Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky Pięknie sobie synek przybrał
Ksanka ja mamę poprosiłam o rosół bo podobno dodaje sił po
Jacqueline Wspaniale, aż się popłakałam ze wzruszenia :-* Kochana gratuluję oficjalnieżyczę spokojnych miesięcy aż do rozwiązania :-*
To ja tak jak Madlene chyba na długo przed porodem zbieram siły poprzez jedzenie bo od dwóch tygodni tylko bym jadła
Domii chyba rodzi, że nic nie piszeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:25
muminka83, ksanka, domiii, Madlene.:), Falon, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Kate84 wrote:Domii chyba rodzi, że nic nie pisze
jeszcze nieczekamy w domu.
wody się leją dalej, ale skurczy brak...d'nusia, Miśken90, Mania1718, Madzialena90, Kate84, Kokaina, M+M+?, Malina81, Falon, Lilou1984, foxica, Love_life, Est, ksanka, Mietka 30:), RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miśken90 wrote:Ty to masz cierpliwość
ja już bym 3 razy do szpitala pojechała
Kochana, bo ja mam położną wykupioną i postępujemy zgodnie z jej zaleceniamiale najpóźniej 00:30 jedziemy do szpitala
Miśken90, muminka83, Falon, Est, ksanka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych Marcowych Mam
Domii powodzenia Kochana
Jacqueline super wiadomościJa bardzo wierzyłam, że tak będzie, bo pamiętasz jak Ci pisałam niedawno, że Twoja historia jest odwrotnością mojej? Ja straciłam październikowe maleństwo i będę rodzić w marcu, Ty marcowe i urodzisz zdrowego dzidziusia w październiku
A z tą pełnią, to podobno własnie po pełni, a nie w trakcie rodzą się dzieci (choć naukowo nikt tego chyba jeszcze nie udowodnił, jak widać u nas dziewczyny pracują ostro nad praktyką do teorii)
Magdalena jeszcze na Ciebie najwyższa kolej, sio na porodówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:46
domiii, Kate84, M+M+?, M+M+?, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
domiii wrote:no właśnie czuję się wyśmienicie póki co, raz na jakiś czas mnie brzuch zaboli, ale ogólnie nic nie czuję
Ja tak miałam za pierwszym razem i były piękne skurcze na ktg, ale nie wnosiły nic do rozwarcia i dostałam oksycotynę. Twoje mogą wnosić, więc może zamiast stresować forumowe ciocie zbierz się jednak do szpitala?
-
Hannia123 wrote:Ja tak miałam za pierwszym razem i były piękne skurcze na ktg, ale nie wnosiły nic do rozwarcia i dostałam oksycotynę. Twoje mogą wnosić, więc może zamiast stresować forumowe ciocie zbierz się jednak do szpitala
?
jestem w stałym kontakcie ze swoją położną - dopiero o 1 mamy być w szpitalu -
Hannia123 wrote:To mam nadzieję, że jak już tam pojedziesz pójdzie tak sprawnie, że więcej namęczysz się wypełnianiem stosów kartek-zgód itp. na IP niż na sali porodowej
wszystko mam już wypełnione i założone przez położną - to też jest mega pluswiec zakładam, że wpadam i rodzę
Malina81, baassiia, Hannia123, Kate84, Miśken90, muminka83, nataliano, Madzialena90, Mietka 30:), RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jacqueline wrote:A więc tak, widziałam
Biło 165/min
I Kropek ma całe 10,5 lub 12,5mm w zależności od pomiaru
Aż mi łzy pociekły jak zobaczyłam serduszko
Mam ochotę skakać z radości
Jacqueline kochana! Bardzo, bardzo się wraz z Tobą cieszę!!!
Jacqueline lubi tę wiadomość