Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialena90 wrote:DOPISUJCIE SIĘ MAMUŚKI CZEKAMY
A.Kasia ----2marca
ciri22 ----5marca
Lenka87 ----1marca
krówka_muffka ----3marca
Agnik ----6marca
anie93lica ----1marca
Chamomilla ----1marca
Magda lena ----1marca?
Madzia82 ----5marca
Trelka ----7marca
Robaczek89 ----8marca
Madzialena90 ----1-2marca
maskora ----2marca
Teresa1992 ----2marca
sorriso ----3marca
wewelinka ----6marzec
Leeila26 ----6marzec
Love_life ----2marzec
smerfetka84--- 4 marzec
magdaM85 ----6marzec
ryjkek---11marzec
Karka --- 2 marca
No ja się jeszcze dopisałam:)
Ja już wspominałam mnie się udało L4 wziąć od internistki bo byłam przeziębiona, bolał mnie jajnik, spanikowałam, bo mam pracę stojącą, a wręcz w ruchu, stresie wielogodzinną i po nocach też. I teraz spokojnie czekam na wizytę u gina jak wróci z urlopu.
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leeila - gratulacje! Widać kreseczkę
jusiakpp - śliczna beta! Gratki!
Love life - ja na betę 2x poszłam na własny rachunek + morfologia.
Ja się czuję ok, nie mam smaków na nic szczególnego,nawet na słodkie a jestem łasuchem okropnym tylko łapie mnie zmęczenie szybko. Lepiej się położyć niż wstać
Pytanko mam do Was Dziewczynki, jutro idę do ginekologa po wyniki z cytologii i dokładnie będzie jutro start 6 tygodnia. Zastanawiam się czy poczekać jeszcze z USG czy już ją prosić, żeby mi zrobiła, jakby nie było nic widać to będę się martwić, a jak nie zrobię to chyba też będę żyć w stresie. Ajjjj moja pierwsza ciąża i ogólnie marzę o tym aby fasolka była zdrowa o niczym więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 16:46
Jest cudnie!
-
Dziewczynki jestem juz po wizycie u gina , wszystko jej w jak najlepszym porzadku,beta w porzadku, zrobił mi usg dopochwowe i widac było czarna plamke gin potwierdził wczesną ciąze 15 lipca kolejna wizyta tez będzie z usg dopochwowym bo gin chce podejrzec zarodek i serduszka posłuchać , ale przed wizyta stres był mega
ciri22, Karka lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:DOPISUJCIE SIĘ MAMUŚKI CZEKAMY
A.Kasia ----2marca
ciri22 ----5marca
Lenka87 ----1marca
krówka_muffka ----3marca
Agnik ----6marca
anie93lica ----1marca
Chamomilla ----1marca
Magda lena ----1marca?
Madzia82 ----5marca
Trelka ----7marca
Robaczek89 ----8marca
maskora ----2marca
Teresa1992 ----2marca
sorriso ----3marca
wewelinka ----6marzec
Leeila26 ----6marzec
Love_life ----2marzec
smerfetka84--- 4 marzec
magdaM85 ----6marzec
ryjkek---11marzec
Malarka - 1 marca
-
Madzialena90 wrote:hej dziewczyny spróbowałam nas policzyć, ile już nas razem jest, jeśli kogoś pominęłam (bardzo przepraszam)proszę dopisujcie się ....
A.Kasia ----2marca
ciri22 ----5marca
Lenka87 ----1marca
krówka_muffka ----3marca
Agnik ----6marca
anie93lica ----5marca
Chamomilla ----1marca
Magda lena ----1marca?
Madzia82 ----5marca
Trelka ----7marca
Robaczek89 ----8marca
maskora ----2marca
Teresa1992 ----2marca
sorriso ----3marca
wewelinka ----6marzec
Leeila26 ----6marzec
Love_life ----2marzec
DOPISUJCIE SIĘ KOCHANE MAMUŚKI :*
Proszę też o dopisanie. Wstępnie termin mam na 5.03 -
Dziewczyny chcę podzielić się z Wami moją radością. Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa. Jak już tutaj pisałam byłam na NFZ i lekarz od razu wziął mnie na badanie USG, gdzie zobaczyłam moją prawidłowo umieszczoną, malutką JEDNĄ kropeczkę - 4,8mm. Nie dostałam jednak fotki mojej kropeczki, ale nawet się o nią nie dopominałam... Otrzymałam polecenie brać witaminy dla kobiet w ciąży i wykaz badań do laboratorium. Kolejna wizyta już za tydzień - mam przyjść z wynikami.
Teraz, kiedy wiem że wszystko zmierza w dobrym kierunku, to mój mąż zapisze mnie do Medicovera - z pracy ma możliwość zapisania małżonka za jakąś śmieszną opłatę za miesiąc. Czy miałyście już może styczność z tym Centrum Medycznym?A.Kasia, sorriso lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzialena90 wrote:OTO I MY MARCOWE MAMUSIE :
A.Kasia ----2marca
ciri22 ----5marca
Lenka87 ----1marca
krówka_muffka ----3marca
Agnik ----6marca
anie93lica ----1marca
Chamomilla ----1marca
Magda lena ----1marca?
Madzia82 ----5marca
Trelka ----7marca
Robaczek89 ----8marca
maskora ----2marca
Teresa1992 ----2marca
sorriso ----3marca
wewelinka ----6marzec
Leeila26 ----6marzec
Love_life ----2marzec
smerfetka84--- 4 marzec
magdaM85 ----6marzec
ryjkek---11marzec
Karka --- 2 marca
Karolina@---5marzec
Malarka -- 1 marzec
DOPISUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY
Jeżeli dobrze liczę, to jest już nas 24. Dziewczyny idziemy jak burza!! -
Love_life wrote:Dziewczyny a Wy na ta betę to idziecie same czy gin Was wysyla?
Ja byłam 3 razy sama, mój lekarz ma urlop, a chciałam się upewnić, że testy nie kłamiąanie93lica lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Karolina@ wrote:Dziewczyny chcę podzielić się z Wami moją radością. Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa. Jak już tutaj pisałam byłam na NFZ i lekarz od razu wziął mnie na badanie USG, gdzie zobaczyłam moją prawidłowo umieszczoną, malutką JEDNĄ kropeczkę - 4,8mm. Nie dostałam jednak fotki mojej kropeczki, ale nawet się o nią nie dopominałam... Otrzymałam polecenie brać witaminy dla kobiet w ciąży i wykaz badań do laboratorium. Kolejna wizyta już za tydzień - mam przyjść z wynikami.
Teraz, kiedy wiem że wszystko zmierza w dobrym kierunku, to mój mąż zapisze mnie do Medicovera - z pracy ma możliwość zapisania małżonka za jakąś śmieszną opłatę za miesiąc. Czy miałyście już może styczność z tym Centrum Medycznym?
Pytanie do dziewczyn, które były już u lekarza. Wam też lekarz zalecił brać witaminy dla kobiet w ciąży mimo nie potwierdzonych laboratoryjnie jakichś braków witamin? -
domiii wrote:ja też czasem zapominam ale wczoraj jak byłam na pierwszym USG i widziałam 1,4 mm mojego szczęścia razem z serduszkiem to od razu mi się przypomniało
Mam nadzieje ze i ja juz zobaczę w poniedziałek bo skoro u Ciebie juz widać to mam nadzieje ze i ja zobaczę
Jutro odbieram wyniki badań w tym kolejnej bety, ciekawe jaki będzie wynik
Gratuluje nowym dziewczynom ;-**