Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja mam wizytę 21.09, będzie to 16w6d i liczę na to ,że dostanę info co do płci
Nie ukrywam ,że zdziwię się jeśli będzie dziewczynka bo od początku obstawiamy chłopaka,ale nie robi mi to żadnej różnicy. Byle było zdrowe i pięknie się rozwijało
Miłego weekendu!
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate jak Mazury, to polecam Hotel Tiffi w Iławie, Azzun za Olsztynem i Marina Club koło Olsztyna. Świetne miejsca, fajne spa, dobre jedzenie
Baassiia ja na NFZ mam wizyty co 4 tygodnie, ale USG przewidziane są tylko 3, po jednym na trymestrWięc ratuję się prywatnie, miałam w tym tygodniu, a kolejne prywatnie 10 października, to na NFZ jeszcze nie ustalony termin. Zazdroszczę tym z Was, które mają USG co wizyta.
-
baassiia wrote:
Poza tym dowiedziałam się też o nieciekawej rzeczy. Mąż znajomej jest oficerem Wojska Polskiego i powiedział jej, że ma mieć przygotowane walizki, żeby zdążyła z dzieckiem uciec w razie "w bo nie wiadomo co będzie... Generalnie dziewczyny chyba wojna idzieto jest straszne
A wiecie że gdzieś czytałam, że natura tak reguluje urodzenia, że jak rodzi się więcej dziewczynek to znaczy, że będzie pokój. Jak więcej chłopców to wojna... taka głupotka -
Ja tez mam teraz dłuższą przerwę w podglądaniu maluszka. Do mojego gina idę dopiero 5 października, głównie po upragnione L4
a 15 października wybieram się na połówkowe. Tym razem do dr Włoch w Sodowski Centrum
muminka83, Karolina@, d'nusia lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
jusiakp wrote:A co ile czasu macie usg? Ja mialam prenatalne i teraz dopiero w pazdzierniku w 20 tyg ide, wydaje mi sie ze wy czesciej ogladacie swoje pociechy hmm
To tak jak ja miałam prenatalne i teraz idę 8.10[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Ja pooglądam co dwa tygodnie przez pakiet w luxmed bo zależy mi tu na darmowych genetycznych i krwi, a normalnie prowadzę u swojego gina prywatnie
no i tak sobie chodzę co miesiąc do jednego i drugiego, ale w sumie co dwa tygodnie bo tak się umawiam między nimi
-
Dziewczyny jak bylam z siostra przy porodzie to miałam ze sobą wodę termalna w sprayu i ja cały czas pryskalam po twarzy myślę że to też mogloby się przydać w wyprawce takie fajne orzezwienie , ja przynajmniej zamierzam zabrać ze sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:06
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
nick nieaktualny
-
Aaa i mój to niby ma być ostatni scan w ok. 20 tc. Bo w Anglii niby są tylko dwa pffff a później tylko położna sprawdza bicie serca na wizytach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:15
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
nick nieaktualny
-
Kate84 wrote:
Kokaina i jesteś pierwsza co przekroczyła magiczą liczbę 10 cm bobasagratuluję zdrowego synka!
Zgłaszam, że mój Staś przedwczoraj miał 10,5 cm
baassiia, A.Kasia, Love_life, Kokaina, Karka, Kate84, krówka_muffka, Kajola, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:A co ile czasu macie usg? Ja mialam prenatalne i teraz dopiero w pazdzierniku w 20 tyg ide, wydaje mi sie ze wy czesciej ogladacie swoje pociechy hmm
Ja mam raz w miesiącu. Miałam częściej w 1 trymestrze ze względu na polipa i liczne krwiaki. W październiku będę miała też 2 usg. Jedno w poradni prenatalnej, a drugie u swojego gina.
-
Widzę, że na naszej liście chłopcy kontra dziewczynki jest na razie 10:7, ciekawe jak będzie dalej
Teraz chyba pora na wysyp dziewczynek.
Mojemu mężowi kiedy mu.powiedziałam, że jest chłopiec, to załamał mu się głosWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:30