Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
I witam się w skończonym 36 tc
Kolejna granica pokonanaOd dziś zaczynam chłodzić Piccollo
Falon, Czarodziejka87, ksanka, Kajola, edyś, kleo2426, Mania1718, TaRRa, muminka83, Lucky, Madzialena90, d'nusia, Est, baassiia, Izoleccc, perła ziemi, Kokaina, foxica, Madlene.:), Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Magda lena urodziła!
Witamy Stasia!
Teraz czekamy na Kate i Domiii:)
perła ziemi, Hannia123, kleo2426, M+M+?, Mania1718, muminka83, She86, Magda lena, Lucky, Teresa1992, Madzialena90, Mietka 30:), MeAmerie, d'nusia, Est, baassiia, Izoleccc, RudyTygrysek, foxica, Lilou1984, Marlena, Tova33, Kate84 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Magda lena - gratulacje, STASIU witaj książę!
Domiii jesteś mega - otworzyłam dziś oczy i wchodzę na forum a tu transmisja na żywo z porodówki.
Pewnie teraz już tulicie Miłoszka kochani rodzice.
Kate ale dałaś czadu, jednak dogadalyscie się z Amelka na spotkanie. Ciesze się że księżniczka może być już z tobą po tej stronie brzuszka.
Ale newsy od rana!
A ja podobnie jak Teresa wchodzę w 40tc teraz to już na prawdę blisko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 07:19
Falon, edyś, Mania1718, muminka83, Lucky, Teresa1992, d'nusia, Est, domiii, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oszalałam od rana nie spodziewałam się takie toku wydarzeń.
Wspaniale, bardzo się cieszę. Domii już pewnie odpoczywa, a Kate właśnie jak Kate, nie widzę żadnego info na fb?
Boże dziołchy ale poszalałyście
Madziu gratulacje również na belly, Stasiu witaj malutki po drugiej stronieLucky lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj wskakujemy w 39 tydzień ciąży juz tak blisko
Magda lena serdecznie gratulujęCudownie ze masz już Stasia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 08:51
edyś, Falon, ksanka, Madlene.:), Lucky, Kajola, Madzialena90, d'nusia, Est, Czarodziejka87, Hannia123, Kokaina, Lilou1984, Love_life, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
pap86 wrote:Szalone kobiety!! Czyli jednak po pelni sa te porody albo sie naczytalyscie i sie udzielilo
ja tez chce!!!
Dziewczynki ktore biora dopegyt czy boli Was po nim glowa troche? Czy spada Wam cisnienie? Ja mialam cisnienie ok 140-145/90 i juz wlaczono mi leki ale one za specjalnie nie dzialaja (co prawda wzielam dopiero kilka tabl) bo cisnienie po nich spada na 140/80. I synek jakis ospaly po tych lekach jest..gorzej sie rusza (bylam na ktg,tam wszystko ok,w dodstku mam detektor tetna wiec sobie sprawdzam jak mnie cos niepokoi).
ja bym spała cały czas, ale trudno mi powiedzieć czy to po lekach - raczej tak bo odkąd mam podwyższoną dawkę to jest jeszcze gorzej...
mnie też boli głowa w zasadzie non stop - czasami mniej czasami więcej, a czasami tylko ćmi. Co do Małego - nie widzę różnicy w ruchach - dalej próbuje wyjść pępkiem -
Dziękuję Kochane za gratulacje. Jak tylko zostanę spionizowana (miałam cc ze względu na spadające tętno małego i zielone wody. Byl owinięty pępowiną
) to na fb pochwale sie moim księciem. Jest taki piękny i gładziutki. Wazy 3850g i mierzy 59cm.dostał 10/10. Ur.0:58.
Na razie ból po cc jest okrutny.... Nie polecam nikomu. Dostałam juz 2 morfiny i dopiero czuje sie lepiej.
3mam kciuki za Was Kochane!!! ŚciskamyMania1718, wiewiórka17, Teresa1992, TaRRa, perła ziemi, kasieńka 1985, Madlene.:), Mietka 30:), d'nusia, skowroneczka87, Martita88, Est, Kajola, baassiia, edyś, Vincent, Izoleccc, Czarodziejka87, kleo2426, She86, Hannia123, Lucky, Vira, ksanka, RudyTygrysek, Kokaina, foxica, motylek1909, Lilou1984, Renka88, muminka83, domiii, Marlena, Love_life, Tova33, Kate84 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry !
dziewczyny ale emocjełezki mi lecą
Magdalena Gratulacje
domii , kate trzymam kciukizapewne już jesteście po !
niecierpliwie czekam na wiadomości
-
nick nieaktualny
-
Moje najszczersze gratulacje 26Asia, salomea, karka i oczywiście Magda lena
Super, że już maluszki macie przy sobie
Jacquline Tobie również kochana gratulujęWiedziałam, że będzie dobrze
No i trzymam kciuki za Domiiii i Kate84Jacqueline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze Domii bateria siadła
Hahahaha!
Całujębaassiia, Mietka 30:), Mania1718, M+M+?, Czarodziejka87, Madzialena90, perła ziemi, Hannia123, edyś, Falon, Madlene.:), alinalii, ksanka, RudyTygrysek, Lilou1984, Izoleccc, Renka88, domiii, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zdaje telacje z cewnikowania. Z ciasnego 1 palca pana doktora do przez 18 godzi wyszlo do luznych 3 palcow a na sciask do 4. Cewnik z mala pomoca sam wypadl (przy parciu w toalecie) a lekarz dal do jutra czas na rozpoczecie akcji porodowej. Jak sie nie zacznie to oxy wlaczamy.
d'nusia, She86, Martita88, Tova33 lubią tę wiadomość