Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialena90 wrote:Hej kochane mamuski
mam pytanie do tych mam, ktore juz znaja plec. Powiedzcie prosze czy zgodzila sie wam plec z chinskim kalendarzem? Czy wrecz przeciwnie?
U mnie nie. Z chińskiego miała być córka a jest StanisławKokaina, Magda lena, Lucky, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spać nie mogę..jakaś bezsenność mnie dziś dopadła, może dlatego że spałam dziś do 13 z przerwą o 10 na śniadanie
Kto następny wizutuje? Ja jeszcze czekam dwa tygodnie,za tydzień do labo na morfologie mocz i glukoze. Ale akurat zaczynam praktyki więc nie musze specjalnie jechać.
Lucky lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziewczynki kochane,
Pozdrawiam Was bardzo mocno! Wszystkie!
Ale (mam nadzieję, że zrozumiecie) moje najcieplejsze myśli kieruję dziś do Ciebie, Ksanka.
Trzymaj się, kochana. Wiem, że się stresujesz, ale najważniejsze jest to, co pisały już inne dziewczyny - że zareagowałaś szybko, że jesteś już pod opieką lekarzy. Teraz tylko muszą wybrać najlepsze rozwiązanie z tych możliwych i wszystko będzie dobrze.
Dawaj nam znać, co i jak.
Ściskam mocno. Wysyłam Ci najbardziej pozytywne fluidy, jakie mam w sobie.
A.Kasia wrote:Mam ogromną nadzieję, że wszystkie marcówki, które straciły swoje maluszki już niebawem zawitają na forach oczekujących mam w letnich miesiącach 2016 roku
A.Kasiu, zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby tak się stało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 00:14
ksanka, Est, Lucky, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie ja właśnie na lotnisku wracam do domu z bagażem wypelnionym pierogami haha
ja narazie nie czuje ruchów, nie raz coś delikatnie mnie pyknie ale nie wiem czy to dzidzia
kupiłam jeansy sobie ciążowe i zwróciłam te jeansowe ogrodniczki z c&a bo 36 rozmiar jest wielki i musze zamówić 34 ale są świetne z miejscem na brzuszek i regulowane po bokach. Miłego dnia
Lucky, Lula_w lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Witam się z Wami w 14 tygodniu
Dziś wizyta, jest stres ale jeszcze większa radość, że podejrzę dziś maleństwo
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.She86, Kajola, Karolina@, A.Kasia, Martita88, Magda lena, baassiia, Lucky, kleo2426, Lula_w, krówka_muffka, Madzialena90, Kokaina, anitka19953, Karka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten słoneczny, ale zimny dzień. Dzisiaj i ja doczekałam się wizytacji u lekarza. Tak jak Kofeinka - stresuję się, ale z drugiej ogromnie cieszę, że podejrzę bobasa. Teraz szybko kawka, serek wiejski i zaraz wyruszam. Po drodze pewnie o jakiś ciucholand zahaczę, H&M (muszę w końcu te spodnie kupić) i hurtownia dziecięca
Radosnego dnia Kochane i same dobre wieści dzisiaj poproszękofeinka, baassiia, Magda lena, Lucky, Madzialena90, Kokaina, anitka19953, Kajola, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Dzień dobry
właśnie toczę wewnętrzną walkę ze sobą aby się w końcu zwlec z łóżka
kofeinka - trzymam kciuki za pomyślną wizytęo której masz?
na godz. 17:00
jak na razie odliczam czas
No i staram się wypoczywać, bo wczoraj chodzić nie mogłam z bólu kręgosłupamaraton po sklepach nie był dobrym pomysłem, a i tak kupiłam tylko spodnie i sweter w H&M. I kolejny raz przekonałam się, że mam za długie nogi, bo spodnie są przykrótkie
ech... tzn. mogłyby być 2 cm dłuższe dla mojego dobrego samopoczucia
aaa... i gratuluję siusiaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 07:59
Lucky, A.Kasia, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:Hej kochane mamuski
mam pytanie do tych mam, ktore juz znaja plec. Powiedzcie prosze czy zgodzila sie wam plec z chinskim kalendarzem? Czy wrecz przeciwnie?
witam się we wtorek
u mnie wg chińskiego miał być chłopak, a po genetycznym jest na 90% dziewczynka
poza tym lepiej się czuję, ale mdłości nadal są, ciekawe jak długo
no i nagle mam 2 kg na plusie, chyba przez te śliwki, które kocham i zajadam w wielkich ilościach, na mało co mam teraz taki apetyt jak na śliwki
Kasiu gratuluję chłopakafajne fotki
Ksanko trzymam kciuki
zawsze się zastanawiam czy jestem na dobrym wątku gdy czytam wpisy dziewczyn 'starszych' ode mnie o miesiącwydaje mi się że dzielą nas lata świetlne
a potem, za chwilę okazuje się że i ja jestem w tym 'zaawansowanym' tygodniuA.Kasia, ksanka, Lula_w, Madzialena90, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Ihm. Dzięki Karmelek za odpowiedź. Ja podczas dwóch ostatnich wizyt miałam tylko usg przez brzuch, więc mogę domyślać się, że nie miałam mierzonej szyjki. Zobaczymy co będzie jutro.
mój lekarz mówi, że to kwestia doświadczenia i sprzetu
on określa długość szyjki i to w jakichś dwóch częściach na podstawie badania przez brzuch, więc wcale nie jest powiedziane że nie miałaś jej sprawdzanej, może po prostu było ok i lekarz nic nie mówił, bo nie miał o czym
gdyby była skrócona pewnie by Cię poinformował -
Roznica jest spora:) szczegolnie, ze czesc z nas ma termin np na koniec lutego, a czesc na koniec marca:)
Najbardziej nam bedzie szkoda jak juz pierwsze dziewczyny urodza, a my z tymi brzuchami bedziemy sie mekolic:pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:32
-
nick nieaktualnyLeeila26
Kochana nikt Cię nie wywali pisz do nas, jak najczęściej
kofeinka Karolina@
Trzymam kciukasy dziewczyny
i czekam na relację
Witam, ja już wstałam bo nie mogłam wyleżeć w łóżku, chyba jakoś krzywo spałam bo bolał mnie krzyż ale już ok. Popijam kawusię i mam dzisiaj dzień leniucha. Obiad od wczoraj, posprzątane, poprane nic tylko odpoczywać mi zostało
Miłego dnia
Est, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaassiia wrote:Glupio tak troche pisac, ale od niedawna mam problem ze snami erotycznymi, a raczej z orgazmami:( w nocy niestety dostaje te skurczowe i boje sie, ze cos sie stanie zlego. Raz jak sie przebudzilam mialam przez to mega twarda macice:( dzisiaj udalo mi sie to wyhamowac, bo obudzilam sie dosc szybko, eh:/
Przy normalnym przytulaniu mam takie zwykle orgazmy, bez tych zasranych skurczy.
Ja nie wiem co Ci powiedzieć, bo mi to tylko jakieś głupoty się śnią
Ostatnio np śniło mi się że znalazłam jabłko takie piękne czerwone, zabrałam je do domu i zjadłam. Później opowiadałam o tym znalezisku komuś (nie wiem komu) i to było takie śmieszne, że wszyscy się śmiali i ja też aż obudziłam się bo śmiałam się na głos przez sen
Jeszcze teraz jak sobie przypomnę to się uśmiecham sama do siebieM+M+? lubi tę wiadomość