Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Suuuper gratuluję
Ja wiem ze mecze z tym pytaniem, ale czy brak bólu piersi to na pewno normalne?
A co Ty masz za humorek? Co sie dzieje? Jak byłam u gina to pytalam czy piersi powinny bole, powiedzial ze powinny, to mowie ze mnie przestaly a on, to zaczna na nowo hehe i tyle Nie przejmuj sie tylko ciesz ze poki co cie nie bola bo to masakra a u mnie.. samopoczucie lepsze niz ostatnio, brzuch jakby troszke mniej boli, ale za to dopadly mnie dzis po wstaniu z lozka pierwsze mdlosci bleee ale poki co nie wymiotowalam, na wieczor przeszlo, zobaczymy rano. Jutro na 12 musze jechac na ostatnia przymiarke sukienki slubnej. Kochane za 3 tygodnie slub !!! A tak to mój Synek zachorowal na to co ja, ale to bylo do przewidzenia jak to wirus gardlowy i teraz on lezy jak ledwie zywy z goraczka, aj tak mi go żal oby przeszlo A ja wlasnie skonczylam rozmawiac ze Swoim na skype i mam zamiar luknac na jakis film w tv bo zasnac raczej nie zasne, spalam dzis do 12 -
Jeśli chodzi o ból piersi to ja nie wiem, ale betę przecież robiłaś i test, nie martw się tylko odprężaj:) Ja odkąd nie biorę tabletek anty to wiem dopiero jak może brzuch i piersi boleć A w tym cyklu czuję je jeszcze inaczej niż zwykle:) Wiem, że czekasz do wizyta u gina kolejnej, ale może jak się martwisz to w międzyczasie kolejną betę sobie zrób? Ja dostałam l4 od internistki bo przeziębiona lekko jestem i praca w klimie, na nogach od 6 do 10 godz, ciągły ruch - także od dzisiaj leżę i odpoczywam, i modlę się aby wszystko było dobrze.
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Gratuluje, witamy
My dzisiaj na spacerze w parku bylismy jak moj K przytulił mnie to zawyłam normalnie tak cyce bolą.. Przy synu mnie nie bolaly na poczatku przy corce owszem ale też nie tak tragicznie na poczatkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 00:10
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyCzyli cycki nie musza bolec? Mnie brzuch bolal ze 3 dni temu wraz z kregoslupem... Jutro mam termin @ i juz 3 dzien nic nnie nie boli ani brzuch ani cycki ani totalnie nic. Tylko jestem spiaca. A tyle dziwwczyn pisalo ze bole brzucha i bol cyckow lub sutkow to glowny objaw a mnie nic... Zero... Az dzis zmierzylam temperatura ale przed godzina o ktorej zwykle mierze byla juz 36,8 wiec jak na mnie wysoko i szyjka tez mega wysoko twarda i zacisnieta. Sluzu tez w ogole nie mam. Moze ja to ciaze bezobjawowo przejde ;p przyrost bety mialam bardzo ladny wedlug kalkulatora powyzej normy wiec chyba bedzie dobrze
anie93lica lubi tę wiadomość
-
Jednak sie z Wami zegnam dzisiaj nie ma wcale drugiej kreski to 11/12dpo a 29dc czekam na @ albo blad testow z allegro albo cos jednak bylo a nie przetrwało no i tempka spadla ponizej 37..
Powodzenia kochane i zycze spokojnych ciąż :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:59
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Jednak sie z Wami zegnam dzisiaj nie ma wcale drugiej kreski to 11/12dpo a 29dc czekam na @ albo blad testow z allegro albo cos jednak bylo a nie przetrwało no i tempka spadla ponizej 37..
Powodzenia kochane i zycze spokojnych ciąż :*
A to ten bobotest robiłaś dzisiaj? Mi ze wszystkich testów, które robiłam bobo test o czułości 10 jako jedyny nie pokazał drugiej kreski. Ja nie wierzę tym testom. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ide i tak bo to w zestawie od endo jest wiec robia caly zestaw wynikow ale i tak pewnie @ bedzie w pon.. Dwojke dzieci ma. Wymarzona parke wiec strasznie rozpaczac nie bede ale mimo wszystko no szkoda bo sie ucieszylismy bede od czasu do czasu zagladac do WasLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Ide i tak bo to w zestawie od endo jest wiec robia caly zestaw wynikow ale i tak pewnie @ bedzie w pon.. Dwojke dzieci ma. Wymarzona parke wiec strasznie rozpaczac nie bede ale mimo wszystko no szkoda bo sie ucieszylismy bede od czasu do czasu zagladac do Was
Pewnie, że nas odwiedzaj! Śliczne te Twoje szkraby -
jusiakpp wrote:A co Ty masz za humorek? Co sie dzieje? Jak byłam u gina to pytalam czy piersi powinny bole, powiedzial ze powinny, to mowie ze mnie przestaly a on, to zaczna na nowo hehe i tyle Nie przejmuj sie tylko ciesz ze poki co cie nie bola bo to masakra a u mnie.. samopoczucie lepsze niz ostatnio, brzuch jakby troszke mniej boli, ale za to dopadly mnie dzis po wstaniu z lozka pierwsze mdlosci bleee ale poki co nie wymiotowalam, na wieczor przeszlo, zobaczymy rano. Jutro na 12 musze jechac na ostatnia przymiarke sukienki slubnej. Kochane za 3 tygodnie slub !!! A tak to mój Synek zachorowal na to co ja, ale to bylo do przewidzenia jak to wirus gardlowy i teraz on lezy jak ledwie zywy z goraczka, aj tak mi go żal oby przeszlo A ja wlasnie skonczylam rozmawiac ze Swoim na skype i mam zamiar luknac na jakis film w tv bo zasnac raczej nie zasne, spalam dzis do 12
-
Karka wrote:Jeśli chodzi o ból piersi to ja nie wiem, ale betę przecież robiłaś i test, nie martw się tylko odprężaj:) Ja odkąd nie biorę tabletek anty to wiem dopiero jak może brzuch i piersi boleć A w tym cyklu czuję je jeszcze inaczej niż zwykle:) Wiem, że czekasz do wizyta u gina kolejnej, ale może jak się martwisz to w międzyczasie kolejną betę sobie zrób? Ja dostałam l4 od internistki bo przeziębiona lekko jestem i praca w klimie, na nogach od 6 do 10 godz, ciągły ruch - także od dzisiaj leżę i odpoczywam, i modlę się aby wszystko było dobrze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny