Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia wrote:jezu dziewczyny, ja mieszkam w Rzeszowie i u mnie jest tak gorąco, że to juz jakiekolwiek pojęcie przechodzi. mamy właściwie wrzesień a tu jak w tropikach
wyszłam z pracy (mamy klime) i zewsząd grzeje jakby na mnie farel na full mocy podłączyli. Jak zyć...
widzę Basiu ze jestes z Rzeszowa . w którym szpitalu chcesz rodzic?? -
nick nieaktualnyEst wrote:Kurde Dziewczyny współczuję tych badan prenatalnych. Myślę, że mimo wszystko będzie ok.
Ja zaczynam jutrzejszy dzień od wizyty u dermatologa. Jeden z pieprzykow jest zaczerwieniony dookola. Tak mały 1 mm x 1 mm. Byłam dzisiaj u internisty, powiedzial, ze to nic takiego, jakas krostka się przy nim robi ale i tak się martwię.
Masz rację, lepiej niech to dermatolog obejrzy bo ze znamionami nie ma żartów. Ja dziś rano robiłam przegląd pieprzyków u męża na plecach bo on z tych porządnie "popieprzonych". Wolę je od czasu do czasu kontrolować bo tata mojego chłopaka z liceum zmarł na zbyt późno wykrytego czerniakaJa sama mam mało pieprzyków, jedynie jeden na piersi wymaga obserwacji bo ma nierówne brzegi i fakturę.
-
wiewiórka17 wrote:widzę Basiu ze jestes z Rzeszowa . w którym szpitalu chcesz rodzic??
Trochę już czytałam opinii i po rodzinie wywiad robiłam i na razie odrzucam Lwowską, personel nie za bardzo i masówka. Od Rycerskiej mnie odrzuca, bo akcji jak mojemu mężowi chcieli nogę odcinać, bo nie umieli zoperować...(porodówka oczywiście może być dużo lepsza, ale ja mam złe wspomnienia) więc zostaje Szopena lub ProFamilia. Na Szopena nie cały rok temu rodziła koleżanka i miała wykupiona położną, była bardzo zadowolona. Minusy ProFamilii, to fakt, że potrafią odesłać kobietę z zagrożoną ciążą, no i jeśli się tam nie prowadzi ciąży to też trzeba zapłącić
-
nick nieaktualnybaassiia wrote:Ciężkie pytanie
Trochę już czytałam opinii i po rodzinie wywiad robiłam i na razie odrzucam Lwowską, personel nie za bardzo i masówka. Od Rycerskiej mnie odrzuca, bo akcji jak mojemu mężowi chcieli nogę odcinać, bo nie umieli zoperować...(porodówka oczywiście może być dużo lepsza, ale ja mam złe wspomnienia) więc zostaje Szopena lub ProFamilia. Na Szopena nie cały rok temu rodziła koleżanka i miała wykupiona położną, była bardzo zadowolona. Minusy ProFamilii, to fakt, że potrafią odesłać kobietę z zagrożoną ciążą, no i jeśli się tam nie prowadzi ciąży to też trzeba zapłącić
W ProFamilii jest wypasMoja siostra chciała tam rodzić, ale jednak ostatecznie padło na Nisko, bo bali się że nie zdążą ze Stalowej Woli do Rzeszowa. Ale wiele moich znajomych tam rodziło i baaardzo chwaliły.
baassiia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Lula, dzięki - trochę mnie podbudował Twój link. Moja gin mi odpisała, że mogę spróbować powtórzyć to USG za ok 10 dni i jak znowu wyjdzie to samo, to wtedy mogę pomyśleć o Harmony/Nifty.
Dziewczyny z Warszawy - znacie może jakiegoś super speca od USG ze świetnym sprzętem?anie93lica, karlik lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:Ciężkie pytanie
-
A.Kasia wrote:W ProFamilii jest wypas
Moja siostra chciała tam rodzić, ale jednak ostatecznie padło na Nisko, bo bali się że nie zdążą ze Stalowej Woli do Rzeszowa. Ale wiele moich znajomych tam rodziło i baaardzo chwaliły.
Kasia to Ty też jesteś gdzieś okolic Rzeszowa ze znasz szpital ProFamilia ? Czy tylko z opowiadań siostry -
baassiia wrote:Ciężkie pytanie
Ja tam sobie chwale szpital na Lwowskiejleżałam tam na patologii i oddziale ginekologicznym i byłam bardzo zadowolona jak się zajmowali pacjentka.no i tym bardziej ze mój lekarz pracuje w tym szpitalu.Każdy ma tam swoje zdanie i opinie na temat szpitali
-
Mam jeszcze takie dziwne pytanie do was
mój lekarz stwierdził że mam wklęsłe skutki i musze je zacząć przygotowywać do karmienia, smarujac i stawiając (?) bepantenem. Któraś z was tez tak ma?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Kasia to Ty też jesteś gdzieś okolic Rzeszowa ze znasz szpital ProFamilia ? Czy tylko z opowiadań siostry
Ja z okolic Stalowej WoliAle od 8 lat mieszkam w Lublinie. Podkarpacie to moje rodzinne strony
aleksandrazz - nie pomogę bo jak to mówi mój P - mam suty jak wentyle od jelczaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:02
wiewiórka17, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Czyli jak ktoś tam nie prowadzi ciąży, to musi płacić te 2,3 tysiące nawet jak jest ubezpieczony?
wiem z doświadczenia, że sprawdzają ile się miało wizyt.
-
agu88sia wrote:dziewczyny ja prenatalne będę miała dopiero 24.09 wtedy będzie 13 tydzień myślicie że to nie za późno? tak mi lekarz rozpisał wizyty co 4 tygodnie już do grudnia
chyba sobie kupię ten doppler tętna płodu bo zwariuję między wizytami.
Ja byłam w 13t2d wg OM -
agu88sia wrote:dziewczyny ja prenatalne będę miała dopiero 24.09 wtedy będzie 13 tydzień myślicie że to nie za późno? tak mi lekarz rozpisał wizyty co 4 tygodnie już do grudnia
chyba sobie kupię ten doppler tętna płodu bo zwariuję między wizytami.
Ja miałam pod koniec 13 a później się okazało ze to był nawet 14 tydzień także spokojnieagu88sia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*