X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suuuper ;-) gratuluję :-)
    Ja wiem ze mecze z tym pytaniem, ale czy brak bólu piersi to na pewno normalne?

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Suuuper ;-) gratuluję :-)
    Ja wiem ze mecze z tym pytaniem, ale czy brak bólu piersi to na pewno normalne?

A co Ty masz za humorek? Co sie dzieje? Jak byłam u gina to pytalam czy piersi powinny bole, powiedzial ze powinny, to mowie ze mnie przestaly a on, to zaczna na nowo hehe i tyle :) Nie przejmuj sie tylko ciesz ze poki co cie nie bola bo to masakra :/ a u mnie.. samopoczucie lepsze niz ostatnio, brzuch jakby troszke mniej boli, ale za to dopadly mnie dzis po wstaniu z lozka pierwsze mdlosci bleee ale poki co nie wymiotowalam, na wieczor przeszlo, zobaczymy rano. Jutro na 12 musze jechac na ostatnia przymiarke sukienki slubnej. Kochane za 3 tygodnie slub !!! :D A tak to mój Synek zachorowal na to co ja, ale to bylo do przewidzenia jak to wirus gardlowy i teraz on lezy jak ledwie zywy z goraczka, aj tak mi go żal :( oby przeszlo :) A ja wlasnie skonczylam rozmawiac ze Swoim na skype i mam zamiar luknac na jakis film w tv bo zasnac raczej nie zasne, spalam dzis do 12 :D

• Karka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o ból piersi to ja nie wiem, ale betę przecież robiłaś i test, nie martw się tylko odprężaj:) Ja odkąd nie biorę tabletek anty to wiem dopiero jak może brzuch i piersi boleć;) A w tym cyklu czuję je jeszcze inaczej niż zwykle:) Wiem, że czekasz do wizyta u gina kolejnej, ale może jak się martwisz to w międzyczasie kolejną betę sobie zrób? Ja dostałam l4 od internistki bo przeziębiona lekko jestem i praca w klimie, na nogach od 6 do 10 godz, ciągły ruch - także od dzisiaj leżę i odpoczywam, i modlę się aby wszystko było dobrze.

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje, witamy ;)

My dzisiaj na spacerze w parku bylismy jak moj K przytulił mnie to zawyłam normalnie tak cyce bolą.. Przy synu mnie nie bolaly na poczatku przy corce owszem ale też nie tak tragicznie na poczatku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 00:10

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli cycki nie musza bolec? Mnie brzuch bolal ze 3 dni temu wraz z kregoslupem... Jutro mam termin @ i juz 3 dzien nic nnie nie boli ani brzuch ani cycki ani totalnie nic. Tylko jestem spiaca. A tyle dziwwczyn pisalo ze bole brzucha i bol cyckow lub sutkow to glowny objaw a mnie nic... Zero... Az dzis zmierzylam temperatura ale przed godzina o ktorej zwykle mierze byla juz 36,8 wiec jak na mnie wysoko i szyjka tez mega wysoko twarda i zacisnieta. Sluzu tez w ogole nie mam. Moze ja to ciaze bezobjawowo przejde ;p przyrost bety mialam bardzo ladny wedlug kalkulatora powyzej normy wiec chyba bedzie dobrze

anie93lica lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak sie z Wami zegnam dzisiaj nie ma wcale drugiej kreski to 11/12dpo a 29dc czekam na @ albo blad testow z allegro albo cos jednak bylo a nie przetrwało no i tempka spadla ponizej 37..
    Powodzenia kochane i zycze spokojnych ciąż :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:59

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Jednak sie z Wami zegnam dzisiaj nie ma wcale drugiej kreski to 11/12dpo a 29dc czekam na @ albo blad testow z allegro albo cos jednak bylo a nie przetrwało no i tempka spadla ponizej 37..
    Powodzenia kochane i zycze spokojnych ciąż :*

A to ten bobotest robiłaś dzisiaj? Mi ze wszystkich testów, które robiłam bobo test o czułości 10 jako jedyny nie pokazał drugiej kreski. Ja nie wierzę tym testom.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup rossmanowski ten facelle. Mnie w 10dpo pokazal piekne dwie grube krechy a np.eco Pink test nawet cienia nie pokazal przy becie 35 ;)
    A teraz on kosztuje 5zl w rossmanie ten paskowy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:22

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam i ten z allegro i ten z rossmana check & go zaden nie pokazal dzisiaj drugiej kreski nawet cienia...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Zrobilam i ten z allegro i ten z rossmana check & go zaden nie pokazal dzisiaj drugiej kreski nawet cienia...

Przytulam :* Wybierasz się jeszcze na tą betę w poniedziałek?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide i tak bo to w zestawie od endo jest wiec robia caly zestaw wynikow ale i tak pewnie @ bedzie w pon.. Dwojke dzieci ma. Wymarzona parke wiec strasznie rozpaczac nie bede ale mimo wszystko no szkoda bo sie ucieszylismy bede od czasu do czasu zagladac do Was :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ide i tak bo to w zestawie od endo jest wiec robia caly zestaw wynikow ale i tak pewnie @ bedzie w pon.. Dwojke dzieci ma. Wymarzona parke wiec strasznie rozpaczac nie bede ale mimo wszystko no szkoda bo sie ucieszylismy bede od czasu do czasu zagladac do Was :)

Pewnie, że nas odwiedzaj! Śliczne te Twoje szkraby :)

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    A co Ty masz za humorek? Co sie dzieje? Jak byłam u gina to pytalam czy piersi powinny bole, powiedzial ze powinny, to mowie ze mnie przestaly a on, to zaczna na nowo hehe i tyle :) Nie przejmuj sie tylko ciesz ze poki co cie nie bola bo to masakra :/ a u mnie.. samopoczucie lepsze niz ostatnio, brzuch jakby troszke mniej boli, ale za to dopadly mnie dzis po wstaniu z lozka pierwsze mdlosci bleee ale poki co nie wymiotowalam, na wieczor przeszlo, zobaczymy rano. Jutro na 12 musze jechac na ostatnia przymiarke sukienki slubnej. Kochane za 3 tygodnie slub !!! :D A tak to mój Synek zachorowal na to co ja, ale to bylo do przewidzenia jak to wirus gardlowy i teraz on lezy jak ledwie zywy z goraczka, aj tak mi go żal :( oby przeszlo :) A ja wlasnie skonczylam rozmawiac ze Swoim na skype i mam zamiar luknac na jakis film w tv bo zasnac raczej nie zasne, spalam dzis do 12 :D
    Cały wieczór wczoraj przeplakalam nirwiadomo czemu...;-/ nie bolą mnie piersi w ogóle, mam nadzieję że to nie jest źle. Zły humor mam. Mam nadzieje ze dzidzia jest. Testy ciągle pozytywne.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karka wrote:
    Jeśli chodzi o ból piersi to ja nie wiem, ale betę przecież robiłaś i test, nie martw się tylko odprężaj:) Ja odkąd nie biorę tabletek anty to wiem dopiero jak może brzuch i piersi boleć;) A w tym cyklu czuję je jeszcze inaczej niż zwykle:) Wiem, że czekasz do wizyta u gina kolejnej, ale może jak się martwisz to w międzyczasie kolejną betę sobie zrób? Ja dostałam l4 od internistki bo przeziębiona lekko jestem i praca w klimie, na nogach od 6 do 10 godz, ciągły ruch - także od dzisiaj leżę i odpoczywam, i modlę się aby wszystko było dobrze.
    Dobrze postaram się...

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przez całą ciążę nie bolały piersi. Nie przejmujcie się brakiem bólu piersi, bo jestem dowodem, że nie muszą boleć :-)
    Pozdrawiam, wrześniówka 2015 :-)

ciri22, anie93lica, Karka lubią tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kachna62 wrote:
    Mnie przez całą ciążę nie bolały piersi. Nie przejmujcie się brakiem bólu piersi, bo jestem dowodem, że nie muszą boleć :-)
    Pozdrawiam, wrześniówka 2015 :-)
    Dziękuję, bo się Oczytalam ze muszą boleć i juz...

Kachna62 lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a twoj w koncu wrocil z tej delegacji?

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój?

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jrsli to do mnie bo ja nie jestem Ania ;-)
    Ale tak Wiedzieliśmy się dwa dni i znowu pojechał

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo nieśmiało witam się z Wami dziewczyny :) Dwie kreseczki zobaczyłam w środę, jednak dopiero we wtorek idę do lekarza i wtedy mam nadzieję, że potwierdzi obecność bąbelka.

anie93lica, A.Kasia, Karka, Madzialena90 lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ