Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
przypominam złote myśli taty aleksandrazz
aleksandrazz wrote:mój tato stwierdzil ze on od razu wiedział ze,to jeszcze nie porod, bo jak się ubieralam to strasznie chciało mi się,zjeść takiej robionej kiełbasy, a on stwierdził że jak krowa żuje to jeszcze się nie cieli....edyś, d'nusia, Lilou1984, Madlene.:), muminka83, Falon, ksanka, She86, M+M+?, aleksandrazz, Hannia123, Kate84, Mania1718, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
M+M+? wrote:Madlene, ja chce ci się jeść to może poród już tuż tuż. Zbierasz siły.
muminka83, M+M+?, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:Tylko u mnie chyba będzie odwrotnie, jak stracę apetyt to może wtedy zacznę rodzić, bo od jakiegoś czasu czuje się wiecznie jakaś nienajedzona
A może potrzebujesz tak dużo siły do porodu , że tyle czasu jesteś nienajedzonaMadlene.:) lubi tę wiadomość
-
Salomea gratulacje!!:*
Ale wysyp bobasów
Do mnie to chwilami jeszcze nie dociera,że to tak zleciało i już tyle dzieciaczków na świecie
Tak siedze i patrze na łóżeczko i wierzyć mi się nie chce,że tam już niedługo będzie leżał bobas,mój syn
Miśken90, muminka83, ksanka, She86, Kate84, Mania1718 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
A propos jedzenia, czy którąś z was planuje spożycie po porodzie zupy mocy wg 5 przemian.
Ja o to poprosiła moja mamę, żeby mi ugorowała. Także dziś odebrała od ciotki juz nieszczęśliwa kurę (martwa) i jutro zaczyna gotować.
Wg medycyny chińskiej ta zupa ma moc!
My z mężem tez jak patrzymy na lozeczko to nie możemy uwierzyć ze juz za chwile mały człowiek -nasza cięcia będzie z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 21:37
Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
-
ksanka wrote:Kurcze a ja dzis czuję się jak obita bejsbolem.
Już mnie nie boli jedna pachwina tylko 2. Ledwo chodzę z bólu, plecy i zebra mnie bolą, nie mam ma nic siły. Nawet leżeć mi niedobrze bo coś mnie przydusza i dusi.
Chce mi się słodyczy, a nie mogę.
Brzuch mnie ciągnie
Do dupy z tą końcówka.
Liczę tylko na to że jak dobije do czw. To już pójdzie szybko i będę tulila Zosie.
A jak jeszcze poczytam o waszych kiepskich humorem to sama sobie poplacze!
A co towarzyska jestem
Ją też się czuję. Nie wiem czy mam chodzić, siedzieć, czy leżeć. Wszystko boli, twardnieje brzuch, wymiotuje, nudności, nic jeść nie moge. Dużo by wymieniać. A małemu się nie spieszy. Ale jutro rano ginekolog i zobaczymy co powie
Czekam:
-
A więc tak, widziałam
Biło 165/min
I Kropek ma całe 10,5 lub 12,5mm w zależności od pomiaru
Aż mi łzy pociekły jak zobaczyłam serduszko
Mam ochotę skakać z radościniecierpliwaa, d'nusia, alinalii, baassiia, Vira, muminka83, Madzialena90, ryjkek, polin, Miśken90, wiewiórka17, Madlene.:), ksanka, Hannia123, Renka88, Tunia.a, Kate84, pap86, paola87, M+M+?, domiii, Mania1718, Teresa1992, She86, Robaczek89, Czarodziejka87, Kokaina, Marlena, Malina81, Izoleccc, Falon, Lilou1984, Karmelek211, edyś, Vincent, aaagaaatka, perła ziemi, foxica, Love_life, Viera Yves, Kajola, kleo2426, Martita88, TaRRa, Mietka 30:), kofeinka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:A więc tak, widziałam
Biło 165/min
Mam ochotę skakać z radości
Ekstra!!! Super wieści! Niech rośnie maluszekksanka, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:A więc tak, widziałam
Biło 165/min
kochana wiezialam ze bedzie dobrze!!!! gratulacjeeeemuminka83, ksanka, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biło 165/min
wiedzialam ze bedzie dobrze. Trzymajcie sie cieplutko kochana
ksanka, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Biło 165/min
Gratuluję skarbie i życzę wam udanych kolejnych miesięcy aż do rozwiązania. Bardzo się cieszęksanka, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Biło 165/min
Niech kropeczka pięknie się rozwija, rośnie i cieszy mamusie!Jacqueline lubi tę wiadomość