Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madlene.:) wrote:Gratulacje Aneczka
skowroneczka87 Jak twoje Afi dzisiaj? Mam przeczucie że w porządku
Nie pogorszylo sie od piatku wiec jest w porzadku, troche odetchnelam. Jutro jeszcze ktg, a po niedzieli wizyta chyba, ze nie dotrwam. Oby:-P U Ciebie tez widzialam w porzadku:-) To czekamy dalej:-)Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Est wrote:Dziewczyny jakis czas temu pisalam Wam , ze laktator Tommee Tippee jest do du..
Dzisiaj przyszedl do mnie zamowiony Medela Swing. Mistrzostwo swiata!!! Odciagnelam chyba ze 3x więcej pokarmu. Jest cichy, przyjemny i samemu mozna regulowac siłę ciągnięcia.
Jakiś czas temu pisałam że medela to najlepsza firma. Potwierdzam.
Ps. My tylko na cycujuuuuhuuu!
Magda lena, Kate84, Falon, d'nusia, domiii, kleo2426, Hannia123, Martita88, Est, Viera Yves, Izoleccc, Lilou1984, Kajola, perła ziemi, Love_life lubią tę wiadomość
-
TaRRa wrote:baassiia - cienkie i nie drogie szlafroki są w Nowym Świecie w TextilMarket, podjedź sobie i pooglądaj
Ja je mierzyłam i się w nich topie, bo jestem nieduża (158cm) :p są w ramionach i na długość znacznie na mnie za duże, nawet z tym ciążowym brzuchem, nie są dobre
-
Dziewczyny to ja bym chciała ten dopegyt na moją bezsenność
Bo ja to ani w dzień ani w nocy spać nie mogę
Aneczka gratuluję i wszystkiego dobrego dla Was, dużo zdrówka :-*
Domii może dziś chcemy pobić 16 luty?
Ksanka,Marlena gratuluję udanych wizyt
Est to miód na moje uszy bo właśnie taki kupiłam
Karka kciukasy za rozkręcenie akcjiTrzymaj się :-*
Marlena, Est, ksanka lubią tę wiadomość
-
Kate84 a jak tam twój plan przenoszenia? Myślisz, że dotrwasz, czy już wszytko Ci jedno?
RudyTygrysek o widzisz to pójdę zobaczyć, bo na tej gazetce wydawał się gruby. A jak ubrałaś to jak rozmiarowo? bo wiem, że Ty te drobna jesteś?
A no i w aktualnej gazetce są też te piłki duże, no ale czy w sklepach też. Pojadę zobaczyć, bo już by można się pokręcićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:00
-
Madzialena90 wrote:ja dzisiaj padam jestem już po dwóch drzemkach i dalej bym spała... Masakra...
jeszcze muszę zrobić obiadek i chyba znowu pójdę spać... Jestem dzisiaj nie do życia.. Całkowity brak energii na cokolwiek
oczy same mi się zamykają
Ja mam to samo dziś, zamulona jestem okrutnie
Od wczoraj znowu sobie spaceruje po 3,5 km dziennie + rowerek stacjonarny kilka kilometrów, bo coś z formy spadłam.
Kurde, ten laktaktor Medeli to w pyte drogi
A odnośnie opuchnięć jeszcze to spuchłam jak szalona- wszystkie spodnie przyciasnawe nawet w łydkach, twarz ulana.... mam nadzieję że po porodzie to wszystko ze mnie spłynie, bo czuje się jak ludzik MichelinWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:02
Love_life lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
baassiia wrote:Ja je mierzyłam i się w nich topie, bo jestem nieduża (158cm) :p są w ramionach i na długość znacznie na mnie za duże, nawet z tym ciążowym brzuchem, nie są dobre
Hm.. no to nie wiemja tez jestem niska, 160cm, ale wybrałam jeden i jestem nawet zadowolona, później oddam go siostrze - ona należy do tych wysokich kobitek- a jak nie zechce , podaruję mamie
-
A Dziewczynki tak mi się przypomniało, że u nas na SR położne jak mówiły o laktacji i tym jak uniknąć, czy też minimalizować ryzyko zapalenia piersi, itp., polecały m.in. taki probiotyk Feminella hereditum, typowo pod kątem laktacji jest skonstruowany. Ja go biorę od skończonego 37 tygodnia i jeszcze zamierzam w pierwszym miesiącu brać. Tak mi się przypomniało, może któraś skorzysta
-
Martka89 wrote:A twój wcześniak ssie pierś? Ja od początku jade na medeli i jestem zadowolona. Walczę tylko o to zeby mieć wiecej pokarmu. Moja położna każe mi dobić do 100ml na porcje ściągana zeby spokojnie laktacja śmigała. A jak w ogole u ciebie? Jesteście w domu czy szpitalu? Jak z jedzeniem?
Tak, ssie jak mała pijawka:-) tylko za mało mam jeszcze pokarmu i on sie nie najadą a przy cycku lubi zasnąć i efekt jest taki, ze nie zjada swoich porcyjek. Wiec wole odciągnąć pokarm i chociaż co drugie karmienie pije moje mleko. Na razie priorytetem jest to, żeby on tył.domiii, Kate84, ksanka, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Basiu ja już sama nie wiem czego chcę, na początku gdy gin mówił że są szanse myślałam tylko żeby przenosić, później przy problemach z szyjką gdy mówił, że mam się na to nie nastawiać olałam temat, od 2 tygodni gdy mi ciężko myślałam tylko żeby w końcu urodzić, a teraz gdy widzę że jej się nie spieszy to sobie myślę, że w sumie te 3 tygodnie mogłaby jeszcze jednak siedzieć i nie było by problemu... Także u mnie zależy od dnia
jak widzę zdjęcia dzieciaczków naszych marcówek chcę już ją tulić, a na drugi dzień jak nic nie zapowiada porodu myślę Inaczej. No matka wariatka
Est a powiedz mi w takim razie co ile odciągasz pokarm? Bo to chyba ważne żeby nie było tych całych zastojów i zapalenia? Ja jestem zielona zupełnie w tym temacie i zastanawiam się czy to trzeba tak regularnie np co 3h? -
baassiia wrote:Kate84 A no i w aktualnej gazetce są też te piłki duże, no ale czy w sklepach też. Pojadę zobaczyć, bo już by można się pokręcić
Basiu te piłki są rewelacyjne, nawet jak sobie na niej posiedzę od razu mnie mniej wszystko boli. Fajnie jest sobie kilka ćwiczeń zrobić, aa i po porodzie jak już będzie można to brzuszkiA mój M. wieczorem robi sobie z niej podnóżek jak pracuje na komputerze
baassiia, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kupiłam już chyba ostatnie wyprawowe rzeczy na allegro, czyli woreczki na pokarm i smoczki do butelek Tomme Tippe (które mam używane).
Dziś mi się mega nudziNa 18 idę z mężem na obiad to mi się trochę odmieni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 17:52