Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rodzice wiedzą, ale tylko moi Męża mieszkają daleko, powiemy im jak pojedziemy i jak będzie potwierdzone
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny,
miałam okropne sny.
masakra jakaś
dzisodebrałam zaświadczenie ze jestem w ciazy i mam je dać w poniedziałek, ale zaczęłam się stresować tym pustym jajem. w zasadzie objawów ciązy nie mam jako takich a ból głowy znów przyszedł.i się boję ze powiem w robocie a tu lipa będzie. jak często się zdarza to puste jajo?
u mnie w poniedziałek był widoczny tylko 3,3 mm pęcherzyk to chyba nie wiadomo czy pełny czy pusty.
do dupy ten dzień dzisiaj -
anie93lica wrote:Dziewczyny ratujcie, tak narzekalam ze nie mam żadnych objawów, a dzisiaj nagle mdlosci z nasilona siła, ból głowy, metaliczny posmak:-((
Macie jakieś sposoby
Ponoc imbir pomaga ja też od 2 dni się mecze mdli cały dzień ale nic nie stosuje tylko jęcze haha[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Magda lena wrote:hej Dziewczyny. Ja jestem po wizycie. Okazało się, że polip który mi krwawi zmniejszył się do 2 cm, ale za to powstał nad brzdącem krwiak .... który albo się wchłonie ... albo nie. Mam dosyć tych zmartwień. Od 2 tyg leżę plackiem, nic nie wolo mi robić. Maluch silny, serducho bije pięknie i już przypomina człowieka Ma 8 mm
Czy któraś z Was miała/ma krwiaka w ciąży?
Wiele z nich się wchłania, a niektóre powodują poronienia. Jest szansa , że odklei kosmówkę, bo krwiak jest większy niż płód i zabierze ze sobą fasolkę
Nie wiem czy w jakiś sposób mogę pomóc temu czemuś zeby się wchłonął, ale chyba nie. Biorę luteinę 3x2 i leżę... co więcej.
Ohh jak Ci zazdroszczę ja idę we wtorek i się zastanawiam czy zobaczę serduszko czy to za wcześnie. Gratulacje![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Love_life wrote:Ponoc imbir pomaga ja też od 2 dni się mecze mdli cały dzień ale nic nie stosuje tylko jęcze haha
Ja zjadłam delikatnie coś i troszkę przeszło, ale najgorsse ze jestem w trasie dobrze ze nie ja kierujęLove_life lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana po co się nakręcasz? Nic się nie dzieje przecież, pójdziesz do lekarza i się uspokoisz. Ja też się boję, zwłaszcza, że pobolewa mnie trochę dzisiaj podbrzusze, tak co jakiś czas ukłuje. Ale staram się nie myśleć o tym co będzie, bo jest jeszcze gorzej. Zajmij się czymś i nie myśl o tym. Ja powiedziałam w pracy od razu, co ma być to będzie. A powiedziałam z racji, że czasami trzeba coś podnieść, przyjeżdża towar czy coś.. i zakomunikowałam, żeby sobie sami podnosili - ja nie będę z tego względu Nie martw się, głowa do góry - będzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:a ja mam schizę ,że powiem o ciąży w robocie a tu się okaże,że puste jajo i dupa.
ale dziś becze
Ja też nie mówiłam w pracy ale dziś mam takie nerwy na wszystko ze roznioslabym to całe biuro!!! Czasem mam ochotę to prostu stąd wyjść i iść do łóżka mała nie martw się na zapas będzie dobrze!! <Hug>[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Dziewczyny wyskoczyly wam brzuchy? W sensie tez jestescie takie wzdete? bo ja strasznie, a ze wszystkie dzinsy mam mega dopasowane to mam problem bo przy siedzeniu boli👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
nick nieaktualny
-
Trzymamy kciuki mocno, trzymaj się i daj znać..
-
Trzymam kciuki!👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
Ciri bądź silna! Daj znać jak będziesz coś wiedzieć!!!
Wracając do tematu psów, moja mopsica gubi tyyyle sierści że głowa mała, śpi z nami w łóżku.. Nie wyobrażam sobie wygnać ją na legowisko. Ta psina jest dla mnie jak dziecko
Już widzę tego mojego JJ całego w sierści i wszystkich lamentujących dookoła że jak to tak pies z dzieckiem... Siostrzenica jak tylko chce mojego psiaka dotknąć to nie wolno bo zarazki! Mała ma ponad 1,5 roku...
Co do ciuszków to ja mam w rodzinie 5 małych dzieciaczków i przyjaciółka ma dwójkę.. Chyba zbyt wiele nie kupimy. I dobrze bo teraz trzeba mocno oszczędzać. Do porodu chcemy wyremontować strych a to taka skarbonka bez dna...
Aj oby tylko JJ dobrze się rozwijał i wszystko by było ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:03
-
nick nieaktualnyJuz wyszlam. Krwawienie z okolic szyjki kosmowka cala, zarodek jeden caly i widoczne echo serduszka miejmy nadzieje ze przestane krwawic. Powiedzial ze wszystko na razie ok. Jakby co przyjechac jakbym mocniej krwawila jesli nie to za rydzien do prowadzacego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:02
Chamomilla, Leeila26, maskora, APS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko, dziewczyny! Kilka dni mnie nie było a Wy tyle naskrobałyście... Jestem od kilku dni u rodziców i dobrze zrobiłam, że tu przyjechałam bo czuję się okrutnie. Mdłości mam nie poranne ale nocno-popołudniowe, bo jak mnie złapią przy nocnym siusianiu to do popołudnia ledwie mogę głowę podnieść z poduszki Wczoraj spróbowałam się podnieść koło 11 to skończyło się na tym, że zasłabłam Tutaj miałam dobrze, mama się mną zajęła ale dzisiaj wracam do domu i czuję, że będzie ciężko. Męża cały dzień nie ma w domu i nie będzie mi miał nawet kto szklanki wody podać. Jak tak dalej pójdzie to po wtorkowym usg zabieram manaty i znowu jadę do rodziców bo inaczej umrę z głodu i wycieńczenia
Ciri, cieszę się że wszystko ok i trzymam kciuki! Zajrzę do Was w chwili lepszego samopoczucia. Miłego dzionka!Chamomilla lubi tę wiadomość
-
A.Kasia- to faktycznie masz ciążowe dolegliwości, odpoczywaj i jak tylko masz możliwość to zmykaj na kanapę do mamy
Ja po dzisiejszej wizycie! Jest serduszko! Wszystko dobrze, Fasolka ma 6mm dostałam skierowania na badania i 30 lipca kolejny termin wizyty. Pani doktor mówi, że wszystko ok. Ciąża młodsza o 2 dni niż bbf wyznaczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:30
Leeila26, APS, A.Kasia, Chamomilla, Karka, ona. lubią tę wiadomość
Jest cudnie!
-
Marlena masz mopsika? Ja oprócz dogów mam 2 buldogi francuskie, ogólnie to hodowlę Nasze sunie też śpią z nami, ale u mnie w rodzinie wszyscy zapsieni, tylko teściowa pedantycznie sprzątająca i nie lubiąca zwierząt, ale trudno, mój dom, moje psy moje dzieckoJest cudnie!