Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Mam mega PMS A poza tym denerwuje sie troche, jutro druga beta a w niedziele dopiero termin @ mija... tak to spoko dzis spalam w pracy na stojaco ale nie wiem czy to objaw ciazy czy raczej pogody A poza tym nic mi nie dolega (brzuch czasem jak na okres boli i krzyz)
Oj tam te bóle to są normalne...dlatego tak trudno rozpoznać bardzo wczesną ciąże od zbliżającego się okresu Trzymam kciuki za wysoki przyrost drugiej bety Będę zaglądać z niecierpliwością -
jusiakpp wrote:Wrocilam od ginka, zapalenie gardla, dostalam antybiotyk augmentin, luteine dopochwowo, i w sobote do niego do szpitala na kontrole bo ma dyzur. Badajac powiedzial ze macica rozpulchniona i ciaza malutka ale cos tam wyczul i mam isc na bete ale jak goraczka spadnie
Trzymaj się kochana, oj biedactwo:*
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Oj tam te bóle to są normalne...dlatego tak trudno rozpoznać bardzo wczesną ciąże od zbliżającego się okresu Trzymam kciuki za wysoki przyrost drugiej bety Będę zaglądać z niecierpliwością
-
ciri22 wrote:Noo jedyny pierwszy objaw to bol zoladka kilku godzinny po kawie z mlekiem i tak przez 3 dni
-
nick nieaktualnyJa nic zupelnie nic jesli chodzi o objawy. Ten test to nie dla tego ze czulam ze ciaza, ten cykl byl na straty, i mialam czekac na @ ale chodzilam a raczej chodze od czwartu wkurzona kloce sie ze swoim facetem. Wstalam rano i po prostu siknelam bez zastanowienia i zdebialam dwie grubasne kreski, 4 razy sprawdzilam czy nie siknelam na owulacyjny test i od razu smignelam na bete bo wczoraj dzien ojca... Wyniki mialy byc max o 16... czekalam do 20... myslalam ze zejde na zawal
Lenka87 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja:-)mogę dołączyć? Termin 3 marca. ..
Beta z 13 dpo 27 strasznie mała testy wychodziły bardzo blade w piątek powtórka bety... Boje sie:-(
Mam już 11 miesięcznego synka i dwa poronienia za sobą. ..
Pozdrawiammargaret26, anie93lica lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Paulia87 wrote:Witam się i ja:-)mogę dołączyć? Termin 3 marca. ..
Beta z 13 dpo 27 strasznie mała testy wychodziły bardzo blade w piątek powtórka bety... Boje sie:-(
Mam już 11 miesięcznego synka i dwa poronienia za sobą. ..
Pozdrawiam
Też mam termin na 3 marca, nic się nie martw wszystko będzie dobrze:**margaret26 lubi tę wiadomość
-
W 11 dpo była prawie nie wyraźną kreska dziś z rana juz bardziej i beta 27 może później doszło do zagnieżdżania. .. ludze się tym
Z synem Marcelem miałam cc wiec ona mnie czeka pewnie rozwiążą mi ją ok 1.03 .. 1.07 mam wizytę u gina. ..margaret26 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ciri to samo powiedział mi dziś lekarz choć oni liczą dziwnie od ostatniej @...
Po analizie mojego wykresu bo mu przesłałam twierdzi ze zagniezdzenie było 9 dpo wiec 4 dni temu stąd niższy poziom stężenia bety ale i tak się martwię. .. po dwóch poronienia co przed synem głowę mam pełna. .
Jutro zrobię test jeszcze i w pt rano lecę ba betę. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 21:16
margaret26 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ciri to samo powiedział mi dziś lekarz choć oni liczą dziwnie od ostatniej @...
Po analizie mojego wykresu bo mu przesłałam twierdzi ze zagniezdzenie było 9 dpo wiec 4 dni temu stąd niższy poziom stężenia bety ale i tak się martwię. .. po dwóch poronienia co przed synem głowę mam pełna. .
Jutro zrobię test jeszcze i w pt rano lecę ba betę. ..