Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:Dziewczyny napiszcie mi jak wstawić zdjęcie . I wgl jestem ciekawa czy będzie coś widać na zdjęciu tą kreseczkę bo to z tel (i wcale nie takiego najnowszej generacji ;p) @ dalej brak, w strasznym stresie szłam po obudzeniu do wc. boli mnie brzuch jak na okres, ale trochę inaczej. oprócz tego zgaga i w sumie na razie nie mam żadnych przeczuć, ostatnio jak byłam w ciąży, to strasznie sie napaliłam i niestety niepotrzebnie ;((. Pozdrawiam Was wszystkie, a tym co jeszcze nie wiedzą na 100% (tak jak ja), życzę samych pozytywnych testów i myśli!
Hej Ja korzystam ze strony TinyPic. Musisz tam wgrać swój plik (w rozmiarze wybierz 320x240 lub 640x480) a potem wkleić na forum kod IMG forów i paneli dyskusyjnych, który Ci się wyświetli Powodzenia! -
nick nieaktualnyMadzialena90 wrote:hej dziewczyny spróbowałam nas policzyć, ile już nas razem jest, jeśli kogoś pominęłam (bardzo przepraszam)proszę dopisujcie się ....
A.Kasia ----2marca
ciri22 ----5marca
Lenka87 ----1marca
krówka_muffka ----3marca
Agnik ----6marca
anie93lica ----5marca
Chamomilla ----1marca
Magda lena ----1marca?
Madzia82 ----5marca
Trelka ----7marca
Robaczek89 ----8marca
Madzialena90 ----1-2marca
maskora ----2marca
Teresa1992 ----2marca
sorriso ----3marca
wewelinka ----6marzec
Leeila26 ----6marzec
Love_life ----2marzec
DOPISUJCIE SIĘ KOCHANE MAMUŚKI :*
Madzia super, że się za to wzięłaś Dopisujcie się dziewczyny a potem trzeba będzie to posegregować wg dat i jusiakpp wrzuci na pierwszą stronę -
czy coś widać? nie umiałam zmienić tego rozmiaru.. Kreska jest bardzo, bardzo blada, ale była od razu, poza tym to nie było z pierwszego moczu. W czwartek zrobię drugi - zobaczymy. Ale mam wielką nadzieję, powiedzcie, czy chociaż troszeczkę ją widać?
P.S.
Jednak rozmiar chyba ok ;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 10:42
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:
Rozmiar ok tylko zdjęcie słabej jakości, ale widać kreseczkę, gratuluje
Kochane ja byłam dziś rano na badaniach, zrobiłam bete, na żółtaczke i tooxoplazmoze, poki co to kazal mi lekarz, najgorasze ze nie bede mogla sie wyrwac z pracy po wyniki, ale mysle ze jak dryndne do laboratorium to mi powiedza co i jak -
nick nieaktualny
-
Dzięki, jak się cieszę, że wy też widzicie . A zdjęcie słabej jakości, bo telefon kiepski.. jusiakpp jak zadzwonisz, na pewno Ci powiedzą. Jak byłam w pierwszej ciąży, też nie mogłam wytrzymać i dzwoniłam, nawet sama lekarka mi mówiła, żeby dzwonić. A wiesz może, czy można zrobić bete z żółtaczką i tokso bez skierowania od lekarza? Idę dopiero 27 lipca. I jaki to koszt?
-
ja sie dopisuje
A.Kasia ----2marca
ciri22 ----5marca
Lenka87 ----1marca
krówka_muffka ----3marca
Agnik ----6marca
anie93lica ----5marca
Chamomilla ----1marca
Magda lena ----1marca?
Madzia82 ----5marca
Trelka ----7marca
Robaczek89 ----8marca
maskora ----2marca
Teresa1992 ----2marca
sorriso ----3marca
wewelinka ----6marzec
Leeila26 ----6marzec
Love_life ----2marzec
smerfetka84--- 4 marca
-
Madzialena90 wrote:hej dziewczyny spróbowałam nas policzyć, ile już nas razem jest, jeśli kogoś pominęłam (bardzo przepraszam)proszę dopisujcie się ....
A.Kasia ----2marca
ciri22 ----5marca
Lenka87 ----1marca
krówka_muffka ----3marca
Agnik ----6marca
anie93lica ----5marca
Chamomilla ----1marca
Magda lena ----1marca?
Madzia82 ----5marca
Trelka ----7marca
Robaczek89 ----8marca
maskora ----2marca
Teresa1992 ----2marca
sorriso ----3marca
wewelinka ----6marzec
Leeila26 ----6marzec
Love_life ----2marzec
DOPISUJCIE SIĘ KOCHANE MAMUŚKI :* -
Leeila26 wrote:
Oczywiście kochana, że widać! Witamy w naszym gronie!!!
-
xpatiiix3 wrote:Love life a prywatnie polski lekarz.?
Jakoś nie mam zaufania do polskich lekarzy tutaj. Wydaje mi się ze tylko kasę zdzieraja. Chociaż za 2 tyg lecę do Pl wiec napewno się tam też wybiorę do gina.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Madzialena90 wrote:witaj kochana ja mieszkam w Szwecji tutaj również nie robią żadnych badań do 3 miesiącą oni wychodzą z założenia (naturalnej selekcji) masakra. Dlatego ja jade do Polski za niedługo na badania a wizyte u gin mam na 13 lipca. Pozdrawiam gorąco
Ja też idę 13 go lipca w Pl!!! )) tak tutaj taka sama polityka jak w lutym poronilam to mimo bólów i krwawienia nic kompletnie mi nie dali a jak poszłam na skan było już po ale mówili że po prostu dzieciatko było słabe ale teraz wierze ze wszystko będzie dobrze ) trzymam kciuki za Was :*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Ja mam zgagę i pobolewa brzuch troche, ale tylko troszeczke . I coś mi tam bulgocze . I ogólnie to mi się dzisiaj nic nie chce, a tu trzeba coś ogarnąć i jakiś obiad złożyć, do pracy ide na 15:00. Właśnie dziewczyny - co myślicie o pracy w ciąży? Planujecie do końca jeśli będzie wszystko ok, czy może od razu uciekacie na l4?
-
anie93lica wrote:A ja zapominam czasami ze jestem w ciąży...
Pobolewa brzuszek i piersi pokryly się zylkami troszkę.
No i brak apetytu o. Jak wcześniej ciągle coś to teraz nic.
ja też czasem zapominam ale wczoraj jak byłam na pierwszym USG i widziałam 1,4 mm mojego szczęścia razem z serduszkiem to od razu mi się przypomniałoKarka, maskora, Chamomilla, anie93lica lubią tę wiadomość
-
Domiii zazdroszczę, że już widziałaś malucha:) ja dopiero 14 lipca idę. Mój lekarz blisko mnie przyjmuje tylko w soboty, a jakoś ponad 100 km mi się nie chce szybciej jechać więc będę cierpliwie czekała:)
Do listy się też dopisuję, termin mam na 06.03:) -
Nieśmiało dołączam do marcówek 2016. Według BellyBestFreind termin mam na 11 marca, ale jeszcze nie byłam u ginekologa, żeby potwierdzić ciążę. Mam jedynie dwie grube krechy na teście ciążowym a za dwa dni planowany @. Strasznie się boję, że coś pójdzie nie tak i z ciąży nici. Dlatego też popadłam chyba w paranoję i każdy najmniejszy objaw sprawdzam w internecie. Naczytałam się już o poronieniach, ciąży pozamacicznej i innych problemach. Ech.... muszę z tym skończyć!! Tak dłużej nie można. Będzie co ma być!! I tak nie mam na to wpływu. Odezwę się po wizycie u ginekologa, jak wszystko będzie ok. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
sorriso lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Ryjkek, najgorzej jest sobie wkręcać najgorsze, ale uważam, że również nie wolno się nastawiać i chwalić wszystkim dookoła. Jasne, że ciąża to szczęście i mamy ochotę to oznajmić całemu światu, ale nie ma co zapeszać i tego się trzymajmy . Trzeba myśleć pozytywnie, nie czytać głupot w internecie - każda ciąża jest inna i inaczej interpretuje się objawy. Po prostu musimy na siebie uważać i brać kwas foliowy - tyle na razie wystarczy . Nie ma co się zamartwiać na zapas przebiegiem ciąży - pamiętajcie, że fasolki odczuwają nasze nastroje . Powodzenia i gratulacje!