Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sama z chęcią bym spać poszła, a Nelka nie dała spać 4-6 chodzili mi po głowie bili się wyrywali włosy :o ja jebie i tak mnie kładzie na sen moje pierwsze objawy kawa mi nie smakuje częste siusiu i duuuuuuzo białego kremowego sluzu plus tempka 37.4-7 hmm nie wspominając o wzdęciu a miałam już taki piękny płaski brzuszek hehe nie nacieszyłam się tą moją szczupłą sylwetką za to i ciążowy brzuszkiem się nie nacieszyłam, bo córka w 36 tygodniu urodzona i strach trochę żeby nie było powtórki z rozrywki bo moja szyjka trochę w niezbyt dobrym stanie jest i może nie trzymać jak trzeba... także tak krótko o początku : ) do tego w pierwszej ciąży cholestaza w drugiej cukrzyca ciążowa i nadczynność z którą do tej pory się zmagam.. idę w poniedziałek zrobić wyniki na betę tez mam skierowanie we wtorek wyniki będą Wiec ciekawość zżera i kusi by już dzisiaj iść i odebrać jutro no ale wizyta u endo doPiero w piątek sorki ze tak bez składu i ładu ,ale przy dwójce to mam roboty po pachy..Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:Wy co gina panstwowo chodzicie? ja bylam prywatnie, co prawda napisal mi na kartce jakie badania zrobic ale na skierowanie mi to nie wyglada, wiec zaplace lekko 200zl
Ja chodzę prywatnie i wszystkie badania też robię prywatnie. Do mojego lekarza na NFZ bym musiała się pół roku wcześniej zapisywać na wizytę a potem pół dnia przesiedzieć w kolejce. Nie uśmiecha mi się to za bardzo, więc już wolę wyłożyć kasę. Na kartce to pewnie nie skierowanie tylko po prostu zalecenie. Jakby co to idź do lekarza pierwszego kontaktu z tą kartką to powinien Ci wypisać skierowanie Nie wiem czy prywatni lekarze mogą w ogóle skierowania na NFZ pisać...anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja siostra w ciąży chodziła do dwóch, do jednego byle jakiego państwowo - żeby jej skierowania pisał i do swojego prywatnie. Nachodziła się co prawda ale przynajmniej nie płaciła za badania no i zawsze miała pewność, że wszystko ok skoro obaj tak mówili.
ciri22, margaret26, domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny