Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domiii yeeee!!
juz nie ma odwrotu
Mi odszedl czop tak jak Domiii ale mlody trzyma mnie jeszcze w napieciu
Po obiedzie dopadla mnie depresja i poplakalam se troszke i zasnelam... teraz juz lepiej ale glowa boli.
Vira nie przejmuj sie inie doluj sie. Te wstawienie sie w kanal rodny moze nastapic chocby jutroJa jeszcze nie dawno uslyszalam ze maly tez nie zamierza wychodzic bo wysoko jest a dzisiaj polozna wywalila oczy i powiedziala ze jest naprawd nisko
A szczerze mam tez dosc koncowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:16
domiii, Vira, Miśken90 lubią tę wiadomość
[/link]
-
domiii wrote:Dziewczyny, odeszły mi wody!!!
idę myć włosy i robić make up
Miłosz staraj się nie zmęczyc mamusiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:12
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
salomea wrote:Vira, z tego co patrzę to mamy ten sam TP - 10 marca
Ja tam się nie spieszę, widzę, że Jaśkowi dobrze w brzuchu i chciałabym jeszcze co najmniej tydzień wytrzymać... Niech sobie tam rośnie
Hehe, urodziłam dziś o 17.10
ksanka, Robaczek89, Falon, domiii, d'nusia, edyś, baassiia, Martita88, M+M+?, Mania1718, skowroneczka87, Tunia.a, Miśken90, She86, Kajola, RudyTygrysek, paola87, Madlene.:), Renka88, kleo2426, Lilou1984, Czarodziejka87, Wanna, Dorka87, perła ziemi, aaagaaatka, Kokaina, polin, nataliano, Hannia123, Kate84, Teresa1992, Malina81, Vincent, foxica, Love_life, Est, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Domiii yeeee!!
juz nie ma odwrotu
Mi odszedl czop tak jak Domiii ale mlody trzyma mnie jeszcze w napieciu
Po obiedzie dopadla mnie depresja i poplakalam se troszke i zasnelam... teraz juz lepiej ale glowa boli.
Vira nie przejmuj sie inie doluj sie. Te wstawienie sie w kanal rodny moze nastapic chocby jutroJa jeszcze nie dawno uslyszalam ze maly tez nie zamierza wychodzic bo wysoko jest a dzisiaj polozna wywalila oczy i powiedziala ze jest naprawd nisko
A szczerze mam tez dosc koncowki
ja dzisiaj tez sie rozkleilam. Witaj w klubie....
-
nick nieaktualnyTeż się dziś poryczałam. I to w centrum handlowym. Maż szukał spodni dla siebie a mój wzrok powędrował do pięknych sukienek i tak wspominałam jak wchodziłam w rozmiar 36 i czułam sie tak dobrze i sexownie. A teraz... i zaczęłam ryczeć mężowi w rękaw
-
Madzialena90 wrote:Domiii a co robilas ze ci wody odeszly? Grzecznie siedzialas i nagle chlup
czy jakos gimnastyke uprawialas
standardowo posprzątałam cały dom, pojechałam na zakupy, wzięłam długą kąpiel i poszłam się położyć na drzemkę
jak wstałam z łóżka to coś mi wyleciało, ale byłam przekonana, że to standardowo śluz. poszłam do łazienki, zdążyłam zdjąć majtki i zaczęły się laćMadzialena90, Miśken90, edyś, muminka83, Lilou1984, Hannia123, Kate84, Love_life, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Kurcze a ja dzis czuję się jak obita bejsbolem.
Już mnie nie boli jedna pachwina tylko 2. Ledwo chodzę z bólu, plecy i zebra mnie bolą, nie mam ma nic siły. Nawet leżeć mi niedobrze bo coś mnie przydusza i dusi.
Chce mi się słodyczy, a nie mogę.
Brzuch mnie ciągnie
Do dupy z tą końcówka.
Liczę tylko na to że jak dobije do czw. To już pójdzie szybko i będę tulila Zosie.
A jak jeszcze poczytam o waszych kiepskich humorem to sama sobie poplacze!
A co towarzyska jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:43
Vira, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vira. Raczej dupnego bólu nie przypuszczałem że lubisz
spoko!
Też zastanawiam się nad Jacqueline co u niej i mam szczerą nadzieję że wszystko dobrze.
Domiii jak tam akcja? Zaczynasz przysiady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:48
-
Salomea gratulacje
Vira Doły to ja mam ciągle ale staram się z nimi walczyć żeby nie uprzykrzać życia mojemu M. bo i tak jest dzielny i wszystko znosi. A najgorzej jak widzę te wstrętne rozstępy bleeeeee. I ciągle patrzę w lusterko i mam wrażenie że z godziny na godzinę coraz większa jestem, a jeść mi się chce non stop ;/