Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem już na sali swojej skurcze 90-120! M już 15 km od szpitala
chodzę jak bocianek cały czas podobno pomaga w rozwarciu. Przy przyjęciu było tylko 2cm
d'nusia, Falon, Mania1718, Kokaina, Teresa1992, Czarodziejka87, Hannia123, ksanka, Kajola, perła ziemi, edyś, kleo2426, Madlene.:), She86, Madzialena90, Mietka 30:), Est, Izoleccc, Vincent, RudyTygrysek, foxica, motylek1909, Lilou1984, Marlena, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam skurcze konkret 130 regularne!
Rozwarcie 5cm, więc już półmetek
Dostałam przed chwilą zzo - jest bosko!
Coraz bliżej do spotkania z SynkiemMania1718, baassiia, d'nusia, Kokaina, Falon, Teresa1992, Czarodziejka87, Hannia123, ksanka, Kajola, Renka88, perła ziemi, edyś, kleo2426, Madlene.:), Martita88, TaRRa, She86, wiewiórka17, Madzialena90, alinalii, Mietka 30:), MeAmerie, Dorka87, Est, Izoleccc, Vincent, RudyTygrysek, foxica, motylek1909, Lilou1984, Marlena, Love_life lubią tę wiadomość
-
Ależ się dziewczyny zgadały
Spać nie mogę i czekam na wieści.
Domiii Kate84 Magda lena trzymam kciuki
Love_life nie przejmuj się irytującymi pytaniami wogoleU mnie sąsiedzi wypytują męża codziennie "no kiedy? " z ten im wciska kity i wymyśla historie. Wczoraj jednej powiedział ze zaraz jedziemy do szpitala i ze może yo juz
a jechałam tylko na wizytę w sprawie tej cholestazy. O znajomych nie wspomnę i na większość pytań juz nie odpowiadam
Ciebie dzieli zaledwie kilka dni od powitania maleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 05:01
d'nusia, Falon, Love_life lubią tę wiadomość
[/link]
-
dzień dobry
brawo dziewczyny
mocno trzymam kciuki, strasznie się cieszę że akcja ruszyła, bo wiem że czekałyście na rozwiązanie
niech się rodzą zdrowo i szybko
ja spać nie mogę i zdecydowałam się podgonić domową robotę zamiast obracać się bez sensu w łóżku
miłego dnia wszystkim! -
nick nieaktualny
-
8cm, ostatnia prosta!
Kokaina, Falon, baassiia, Vira, Lucky, Teresa1992, Czarodziejka87, Hannia123, ksanka, Renka88, perła ziemi, edyś, kleo2426, Miśken90, Madlene.:), Martita88, TaRRa, She86, Madzialena90, alinalii, Mietka 30:), MeAmerie, Est, Vincent, Izoleccc, Justaw, RudyTygrysek, foxica, motylek1909, Lilou1984, Marlena, Love_life, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia szalone i dzielne dziewczyny! Trzymam kciuki
Fajnie, że piszecie też tutaj, a nie tylko na Waszym FB
Kate - jestem podwójnie ciekawa Twojej "akcji", bo ja też na Polną za jakiś czas się wybieram
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
pap86 wrote:Szalone kobiety!! Czyli jednak po pelni sa te porody albo sie naczytalyscie i sie udzielilo
ja tez chce!!!
Dziewczynki ktore biora dopegyt czy boli Was po nim glowa troche? Czy spada Wam cisnienie? Ja mialam cisnienie ok 140-145/90 i juz wlaczono mi leki ale one za specjalnie nie dzialaja (co prawda wzielam dopiero kilka tabl) bo cisnienie po nich spada na 140/80. I synek jakis ospaly po tych lekach jest..gorzej sie rusza (bylam na ktg,tam wszystko ok,w dodstku mam detektor tetna wiec sobie sprawdzam jak mnie cos niepokoi).
Ciężko mi powiedziec czy po dopegycie mnie boli głowa, bo ogólnie zawsze mnie boli głowa jak mi podskoczy cisnienie, czyli praktycznie cały czasi zauważyłam, że jak cisnienie mam podwyzszone to cały czas spie ale nie wiem czy to od depegytu czy od cisnienia.A co do ruchów dziecka, to nic nie doradze bo moja Ala to taki aniołek, że praktycznie całą ciąże jest bardzo spokojna
-
i witam się w 40 tyg
kiedy to zleciało, to nie wiem
jak ja Wam zazdroszczę, że już sie u Was coś dziejeu mnie się nic nie zapowiada narazie
ale trudno i tak juz bliżej niż dalej, i do 2 tyg napewno juz urodzę
Falon, Hannia123, ksanka, Kajola, edyś, Madlene.:), Mania1718, Martita88, She86, Lucky, Madzialena90, d'nusia, Est, Izoleccc, RudyTygrysek, Lilou1984, Marlena, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ale akcja!! Czekamy z niecierpliwością na Wasze Maleństwa:)
Mnie od godz.3 w nocy boli tak brzuch jak na @, że przypomniałam sobie po 9 m-cach jaki to ch..wy ból:/ Musiałam wziąć nospe forte, bo inaczej odgryzłabym sobie palce z bólu... Trochę pomogło, ale i tak znowu noc zarwana:/ Jeśli dalej tak będzie to chyba pójdę dziś pobiegaćżeby przyśpieszyć to wszystko, bo nawet się niespodziewałam, że te ostatnie tygodnie/dni mogą być tak bolesne i męczące:/
Tak w ogóle: DZIEŃ DOBRY:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 06:28
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczyny z samego rana:)
Wchodzę a tu takie akcje!
Domiii ale asiorka jest bosko podczas porodu też tak chcętrzymam kciuki!
Czy już tulisz Miłoszka?
Kate Kochana!! Trzymam mocno kciuki!!
Wow za chwilę będziesz miała Amelcie przy sobie:):*
Filip 28.03.2016