Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karka gratuluje!
prosze napisz czy na obu usg Twoj pecherzyk mial taki sam ksztalt?
ja robilam w poniedzialek i potem za 2 dni w innym gabinecie w srode i ten srodowy jest splaszczony jak banan no i nie wiem czy pecherzyk moze zmieniac ksztalt jesli wszystko jest ok?Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
U nas w rodzinie też nie ma raczej małych dzieci. Mamy za to kołyskę, w której ja się wychowałam i wiele dzieci przyjaciółek czy kuzynostwo. zadbana, ładna, będzie służyć jak dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży to na drugi dzień męża przyłapałam w piwnicy jak sobie ją oglądał
Cała frajda w robieniu wyprawki moim zdaniem i też zdaję sobie sprawę, że to będzie szał, bo tak jak wspominałam, nasza dzidzia będzie jedynym szkrabem w rodzinie więc babcia, prabrabcie, ciotki itd. będą szaleć idę jeść śniadanie bo mi się żołądek do kręgosłupa przykleja
Miłego dnia dla WAS !!!!!!!!!Jest cudnie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChamomilla wrote:Ja też metformine odstawiłam jak tylko wiedziałam że jestem już w ciąży (parę dni przed terminem @). Endokrynolog zlecił od razu parę badań, między innymi też TSH i FT4.
TSH=1,48 (norma 0,4-4,78)
FT4=1,31 (norma 0,89-1,76)
I stwierdził, że wyniki są ok na razie. Z tego co słyszałam to TSH powinno być maks. 1,5 i że trzeba sprawdzać to co jakiś czas w trakcie ciąży.
Motylek a zlecił Ci może też ALAT?Chamomilla lubi tę wiadomość
-
Hej, ja się dzisiaj wcześnie zerwałam, bo z przejęcia nie mogę spać śniło mi się, że byłam na usg i słyszałam DWA serduszka haha za dużo o tym myślę, bo w moim przypadku , w poprzedniej ciąży było tak, że nie doczekałam tej pięknej chwili my też raczej będziemy kupować, nie chce też po kimś bo to też pierwszy dzidziuś ale moja siostra miała wszystkie piękne ubranka i nie zniszczone, tak jak pisałam, niektóre z metkami więc co mam nie skorzystać
Dla moich rodziców też będzie to pierwszy wnuczek, ale dla teściów 15 bo mąż ma 5 rodzeństwa, wszystko starsze no i oczywiście moi dziadkowie byliby prze szczęśliwi, bo pierwszy prawnuczek
Macie czasami takie wrażenie ciągnięcia? Albo coś was tak pobolewa czasami? Ja teraz coś tak czuję po prawej stronie.. i zaraz panikaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:31
maskora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:Hej, ja się dzisiaj wcześnie zerwałam, bo z przejęcia nie mogę spać śniło mi się, że byłam na usg i słyszałam DWA serduszka haha za dużo o tym myślę, bo w moim przypadku , w poprzedniej ciąży było tak, że nie doczekałam tej pięknej chwili my też raczej będziemy kupować, nie chce też po kimś bo to też pierwszy dzidziuś ale moja siostra miała wszystkie piękne ubranka i nie zniszczone, tak jak pisałam, niektóre z metkami więc co mam nie skorzystać
Dla moich rodziców też będzie to pierwszy wnuczek, ale dla teściów 15 bo mąż ma 5 rodzeństwa, wszystko starsze no i oczywiście moi dziadkowie byliby prze szczęśliwi, bo pierwszy prawnuczek
Macie czasami takie wrażenie ciągnięcia? Albo coś was tak pobolewa czasami? Ja teraz coś tak czuję po prawej stronie.. i zaraz panika -
No to ja mam na razie spokój, trochę mnie pomdli czasami, ale bez większego finału
motylek to dobrze, że nie jestem sama więc skoro mnie pobolewa i ciebie też, to chyba normalne, no nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:37
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:No to ja mam na razie spokój, trochę mnie pomdli czasami, ale bez większego finału
motylek to dobrze, że nie jestem sama więc skoro mnie pobolewa i ciebie też, to chyba normalne, no nie? -
Ooo widzisz! Ja miałam tak samo Tak trzeba myśleć! Pocieszyłaś mnie z samego rana, dzięki :*
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:Ooo widzisz! Ja miałam tak samo Tak trzeba myśleć! Pocieszyłaś mnie z samego rana, dzięki :*
-
Miałaś robioną wczoraj? Kurcze mogłaś wziąć numer do labo, zadzwoniłabyś i wszystko by ci powiedzieli
-
nick nieaktualny
-
Ja bety w końcu nie zrobiłam, żeby się nie stresować niepotrzebnie właśnie Prawda jest taka, że co ma być to będzie i pozostaje wierzyć, że będzie dobrze ile mies po poronieniu zaszłaś?
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:Ja bety w końcu nie zrobiłam, żeby się nie stresować niepotrzebnie właśnie Prawda jest taka, że co ma być to będzie i pozostaje wierzyć, że będzie dobrze ile mies po poronieniu zaszłaś?
miałam puste jajo płodowe. Zabieg w 9tc. To było 2 lata temu - 26.06.2013... później bezskuteczny rok starań, czerwiec 2014 położyłam się na endokrynolgoię, wyszedł hiperinsulinizm i hiperpolaktynemia... rok leczenia i udało się -
Cieszę się, że Wam się udało Ja poroniłam 8 mies temu, samoistnie, też w 9tyg. Był zarodek, ale nie ruszał się i nie biło serduszko Też miałam iść na zabieg, ale się bałam i wszystko samo poszło