Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Lula, dzięki - trochę mnie podbudował Twój link. Moja gin mi odpisała, że mogę spróbować powtórzyć to USG za ok 10 dni i jak znowu wyjdzie to samo, to wtedy mogę pomyśleć o Harmony/Nifty.
Dziewczyny z Warszawy - znacie może jakiegoś super speca od USG ze świetnym sprzętem?karlik lubi tę wiadomość
-
http://zapodaj.net/68f69695511be.jpg.html
Ja też postanowiłam się pochwalić moim brzuchem tłuszczowo-ciążowymkofeinka, Kajola, margaret26, 26Asia, Karolina@, krówka_muffka, ksanka, Madzialena90, Lula_w, A.Kasia, Gośśś, edyś, Karka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kochane, złymi wynikami się nie martwcie. To jeszcze nie jest przesądzone, że dzieci będą chore. Przecież to jest statystycznie niemożliwe, żeby było aż tyle ciężkich przypadków na jednym forum!!!
Brzuszki macie extra! Wow
kofeinka, arien lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Pochwalę się i ja
http://images69.fotosik.pl/1145/fc3284746a5bfe14med.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:30
Kajola, Martita88, Karolina@, krówka_muffka, ksanka, wiewiórka17, Madzialena90, Lula_w, A.Kasia, Gośśś, She86, d'nusia, arien, edyś, Karka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ja już na nogach, bo za godzinę ruszam do mojej ginki na przegląd. Mam nadzieję, że wszystko okej z bobasem. Dzisiaj na towarzysza zgłosiła się moja siostra, ciekawe jaka będzie jej reakcja na widok siostrzeńca/siostrzenicy na usg:) Od trzech dni wieczorem mam mocno napiętą macicę, na tyle, że jak siadam to muszę uważać bo sprawia mi to dyskomfort. Ciekawe co na to lekarka powie...A po badaniach idę odebrać moją wygraną wyprawkę dla dziecka
Martita88, Kofeinka - brzuszki piękne i już takie wyraźne ciążowekofeinka, Kajola lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Kofeinka super brzucho
widać już że ciążowy
widzę jak z dnia na dzień robi się okrąglejszy
Zaczynam się już obawiać, że chyba będzie trzeba się wybrać na jakieś zakupy ciążowe niedługo, bo wszystkie spodnie są już za ciasne, a leginsy zaczynają uciskaćMartita88, Kajola lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Cześć dziewczyny! Ja już na nogach, bo za godzinę ruszam do mojej ginki na przegląd. Mam nadzieję, że wszystko okej z bobasem. Dzisiaj na towarzysza zgłosiła się moja siostra, ciekawe jaka będzie jej reakcja na widok siostrzeńca/siostrzenicy na usg:) Od trzech dni wieczorem mam mocno napiętą macicę, na tyle, że jak siadam to muszę uważać bo sprawia mi to dyskomfort. Ciekawe co na to lekarka powie...A po badaniach idę odebrać moją wygraną wyprawkę dla dziecka
Martita88, Kofeinka - brzuszki piękne i już takie wyraźne ciążowe
Szczęściara, a ja do USG muszę czekać jeszcze tydzień. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
maluszek zdrowo się rozwija i rośnie sobie w najlepsze.
Czekam na wieści po wizycie -
kofeinka wrote:
widzę jak z dnia na dzień robi się okrąglejszy
Zaczynam się już obawiać, że chyba będzie trzeba się wybrać na jakieś zakupy ciążowe niedługo, bo wszystkie spodnie są już za ciasne, a leginsy zaczynają uciskać
Mam tak samow weekend jadę na zakupy
-
Gośś gratuluję, duża, zdrowa dzidzia bardzo się cieszę
Edyś jeśli nie chorowałaś w tym roku to pierwsze 33 chyba dni płaci jeszcze pracodawca
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i pozytywne wieści!
Przepraszam nie wiem dlaczego dodało się 2 razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:27
-
Witam z rana
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Na pewno będą udane!
Co do złych wyników, też uważam że to nie jest wyrok. Przecież co chwile są przypadki że wyniki wychodziły złe a dzieci rodziły się całkowicie zdrowe! Trzeba czekać do kolejnych badań i mieć nadzieje!
Dziewczyny, czy którejś z Was kręci sie rano w głowie?? Ja dziś mam tak drugi raz. Jestem słaba i to kręcenie. Obstawiam odwodnienie (bo mało piję) albo zbyt niskie tsh (mam w ciąży podwyższoną dawke leku a ostatnio zapomnialam sprawdzic czy za bardzo nie spadł wynik).
Myślicie że to moze być któraś z przyczyn? Czy zawroty w głowie są w ciąży normalne?
Aaa.. I przy tych zawrotach mam niski puls. -
kofeinka wrote:Ja na wizycie będę miała 11+0 t.c, więc będzie mi chyba już mógł zrobić przezierność karkową itd., jak myślisz?
Tak, będzie mógł. Ja byłam na usg prenatalnym jak miałam 11+0. Z tym że moje dziecko jest większe i wg usg miało 12+0.
kofeinka lubi tę wiadomość
-
A co do poduszek dla kobiet w ciąży... Ja chyna za wiele sobie z mojej nie skorzystam bo mojemu psu bardzo sie spodobała i już na niej śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:40
Karolina@, Kajola, RudyTygrysek, A.Kasia, Gośśś, d'nusia, d'nusia, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane ja na chwilkę dzisiaj,
synek poszedł właśnie z tatą na rozpoczęcie roku a ja zaraz się szykuje na szkolenie do Poznania a tak mi się nie chce że masakra wyjeżdżamy o 15 a ok 1 w nocy wrócę...na samą myśl jestem zmęczona
Dziewczynki fajne już te wasze brzuszki całkiem ciążowe
Życzę Wszystkim udanego dnia i fantastycznych wieści na dzisiejszych wizytach