X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suuuper ;-) gratuluję :-)
    Ja wiem ze mecze z tym pytaniem, ale czy brak bólu piersi to na pewno normalne?

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Suuuper ;-) gratuluję :-)
    Ja wiem ze mecze z tym pytaniem, ale czy brak bólu piersi to na pewno normalne?

A co Ty masz za humorek? Co sie dzieje? Jak byłam u gina to pytalam czy piersi powinny bole, powiedzial ze powinny, to mowie ze mnie przestaly a on, to zaczna na nowo hehe i tyle :) Nie przejmuj sie tylko ciesz ze poki co cie nie bola bo to masakra :/ a u mnie.. samopoczucie lepsze niz ostatnio, brzuch jakby troszke mniej boli, ale za to dopadly mnie dzis po wstaniu z lozka pierwsze mdlosci bleee ale poki co nie wymiotowalam, na wieczor przeszlo, zobaczymy rano. Jutro na 12 musze jechac na ostatnia przymiarke sukienki slubnej. Kochane za 3 tygodnie slub !!! :D A tak to mój Synek zachorowal na to co ja, ale to bylo do przewidzenia jak to wirus gardlowy i teraz on lezy jak ledwie zywy z goraczka, aj tak mi go żal :( oby przeszlo :) A ja wlasnie skonczylam rozmawiac ze Swoim na skype i mam zamiar luknac na jakis film w tv bo zasnac raczej nie zasne, spalam dzis do 12 :D

• Karka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o ból piersi to ja nie wiem, ale betę przecież robiłaś i test, nie martw się tylko odprężaj:) Ja odkąd nie biorę tabletek anty to wiem dopiero jak może brzuch i piersi boleć;) A w tym cyklu czuję je jeszcze inaczej niż zwykle:) Wiem, że czekasz do wizyta u gina kolejnej, ale może jak się martwisz to w międzyczasie kolejną betę sobie zrób? Ja dostałam l4 od internistki bo przeziębiona lekko jestem i praca w klimie, na nogach od 6 do 10 godz, ciągły ruch - także od dzisiaj leżę i odpoczywam, i modlę się aby wszystko było dobrze.

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje, witamy ;)

My dzisiaj na spacerze w parku bylismy jak moj K przytulił mnie to zawyłam normalnie tak cyce bolą.. Przy synu mnie nie bolaly na poczatku przy corce owszem ale też nie tak tragicznie na poczatku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 00:10

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli cycki nie musza bolec? Mnie brzuch bolal ze 3 dni temu wraz z kregoslupem... Jutro mam termin @ i juz 3 dzien nic nnie nie boli ani brzuch ani cycki ani totalnie nic. Tylko jestem spiaca. A tyle dziwwczyn pisalo ze bole brzucha i bol cyckow lub sutkow to glowny objaw a mnie nic... Zero... Az dzis zmierzylam temperatura ale przed godzina o ktorej zwykle mierze byla juz 36,8 wiec jak na mnie wysoko i szyjka tez mega wysoko twarda i zacisnieta. Sluzu tez w ogole nie mam. Moze ja to ciaze bezobjawowo przejde ;p przyrost bety mialam bardzo ladny wedlug kalkulatora powyzej normy wiec chyba bedzie dobrze

anie93lica lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak sie z Wami zegnam dzisiaj nie ma wcale drugiej kreski to 11/12dpo a 29dc czekam na @ albo blad testow z allegro albo cos jednak bylo a nie przetrwało no i tempka spadla ponizej 37..
    Powodzenia kochane i zycze spokojnych ciąż :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:59

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Jednak sie z Wami zegnam dzisiaj nie ma wcale drugiej kreski to 11/12dpo a 29dc czekam na @ albo blad testow z allegro albo cos jednak bylo a nie przetrwało no i tempka spadla ponizej 37..
    Powodzenia kochane i zycze spokojnych ciąż :*

A to ten bobotest robiłaś dzisiaj? Mi ze wszystkich testów, które robiłam bobo test o czułości 10 jako jedyny nie pokazał drugiej kreski. Ja nie wierzę tym testom.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup rossmanowski ten facelle. Mnie w 10dpo pokazal piekne dwie grube krechy a np.eco Pink test nawet cienia nie pokazal przy becie 35 ;)
    A teraz on kosztuje 5zl w rossmanie ten paskowy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:22

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam i ten z allegro i ten z rossmana check & go zaden nie pokazal dzisiaj drugiej kreski nawet cienia...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Zrobilam i ten z allegro i ten z rossmana check & go zaden nie pokazal dzisiaj drugiej kreski nawet cienia...

Przytulam :* Wybierasz się jeszcze na tą betę w poniedziałek?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide i tak bo to w zestawie od endo jest wiec robia caly zestaw wynikow ale i tak pewnie @ bedzie w pon.. Dwojke dzieci ma. Wymarzona parke wiec strasznie rozpaczac nie bede ale mimo wszystko no szkoda bo sie ucieszylismy bede od czasu do czasu zagladac do Was :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ide i tak bo to w zestawie od endo jest wiec robia caly zestaw wynikow ale i tak pewnie @ bedzie w pon.. Dwojke dzieci ma. Wymarzona parke wiec strasznie rozpaczac nie bede ale mimo wszystko no szkoda bo sie ucieszylismy bede od czasu do czasu zagladac do Was :)

Pewnie, że nas odwiedzaj! Śliczne te Twoje szkraby :)

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    A co Ty masz za humorek? Co sie dzieje? Jak byłam u gina to pytalam czy piersi powinny bole, powiedzial ze powinny, to mowie ze mnie przestaly a on, to zaczna na nowo hehe i tyle :) Nie przejmuj sie tylko ciesz ze poki co cie nie bola bo to masakra :/ a u mnie.. samopoczucie lepsze niz ostatnio, brzuch jakby troszke mniej boli, ale za to dopadly mnie dzis po wstaniu z lozka pierwsze mdlosci bleee ale poki co nie wymiotowalam, na wieczor przeszlo, zobaczymy rano. Jutro na 12 musze jechac na ostatnia przymiarke sukienki slubnej. Kochane za 3 tygodnie slub !!! :D A tak to mój Synek zachorowal na to co ja, ale to bylo do przewidzenia jak to wirus gardlowy i teraz on lezy jak ledwie zywy z goraczka, aj tak mi go żal :( oby przeszlo :) A ja wlasnie skonczylam rozmawiac ze Swoim na skype i mam zamiar luknac na jakis film w tv bo zasnac raczej nie zasne, spalam dzis do 12 :D
    Cały wieczór wczoraj przeplakalam nirwiadomo czemu...;-/ nie bolą mnie piersi w ogóle, mam nadzieję że to nie jest źle. Zły humor mam. Mam nadzieje ze dzidzia jest. Testy ciągle pozytywne.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karka wrote:
    Jeśli chodzi o ból piersi to ja nie wiem, ale betę przecież robiłaś i test, nie martw się tylko odprężaj:) Ja odkąd nie biorę tabletek anty to wiem dopiero jak może brzuch i piersi boleć;) A w tym cyklu czuję je jeszcze inaczej niż zwykle:) Wiem, że czekasz do wizyta u gina kolejnej, ale może jak się martwisz to w międzyczasie kolejną betę sobie zrób? Ja dostałam l4 od internistki bo przeziębiona lekko jestem i praca w klimie, na nogach od 6 do 10 godz, ciągły ruch - także od dzisiaj leżę i odpoczywam, i modlę się aby wszystko było dobrze.
    Dobrze postaram się...

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przez całą ciążę nie bolały piersi. Nie przejmujcie się brakiem bólu piersi, bo jestem dowodem, że nie muszą boleć :-)
    Pozdrawiam, wrześniówka 2015 :-)

ciri22, anie93lica, Karka lubią tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kachna62 wrote:
    Mnie przez całą ciążę nie bolały piersi. Nie przejmujcie się brakiem bólu piersi, bo jestem dowodem, że nie muszą boleć :-)
    Pozdrawiam, wrześniówka 2015 :-)
    Dziękuję, bo się Oczytalam ze muszą boleć i juz...

Kachna62 lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a twoj w koncu wrocil z tej delegacji?

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój?

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jrsli to do mnie bo ja nie jestem Ania ;-)
    Ale tak Wiedzieliśmy się dwa dni i znowu pojechał

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo nieśmiało witam się z Wami dziewczyny :) Dwie kreseczki zobaczyłam w środę, jednak dopiero we wtorek idę do lekarza i wtedy mam nadzieję, że potwierdzi obecność bąbelka.

anie93lica, A.Kasia, Karka, Madzialena90 lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ