Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki! z chęcią dołączę do Was Termin mam na 2 marca. Dzisiejsza beta = 1903.8 Jestem PRZESZCZĘŚLIWA zwłaszcza, że mam jeden jajnik i to idący trochę w policystyczny, także tym bardziej wielkie szczęście. W środę idę do ginekologa po odbiór wynikow z cytologii bo byłam 2 tyg. temu więc moja Pani Krystynka się zdziwi, że przychodzę z niespodzianką Pozdrawiam Was i życzę udanych 9-ciu miesięcy.
Chamomilla, ja nowa1987, Karolina@, A.Kasia, Karka lubią tę wiadomość
Jest cudnie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Dziewczyny jutro idę na pierwszą wizytę do lekarza. Stresuję się mega Idę do lekarza na NFZ i powiedzcie mi jaka jest szansa, że zrobi mi USG i będę widziała tę małą kropeczkę? Jest taka opcja, że nie będzie mi robił usg?
Moja siostra na NFZ pierwsze usg miała dopiero w 12 tygodniu. Tam chyba Ci przysługują tylko 3 badania usg, ale pewności nie mam bo ja chodziłam zawsze prywatnie. -
Madzialena90 wrote:Witam wszystkie marcowe Mamusie!!!
ja również się do was dopisuje przewidywany termin porodu to 2 marca ale niestety pierwsza wizyta u lekarza dopiero 13 lipca... jejku tyle musze czekać.. mieszkam w Szwecji tutaj do lekarza mogę najwcześniej iść w 11-12 tygodniu.. na szczęście za niecałe 2 tyg jade do polski więc wszystko przede mną....
To dobrze, że masz na 13 lipca, pewnie zobaczysz bijące serduszko...cudownie!Madzialena90 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje nowym marcówkom
Kurde a moja @ zaginęła.. zazwyczaj mam tak od 30dc plamienia wieczorem a na nastepny dzien rano @ a wczoraj trochę bolało podbrzusze małpowo dzisiaj 31dc a @ nie widać zero objawów aby się zbliżała mój mówi żebym jednak powtórzyła test jutro rano jak nie dostane... cholera robie sobie chyba niepotrzebnie nadzieje.. no od dłuższego czasu po porodzie regularne po staremu cykle 30dniowe są a tu jakiś psikus a po drugie wczoraj mi tempka znowu skoczyła do 37.7 dzisiaj tak samo, nie wiem co mam o tym myśleć Na betę nie poszlam nie wyrobiłam się dzisiaj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 19:35
Livia
Nela
Marcel
-
Krowka hehe fajnie by bylo jutro mam nadzieje zdążyć do lab na betę ale test powtórzę
Powiem szczerze że po obserwacji podwozie nie wygląda mi małpowo nawet a zawsze to szyjka dzień przed @ prawie przy samym wyjściu tak nisko byla a tu wysoko twarda dluuuga zamknięta to tez mnie cieszykrówka_muffka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Będziemy się bardzo cieszyć, jak zostaniesz z Nami! Ja to nie wiem, ale mam taki bebzol wieczorami, że nie wiem co jest grane, w pierwszej ciąży miałam tak w 3 miesiącu i jestem w szoku, bo niedługo spodnie już będą cisły... o matko! Też tak macie...???
A tak się zastanawiam czy któraś będzie miała dwa bąbelki w brzuszku?? Co myślicie???xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
krówka_muffka wrote:Będziemy się bardzo cieszyć, jak zostaniesz z Nami! Ja to nie wiem, ale mam taki bebzol wieczorami, że nie wiem co jest grane, w pierwszej ciąży miałam tak w 3 miesiącu i jestem w szoku, bo niedługo spodnie już będą cisły... o matko! Też tak macie...???
A tak się zastanawiam czy któraś będzie miała dwa bąbelki w brzuszku?? Co myślicie???
Ja się właśnie tego "obawiam". Mój teść jest z bliźniaków, poza tym moje szwagierki już od lat kraczą, że jak zajdę w ciążę to będę miała bliźniaki Zobaczymy co wyjdzie z tego wróżenia. -
A zaraz po owu śnić mi się zaczęły 2 dziewczynki i uwaga dla mojego też tej samej nocy hehe u mnie dużo bliźniaków w rodzinie babcia 3 parki miała 2 razy chłopcy i raz dziewczynki ja chyba bym padła z zachwytu ale z drugiej strony meeeeeega ciężko by było przy dwójce małych dzieci i jeszcze 2 noworodków zawsze marzyłam o bliźniakach może któraś mamuśka po clo będzie miałaLivia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:A zaraz po owu śnić mi się zaczęły 2 dziewczynki i uwaga dla mojego też tej samej nocy hehe u mnie dużo bliźniaków w rodzinie babcia 3 parki miała 2 razy chłopcy i raz dziewczynki ja chyba bym padła z zachwytu ale z drugiej strony meeeeeega ciężko by było przy dwójce małych dzieci i jeszcze 2 noworodków zawsze marzyłam o bliźniakach może któraś mamuśka po clo będzie miała
Mojemu M śniła się dziewczynka:) I właśnie, to clo...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Karolina@ wrote:Ja się właśnie tego "obawiam". Mój teść jest z bliźniaków, poza tym moje szwagierki już od lat kraczą, że jak zajdę w ciążę to będę miała bliźniaki Zobaczymy co wyjdzie z tego wróżenia.
Ja mam obawy co do ciąży bliźniaczej. mój teśc też od bliźniaka i mojej babci bracia również. Już mam córcię więc wole bez niespodzianek
Dzisiaj w koncu zobaczyłam grube krechy
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
To może się posypią bliźniaki ja marzyłam zawsze o 3-4 dzieci hehe juz przy dwójce prawie spełniona się czuje ale cholera jednak chciałabym już następne Lubie ten stan kiedy w Twoim ciele rośnie nowe życie tuż pod sercem na samą myśl czuje takie ciepło i radość w serduchu
Złapałyście sie na tym ze łapie cie się za dół brzuszka ;P ja mimo tego że ostatnio kreska nie wyszła co raz się łapie za brzuch mój też dzisiaj mnie całował i głaskał po brzuchu hehe co prawie nigdy tego nie robi plus to ze syn tak jak przy córce przytula się od paru dni wieczorem do mojego brzucha i tych palcemLivia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny i ja dołączę do Was
Jestem mega szczęśliwa bo staramy się od 3 lat z wieloma problemami po drodze. Jestem pełna nadziei, że tym razem będzie wszystko dobrze.
Termin mam na 3 marcaxpatiiix3, Karolina@, A.Kasia, Karka, Chamomilla, Kachna62, natalia2015 lubią tę wiadomość