Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
saxatilia wrote:ej ja też byłam wzdeta a dziś normalnie już wygląam, w sensie płaski brzuch i woda jakby zeszła. mniej więcej tak jak się dostaje @

lżej mi
Ja tak samo , już troche brzuch mi zszedł , już się zastanawiałam czy to normalne;d Bo jeszcze tydzień temu był wzdęty bardziej niż przed @...

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie bo powiedzial ze nie ma potrzeby. W sumie minely 2 godziny a ja jestem czysta. Powiedzial ze jemu sie wydaje ze na szyjce krwiaczek sie zrobil i pekl i dlatego. Krwawienie nie bylo z macicy a luteine podobno sie daje przy krwawieniu z macicy. Noo ale sie nie znam..Magda lena wrote:A dostałaś luteinę lub duphaston????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym jechala na pogotowiem ja tak zrobilam zaczelo sie od brazowego jak na okres sluzu a potem sie zamienil (juz w szpitali na czysta krew) ja pojechalam i sie ciesze bo sie jux yak nie denerwujeanie93lica wrote:Dziewczyny, właśnie przedchwila zauważyłam u siebie duże upławy brązowego śluzu jest tego dość dużo i leci
Co mam myśleć, pomocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Trzymamy kciuki i czekamy na wieści.