Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domii wreszcie się doczekałaś, trzymam kciuki i powodzenia :-*
Motylek niech się akcja szybko rozwinie
Vira glowa do góry, jeszcze troszkę :-* dasz radę!
Czarodziejka dzielna jesteś, na pewno wszystko wróci do normy :-*
Ja widzę, że dziś chcemy pobić rekord dzieciaczków z 16 lutego :-*domiii, Czarodziejka87, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
leje się ze mnie cały czas! ale już dzwoniłam do położnej - czekamy na naturalną akcję skurczową, a najpóźniej o 1 jesteśmy umówieni w szpitalu.
więc mam nadzieję, że skurcze się pojawią same, bo jak nie to oksy
ależ jestem podekscytowana! w końcu będą wynagrodzone mi te wszystkie bóle
dziękuję Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione!
jak wiem, że Wy tu wszystkie czekacie i przeżywacie razem ze mnąMadzialena90, Vira, M+M+?, Lucky, Kokaina, Karolina@, alinalii, Kajola, Magda lena, kleo2426, RudyTygrysek, Mania1718, baassiia, Izoleccc, d'nusia, Czarodziejka87, ksanka, Tunia.a, Falon, Martita88, edyś, paola87, Miśken90, Wanna, perła ziemi, nataliano, Hannia123, Kate84, Malina81, Love_life, Est, Mietka 30:), motylek1909 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:leje się ze mnie cały czas! ale już dzwoniłam do położnej - czekamy na naturalną akcję skurczową, a najpóźniej o 1 jesteśmy umówieni w szpitalu.
więc mam nadzieję, że skurcze się pojawią same, bo jak nie to oksy
jak wiem, że Wy tu wszystkie czekacie i przeżywacie razem ze mną
Trzymam kciuki Sloncedomiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O rany ale dzien
Ja tylko zerkam co jakis czas a nie mam kiedy odpisac bo corka jeczy co chwila o cos
Domiii trzymamkciuki
Karka badz dzielna
Gratulacje dla Mamuś
Est dzieki za info o medeli, jesli moj avent zawiedzie to bede wiedziala czym sie ratowac
Ale tempofaktycznie idzie falami
A nasz synek podrosl prawie kilogram w 3 tygodnie wiec jestem przeszczesliwa!!!!!! Czekam na zdjecie pessara w nastepnym tygodniu
PozdrawiamKokaina, domiii, Czarodziejka87, ksanka, Mania1718, edyś, perła ziemi, Kate84 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:
jak wiem, że Wy tu wszystkie czekacie i przeżywacie razem ze mną
Czekamy i przeżywamy :-*
domiii lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
domii dziś nie śpię ! bedziemy czekać na wiadomość !
domiii lubi tę wiadomość
-
hehe chyba nam się pełnia przesunęła o 1 dzień bo dzisiaj widze, że jeszcze kilka dzieciaczków w "dokach startowych"
Domii Niech Moc będzie z Tobą. życzę szybkiego rozwinięcia akcji
i z niecierpliwością czekam też na wieści od Ciri i Salomei trzymajcie się dziewczyny!
gratuluje Świeżo upieczonym mamusiom Asi26, aneczce1985 i Margaret26
Cudowe Wieści! dzisiaj wysyp chłopaków
A ja tak jak kofeinka Witam się w 36 tygodniu
i z zazdrością patrze jak się rozpakowujecie, bo przede mną jeszcze miesiąc czekania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:56
domiii, Kajola, Mania1718, baassiia, d'nusia, Czarodziejka87, ksanka, Falon, edyś, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vira wrote:Dupa blada. Rozwarcie jakie miałam na początku lutego ( 0,5cm ) takie mam nadal. Mała siedzi sobie wysoko i ani jej się śni wchodzić w kanał rodny. Nawet czop jeszcze siedzi. Oliwia waży już 3200gram ( ginekolog szacował niedawno, że z taką wagą się urodzi a tu jej nie spieszno na drugą stronę ). Normalnie ryczeć mi się chce dziewczyny. Mam dość wstawania po 10 razy siku w nocy. Czuje się jak słoń i waleń razem wzięte. Najprostsza czynność wywołuje u mnie zadyszkę. Deprecha na maxa
-
Wow !!! Domiii powodzenia!!!
A ja nawet maleńkiego rozwarcia nie mam. Ktg książkowe. Typowy facet w brzuszku siedzi- gdzie mu będzie lepiej jak nie u mamusi...M+M+?, ksanka, Kokaina, Kate84, Malina81 lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
M+M+? wrote:Domii ty przestań klikać "lubię to" tylko skup się na rodzeniu
Ale w sumie relacją z porodówki nie pogardzimy!
Kochana, ja się powoli ogarniam i czekam na skurcze
ale jestem w takich emocjach, że klikanie tu z Wami mnie uspokajaM+M+?, Mania1718, Falon, Kokaina, Kate84, Est, Mietka 30:) lubią tę wiadomość