Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Mam jeszcze takie dziwne pytanie do was
mój lekarz stwierdził że mam wklęsłe skutki i musze je zacząć przygotowywać do karmienia, smarujac i stawiając (?) bepantenem. Któraś z was tez tak ma?
Ja tak miałam z synkiem. Niestety musiałam odciągać laktatorem i podawałam w butelce, bo mały nie był w stanie ssać. Próbowałam też z nakładkami - niewiele pomagały. -
kochane dziękuję że jesteście że trzymacie kciuki, i się martwicie ,
napisz w skrocie bo jestem na tel, wyników nie dostałam dzis;/ byłam tylko na wizycie u swojego lekarza , jutro napisze wiecej buziaki:*
-
alinalii wrote:kochane dziękuję że jesteście że trzymacie kciuki, i się martwicie ,
napisz w skrocie bo jestem na tel, wyników nie dostałam dzis;/ byłam tylko na wizycie u swojego lekarza , jutro napisze wiecej buziaki:*
To nadal trzymamy kciukasy :*A.Kasia lubi tę wiadomość
-
To ja napisze troche lepsze wiesci... moje malenstwo ma 7,7cm i ma sie dobrze, serduszko bije, ale jest bardzo leniwy, bo na kazdym usg spi i wypina sie tylkiem
Z usg jest starszy o 4 dni
ryjkek, Kate84, anie93lica, A.Kasia, Renka88, Karka, Kajola, baassiia, krówka_muffka, ksanka, Lula_w, She86, d'nusia, Kokaina lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
Przepraszam Was, że nie odpisuję od razu, ale mam teraz mnóstwo pracy papierkowej.
Wyniki Harmony mają być dopiero za 2,3 tygodnie, bo krew wysyłają do USA. Cóż zawsze chciałam jechać do USA, teraz przynajmniej jakaś moja część tam będzieLove_life, Magda lena lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Ja na szczęście mam 2 na L4
Cieszę się z pozytywnych wieści, przykro mi ze smutnych...
Kiedyś tu pisałam, że moich znajomych tak nastraszyli negatywnymi wynikami, a potem okazało się, że wszystko w porządku. Trzeba być cierpliwym w ciąży i głęboko wierzyć.
Cały dzień mnie pobolewało pod tą piersią, teraz dopiero długo jest spokój, to raczej jakieś nerwobóle były, ale się szczerze przestraszyłam. Na dodatek cały dzień na dole po lewej stronie od jajnika mnie też bolało, ale myślę, że to od rozciągania, nie spacerowałam, raczej odpoczywałam. Dzięki za porady dziewczyny:)
Mnie na przykład na prenatalnych pobierali krew bo miałam skierowanie i to za darmo jest, dlatego robiłam, aha i nadal czekam na tel z wynikami:)
anie93lica - fajnie, że już Ci lepiej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 00:00
anie93lica lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760