Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, a mi właśnie odszedł czop! Czekamy na rozwinięcie akcji
Teresa1992, d'nusia, alinalii, Izoleccc, Madzialena90, Czarodziejka87, nataliano, M+M+?, Kate84, She86, Kokaina, Karolina@, Lucky, Lilou1984, Kajola, Renka88, kleo2426, muminka83, ksanka, Falon, Martita88, edyś, skowroneczka87, Hannia123, Malina81, Love_life, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDupa blada. Rozwarcie jakie miałam na początku lutego ( 0,5cm ) takie mam nadal. Mała siedzi sobie wysoko i ani jej się śni wchodzić w kanał rodny. Nawet czop jeszcze siedzi. Oliwia waży już 3200gram ( ginekolog szacował niedawno, że z taką wagą się urodzi a tu jej nie spieszno na drugą stronę ). Normalnie ryczeć mi się chce dziewczyny. Mam dość wstawania po 10 razy siku w nocy. Czuje się jak słoń i waleń razem wzięte. Najprostsza czynność wywołuje u mnie zadyszkę. Deprecha na maxa
-
Dziewczyny, odeszły mi wody!!!
idę myć włosy i robić make upWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:17
foxica, Magda lena, Vira, Czarodziejka87, ryjkek, nataliano, alinalii, Kate84, M+M+?, d'nusia, RudyTygrysek, She86, Kokaina, Robaczek89, Madlene.:), Karolina@, Dorka87, Lucky, Madzialena90, Lilou1984, Kajola, kleo2426, Renka88, Mania1718, baassiia, Izoleccc, Andriel, ksanka, Falon, Tunia.a, Martita88, edyś, skowroneczka87, paola87, Miśken90, Wanna, perła ziemi, polin, Hannia123, Malina81, Love_life, Est, Mietka 30:), Marlena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oo Asia urodziła gratulacje!!
Vira głowa do góry jeszcze tylko troszeczkę za chwilę zaczynasz 39 tydzień.
Ja po ostatnich wydarzeniach dolegliwości ciążowe uważam za pikuś,kurcze jak to człowiek doceni zdrowie dopiero jak je straci ehh no ale walcze nie poddaje się..
Mam wynik GBS ujemny na szczęście i włosy ładnie wyszły u fryzjerki chociaż cośMadlene.:), Mania1718, ksanka, edyś, Hannia123 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze kolejne marcowki rodza w lutym
powodzenia. Ja od wczoraj tez na dopegycie bo visnienie mialam 140-145/90 a czasem 150/90. Tak za bardzo roznicy jeszcze nie widze w cisnieniu bo mam 140/80. Bylam dzis na ktg i generalnie wszystko ok ale dostalam kartke do liczenia ruchow. Po dopegycie ja tez jestem ospala!
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
RudyTygrysek wrote:Mi chyba też czop odchodzi, ale pewna nie jestem. Nie chce panikować ani się nastawiać.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Domiii 10 dni temu czop poszedł, a teraz dopiero prawdziwa akcja ruszyła z kopyta! Ale jak już wody poszły, to będzie szybciutko!
Tygrysku no u Ciebie to lepiej żeby to nie był czop, bo jeszcze masz trochę czasu, a będziesz narażona na infekcjedomiii, Lucky lubią tę wiadomość
-
domii zazdroszcze !! trzymam kciuki za Ciebie i Miłoszka
domiii lubi tę wiadomość