Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam wieczorowo, po intensywnym weekendzie na działce
A.Kasia wrote:A z którego jajnika miałaś owulację? Bo ja właśnie z lewego a wyczytałam, że ten jajnik z którego był pęcherzyk ciążowy lubi być trochę opuchnięty. Nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie by się zgadzało. Ja też mam bardziej obolałe właśnie w miejscu tej wypukłości, więc sądzę, że tak ma być
Myślę, że jeżeli któryś z jajników byłby powiększony to lekarz wychwyciłby to na USGwięc stawiam na dzidziusia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:51
-
Witam się z rana
a ja witam się w 15 tygodniu!!!
jak ten czas szybko leci
u nas dziś pochmurno i zimnoi musiałam przyjechać do pracy
ale mam nadzieję, że nie na długo
Tym, które dzisiaj wizytują życzę uśmiechniętych buzi od ucha do ucha i rozbrykanych Bąbelków:* :*
A.Kasia, Madzialena90, kleo2426, Renka88, She86, Kajola, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny stresuje się, właśnie próbuję umówić się na wizytę do mojego prowadzącego.
W weekend mieliśmy intensywne sprzątanie i mycie ścian w garderobie pod malowanie, niestety zaczęły mi się różowe plamienia, wczoraj w nocy dodatkowo w różowo-mlecznym sluzie pojawiła się też nitka z krwi, do dziś nie przeszło.Dodatkowo boli mnie podbrzusza i jest twarde i jak dotykam też boli.
Mam nadzieję że to nie zagraża dzidzi i mam nadzieję uda mi się dostać dziś na wizytę.
Gdzieś czytałam że różowy śluz to jeden z objawów skrawające się szyjki macicy.
Kurcze stresuje się!
Udało mi się umówić na dziś na 19.15Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 08:45
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja mam USG o 16, ale dam znać później bo jeszcze na 17:15 jadę na normalną wizytę do ginka. A teraz zbieram się na tą krzywą, jak dla mnie najgorsze z tego badania jest 2h siedzenia i czekania w laboratorium
W każdym razie ja dam znać dopiero po 18, proszę się o nas nie martwić
Powodzenia dla wszystkich dziś wizytującychKsanka trzymaj się tam i nie stresuj. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj znać jak najszybciej!
domiii, Martita88, muminka83, muminka83, kleo2426, anitka19953, She86, Kajola lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Gdzieś czytałam że różowy śluz to jeden z objawów skrawające się szyjki macicy.
Wcale to nie musi oznaczać skracającej się szyjki, niepotrzebnie się nie denerwuj, weź sobie magnez, ciepłą kąpiel i w miarę możliwości dużo odpoczywaj. Dobrze że pójdziesz to skontrolować, ale według mnie organizm się zbuntował, bo się za bardzo przemęczyłaś. Będzie dobrze:* Trzymam kciuki:*
Ja właśnie po badaniach, krew i mocz, zaraz domowe hot-dogi wsunę- bo muszę sobie wynagrodzić bycie na czczo, bo zawsze mi się w głowie kołuje i kręci, a to taka mała nagroda ;P
26Asia, Kasiu, trzymam kciuki za wasze wizyty również, piszcie jak po wizytach bo wiecie,że my tu myślimy o Was:*kleo2426 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Jutro idę na długo wyczekaną wizytę. Wczoraj byłam z moim mężem w dwóch sklepach z wózkami i generalnie już jesteśmy zdecydowanie na wózek Bebetto. Pozostaje jeszcze kwestia wyboru modelu. Dziewczyny dzisiaj wizytujące - trzymam kciuki, czekamy na fotki i info o płci
Ksanka - dobrze, że udało Ci się dostać do lekarza. Lepiej reagować na takie sytuacje, tym bardziej że tak jak pisałaś - w weekend się przemęczałaś. Na pewno to nic strasznego. Trzymamy kciuki.
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie, na razie leże. Zaraz wezmę magnez i ciepły prysznic. Najgorsze ze dzis jest powtórka z rozrywki, montuja nam szafę w garderobie a mąż ma konferencje na.której musi być. Także może być ciężko.
Dla wszystkich udanych wizyt I tylko pozytywnych wiadomosciWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:05
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam z niecierpliwością na relacje
Ja dostawki nie będę kupowała bo to na krótki czas tylko się sprawdzi, nawilżacz z kolei też mi nie potrzebny bo u nas raczej jest wilgotne powietrze.
Miłego dniaA.Kasia lubi tę wiadomość