Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:moja beta
29.czerwca 32,7
6 lipca 540,5
10 lipca 1503
myślicie,że to ok czy nadal jest ryzyko pustego jajka?
Wiem że dziewczynom rosła beta , a i tak miały puste jajo.. Ale nie wpadajmy w panike , też się tego boje , mój gin mówi że najgorsze jest krwawienie z macicy w pierwszych tygodniach , puste jajo zdarza się stosunkowo rzadko .
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri22 cieszę się,że wsyzstko dobrze :)to najwazniejsze !
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych serduszek ja dzis bylam w luxmed i o dziwo lekarz bardzo fajny no gdbym nie miala swojego od tylu lat to na pewno chdzila bym do tego, ale tak jak chcialam dostalam karte badan na cala ciaze ,rozpisana na tygdnie, dodatkowo ze wzgledu na moa tarczyce bezproblemu tsh i ft4 ,nie zdazylam go zapytac o te prenatalne bo sam powiedzial,ze widzimy sie za 2 tyg i pozniej na prenatalnych wiec sporo kasy zaoszczedze na badania ,prenatalne i polowkowe tylko musze udawac ze u niego ciaze prowadze he no bo moj jest prywatnie a jak w luxmed mam pakiet co wszystko obejmuje to dlaczego nie skorzystac a do mojego tylko z wynikami!
No tylko na usg jeszcze nie bylo zarodka mowil ze super oraz usg ,ze ladny duzy pecherzyk 12.3mm i tarcza zarodkowa pokazywal mi choc nie mam pojecia co to? mowil ze na dniach powstanie z tego zarodek i mam sie nic nie martwic bo obraz usg odpowiada temu 6tc ...ale mialam nadzieje zobaczyc wiecej tym bardziej przy tak wysokiej becie,ale chyba mimo wszystko jakos sie uspokoilam jak tak mowil ze wszystko dobrze, ze macica dobrze rozpulchniona...i na ten progesteron nic nie kazal brac tak jak moj...
Ja 3 lata temu poronilam w 8tc serduszko przestalo bic ,niewiadomo dlaczego ,mialam robiony zabieg i tak jakk Wy wtedy nie mialam zadnych objawow poza bolacymi piersiami a teraz jednak od praru dni mdlosci sie zaczely wiec moze to dobry znak...choc wtedy w 6tc mialam juz zarodek i serducho.
Teraz za tydzien mam wizyte u swojego a za 2 tyg znow tutaj he ,no na ktorejs z tych juz musi byc to serduszko fasolki nie ma bata!
A i date porodu powiedzial taka sama jak wg bbf narazie czyli 7 marca
Ja tez mam suwaczek od otatniej miesiaczki.
anie93lica trzymam kciuki jak tam u Ciebie?
No ja mialam we wtorek bete 19290 i myslalam ze to wplynie ze juz np serduszko zobacze a tu nawet zarodka nie widac ...ale lekarz tlumaczyl jak mnie badal jak moze bolec brzuch i ze to nie powod do zmartwien, doslownie pokazywal mi na podbrzuszu gdzie co i jak i ze moze jak na @ wiec nie martwmy sie musi nam sie udac !Prawda!Swoja droga naprawde duzo nas tutaj po przejsciach .ALe teraz wsrod moich znajomych same ciaze, zdrowe,donoszone wiec wciaz sobie powtarzam ze innym sie udaje to i mi sie uda ,dlaczego by nie?!
Ja tsh badalamm przy staraniach i w lutym mialam 0,31 super mi spadla jak zaczynalam leczenie mialam 3,79... rok wczesniej. Ciekawe jaka bedzie teraz jutro ide , w pniedzialek pewnie wyniki beda.
APS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi tak sobie można gadać
zrobisz test, są dwie kreski, ale myślisz,że spokojna będziesz po beta hcg, ale nie ma lekko po pierwszej zaczynasz się martwić czy drugi przyrost będzie opowiedni i tak spokojna nie będzie ta kobita bo teraz czekamy na zarodek, zarodek jest? super no to stres czekając na serduszko.. i tak w kółko macieju... -
Kate gratulacje! ja w ostatniej ciazy tez bardzo szybko widzialam zarodek i zle sie skonczylo wiec moze akurat teraz bedzie dobrze. tylko wkurza mnie ze bylam teraz u 2 ginow i zaden nie mowil o karcie ciazy
w ktorym dniu cyklu mialas owulke?
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Byłam dziś na usg i widać pęcherzyk ciążowy 6,32mm z pęcherzykiem żółtkowym Następna wizyta 28 lipca, ale 22 mam na NFZ wizyte tylko boje się czy ta doktor będzie w miare delikatna (przy porodzie była masakryczna ;/ I nie wiem czy iść do niej w ogóle12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczynki to już po wizycie, krwawienie i plamienie w wyniku odklejenia kosmowki. Na usg zobaczyłam pukajace serduszko 113 uderzeń.
Lekarz patrzy na mnie i mówi tak widzi pani tego malutkiego czlowieczka
Dostałam duphaston, zalecenie maksymalnego odpoczynku, relaksu i przedewszystkim brak stresu no i zakaz współżycia.
Mam nadzieje ze będzie dobrze. Ujrzenie pukajacego serducha sprawiło ze łzy same leciały.
maskora, Marlena, APS, Karka, A.Kasia, lizaa, xpatiiix3, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Anielica ,super ciesze sie ze z fasolka wszystko ok i jest serduszko teraz duzooo odpoczynku i pamietaj zero stresu
APS owulacje mialam 14 czerwca, a zagniezdzenie wg mojej obserwacji 19,20 czerwca juz . Ja juz chce serduszko tez ))) Nie martw sie moj gin wlasciwy tez jeszcze mi karty nie zalozyl. Az sie zdziwilam ze ten dzis w luxmed tak.Takze pewnie na nastepnej wizycie bedziesz miala jak ja ,no mam nadzieje
Kamka napisz cos wiecej , jak na usg co bylo widac ?
anie93lica lubi tę wiadomość