Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
:-* Witam was kochane .
Obudziłam się ponownie z potwornym bólem łopatki przez cały kręgosłup - wrrr
dziś wielki dzień generalnych porządków bo jak nie dziś to kiedy
No i ważna data ostatni dzień 12 tygodnia dziśA.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ale miałam durne sny
Śniło mi się, że znów wychodziłam za mąż i cała uroczystość była jedną wielką improwizacją. Wszystko było tak niedopracowane i na odwal się, a mnie to o dziwo wcale nie przeszkadzało
Kokaina - super, kolejny siusiak na forumGratuluję!
Kokaina lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Właśnie zbieram się do pracy na szczęście tylko na 4h. Poniżej link dla mam które mieszkają w Anglii- baby & toddler show. Targi na których mam nadzieje coś po promocyjnej cenie będzie można kupić. Kod promocyjny ze zniżka ma bilety " BT14" wtedy bilety wychodzą po 8£ a w cenie prezenty dla mam tych już z dzieciaczkami lub w ciazy.
http://babyandtoddlershow.co.uk/sandown-park/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 09:17
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
MoniaKr wrote:Ja dzisiaj przymusowo w łóżku dzień spędziłam. O 4 wylądowała m na dyżurze na SORze z mega atakiem astmy. Skończyło się na zastrzyku z Dexavenu i wziewnych lekach. Bardzo spadło mi wysycenie krwi tlenem. Potem konsultacja ginekologiczna czy astma nie wpłynęła źle na dziecko. Mały fikal ze aż miło, ale nerwy były. Tak mnie to wykonczylo ze musiałam wziąć sobie wolne.
kochana ja tez mam astme niestety oskrzelowa i biore cały czas leki wziewne teraz biore Miflonide 400i na szczescie wszystko ok:)
-
Melduje ze wczoraj o godzinie 21 jadłam pizzę w łóżku!!!
Love_life, salomea, A.Kasia, Izoleccc, edyś, Kate84, Kajola, She86, Magda lena, Est, Karka, karlik, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Kokaina wrote:Hejka
U nas wszystko dobrze
Serce bije miarowo, bobas starszy w dalszym ciagu o kilka dni, ma już ok 11 cm, waga 180 gramow.
Jestem przeszczesliwa i uspokojona
A teraz z natłoku myśli i wrażeń nie mogę spać
WOW 11cm to juz kawał chłopaBardzo się cieszę, że wszytko ok.
Zazdroszczę wam, że znacie już pleć, u nas przy CRL 65mm powiedział, że nie wiadomo z wskazaniem na chłopca. Następne USG dopiero w październiku więc zostaje czekać
ryjkek tez trochę marzyłam o córeczce, te ciuszki różowe są cudne, ale wygląda, że będzie chłopak (takie też mam przeczucie od początku ciąży)
A ja straszna ilość godzin przespałamwczoraj popołudniu kiepsko sie czułam i drzemka była 17-20, potem wstałam się poplątać chwile, bo przyszli koledzy męża na mecz i % i o 23 znowu spanie. Wstałam przed chwilą
W nocy mnie trochę budzili, ale ogólnie przespałam większość
Poza tym dowiedziałam się też o nieciekawej rzeczy. Mąż znajomej jest oficerem Wojska Polskiego i powiedział jej, że ma mieć przygotowane walizki, żeby zdążyła z dzieckiem uciec w razie "w bo nie wiadomo co będzie... Generalnie dziewczyny chyba wojna idzieto jest straszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 09:43
Kokaina lubi tę wiadomość
-
baassiia wrote:WOW 11cm to juz kawał chłopa
Bardzo się cieszę, że wszytko ok.
Zazdroszczę wam, że znacie już pleć, u nas przy CRL 65mm powiedział, że nie wiadomo z wskazaniem na chłopca. Następne USG dopiero w październiku więc zostaje czekać
ryjkek tez trochę marzyłam o córeczce, te ciuszki różowe są cudne, ale wygląda, że będzie chłopak (takie też mam przeczucie od początku ciąży)
A ja straszna ilość godzin przespałamwczoraj popołudniu kiepsko sie czułam i drzemka była 17-20, potem wstałam się poplątać chwile, bo przyszli koledzy męża na mecz i % i o 23 znowu spanie. Wstałam przed chwilą
W nocy mnie trochę budzili, ale ogólnie przespałam większość
Poza tym dowiedziałam się też o nieciekawej rzeczy. Mąż znajomej jest oficerem Wojska Polskiego i powiedział jej, że ma mieć przygotowane walizki, bo nie wiadomo co będzie... Generalnie dziewczyny chyba wojna idzieto jest straszne
Wiadomo jednak w zeszłym roku też straszono nas wojną. Myślę że sytuacja jest nerwowa przez napływ imigrantów. Staram się nie myśleć o tym co będzie. Nie zmienimy tego. Cieszymy się tym co jest. I nie wpadajmy w panikę. To nie ma sensu. Każdy żołnierz Państwa Polskiego musi być w gotowości tego wymaga od niego zawód i dziś walczy za nasz kraj a jutro musi zaprowadzić pokój w innym. -
alinalii wrote:Melduje ze wczoraj o godzinie 21 jadłam pizzę w łóżku!!!
ufff... dobrze, że się w końcu odezwałaś, bo już zaczęłam się o Ciebie martwić. Nie widziałam Cię ostatnio na forum i zastanawiałam się co u Ciebie słychać.
Ostatnio mam straszną ochotę na zupkę chińską, ale się powstrzymuję, bo to takie niezdrowe... Poza tym nie miałam w ustach takiej zupki już chyba z pięć lat i boję się jak zareaguje mój organizm jak przyjmie takie ilości chemii...Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Tak samo na komisję wojskową obowiązkowo idą studenci medycznych kierunków, nawet weterynarii, i psycholodzy. Mi wypada ta komisja właśnie gdzieś w marcu.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Basia, co do Twojego komentarza, dziś całą noc śniła mi się wojna. Planowanie taktyki, odbijanie jeńców itp. Bardzo dziwny sen, ale wszystko działo się w jakimś ciepłym i bogatym kraju.
Kate, jeśli interesują Cię okolice Warszawy/Płocka to polecam hotel BoniFaCio, jest kameralny i z bardzo fajną, nie nadętą atmosferą, za to ze smacznym lokalnym i sezonowym jedzeniem. -
Aaa nie pisałam wam że za ten protokół ślubny daliśmy 100, organiscie i koscielnemu osobno się płaci, jeszcze tydzień przed ślubem mamy przyjść z papierami z urzędu to tez wtedy się coś da, no i ksiądz który będzie udzielał ślubu nie jest z mojej parafii także jemu też osobno się płaci... No juz widzę właśnie ze sakramenty są za darmo
Love_life lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się w 16 tygodniu. Oby mi w końcu wywaliło konkretnie brzuchol w tym tygodniu
Dziewczyny, gratuluję nowo poznanych płci. Rzeczywiście chłopców od zatrzęsienia na naszym wątku:-)
Miłego dniaKate84, Love_life, A.Kasia, Kokaina lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Izoleccc wrote:Dzień dobry.
Znaleźliśmy w Londku rynek warzywny więc lecim na zakupy
A dzisiejszy obiad w polskiej restauracji. Nareszcie normalne jedzenie
Miłego dnia wszystkim
Ja jutro się wybieram po owoce i warzywa są przepyszne no i dużo taniej niż w marketach[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Kajola wrote:Dzień dobry
Witam się w 16 tygodniu. Oby mi w końcu wywaliło konkretnie brzuchol w tym tygodniu
Dziewczyny, gratuluję nowo poznanych płci. Rzeczywiście chłopców od zatrzęsienia na naszym wątku:-)
Miłego dnia
Mi tak z dnia na dzień wywalilo ze wowKajola lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*