaj brak kreski i brak boli wszystkie objawy jak reka odjal I mozliwe ze kropeczka za słabo sie przyczepiła takie moje przypuszczalne wytłumaczenie na znikającą kreske..
Nie martw sie skoro ciemnieje to wszystko bedzie ok skocz na bete dla pewnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 22:00
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyMalarka wrote:Chyba przez te hormowy zaczynam fisiować zamiast sie cieszyc to ja sie nakrecam i sie martwie ze kreski za blade
Jak są dwie kreski i do tego ciemnieją z dnia na dzień to należy się cieszyć A jak masz obawy to sprawdź sobie przyrost bety i będziesz spokojniejsza
anie93lica to normalne, że masz wahania nastrojów Hormony szaleją i przez to trochę "dziczejemy" Mój mąż już mi zwrócił uwagę, że znowu się humory zaczęły ale poprzednim razem przeżył to i teraz da radę. Niech się cieszy, że to nie on będzie rodził
Co do listy to też jestem za Lepiej zrobić teraz i potem dopisać jak ktoś dołączy bo później ciężko się będzie doliczyć. jusiakpp Ty zrobisz, czy szukamy ochotnika? -
Malarka wrote:Musze sie z Wami podzielić moimi obawami, może któraś będzie znała odpowiedź na moje zmartwienia.
W dniu spodziewanej @ zrobiłam test po południu i wyszła blada kreska. Następnego dnia zrobiłam z porannego moczu i również lekko różowa blada druga kreska. Dzisiaj to już 3 dzień po spodziewanej @ i zrobiłam w południe wyszła mi troszke ciemniejsza kreska, ale nie od razu.
Czy powinnam sie martwić? Planuje do gina iśc dopiero w przyszłym tygodniu.
Pocieszam sie, że te blade kreski to przez to ze mam długie 30-31 dniowe cykle.
Juz sama nie wiem co mam myslec
W poniedziałek i w srode planuje iść na Bete i mam nadzieje, że to bardziej rozwieje wszelkie wątpliwości.anie93lica lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Też chciałabym dołączyć do Waszego grona, termin porodu według belly mam na 07.03.2016 i już nie umiem się doczekaćMalarka, A.Kasia, Chamomilla, anie93lica lubią tę wiadomość
www.kobiecastronamamy.pl - wszystkie twarzy kobiety będącej mamą! -
Chamomilla wrote:Malarka ja też mam cykle 30 dniowe i dzisiaj też jest mój 3 dzień po spodziewanej @. Co prawda codziennie nie robie testu ale każdy następny ma ciemniejszą kreche i podobnie jak u Ciebie druga krecha nie wyskakuje od razu.
W poniedziałek i w srode planuje iść na Bete i mam nadzieje, że to bardziej rozwieje wszelkie wątpliwości.
Dzieki z odpowiedz. Naprawde mnie uspokoilaś. Przy pierwszej ciąży kreska wychodziła mi od razu i tłuściutka, ale wtedy miałam 28dniowe cykle.
Dziewczyny a jak tam wasze sny? moje do grzecznych nie należą
-
Trelka wrote:Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Też chciałabym dołączyć do Waszego grona, termin porodu według belly mam na 07.03.2016 i już nie umiem się doczekać
Witamy w naszym gronieTrelka lubi tę wiadomość
-
O Już marcówki się pojawiły
Spokojnych ciąż dziewczyny! Trzymam kciuki za pozytywne pierwsze wizyty
Gdybyście miały jakieś pytania, zapraszamy do lutówek po porady
Jeśli zastanawiałybyście się kiedy pierwsza wizyta to ja byłam 6t+1d i już widziałam serduszko, tak samo jak większość dziewczyn z naszego wątku
pozdrawiamChamomilla lubi tę wiadomość
-
Mnie wczoraj dopiero pociemniała kreska druga tak naprawdę, w 6 dniu robienia testów;) Dzisiaj to już w ogóle, 33dc. Nieregularne cykle. Robiłam fotki codziennie testów i widać jak z dnia na dzień się to zmienia, wraz ze wzrostem hormonu, także spokojnie kochane:) Ja jest po 2 betach, jutro 3, zobaczymy jak wzrosło:)
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Cześć dziewczyny, chętnie do Was dołączę, pierwsza beta w 10 dpo pokazała 15, dziś blada kreska na teście, jutro powtarzam betę i zobaczymy czy rośnie. Oby tym razem się udało Wstępnie termin powinnam mieć na 8 marca, czyli na Dzień Kobiet
anie93lica lubi tę wiadomość