Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:
I jak z imieniem w końcu Kasiu?
Narodził się problem, bo miał być Tymek a tu nagle mąż wystrzelił, że w sumie to się waha bo mu się jeszcze Tomasz podobaNie ma opcji, mój były z którym byłam 6 lat ma tak na imię, mój brat również. Nawet za milion lat się na to nie zgodzę
Roboczo został Tymek i mi się podoba, a mąż niech kombinuje z jakimiś innymi propozycjami jeśli chce mnie przekonać do zmiany
anie93lica, Est, Lula_w, Martita88 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Dzięki dziewczyny
Mąż ucieszony a ja chyba jeszcze jestem w szoku
Dałabym sobie kilka kończyn obciąć, że będzie dziewczyna
Widać produkuję samych facetów
Ola - wzięłam go na ręce tylko raz - do zdjęć z chrztu. Chętnie bym go częściej poniuniała ale raz, że to już duży kloc a dwa, najbliżsi mi nie pozwalają ;(
Raczej Twoj maz produkuje, Ty nie masz za duzo do powiedzenia:-P
Gratuluje synka:-)A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Ksanka trzymam mocno kciuki , będzie dobrze :-*
Teresa1992 gratluję córeczki i udanej wizyty!
Kurcze mi też nigdy ,żaden z dwóch lekarzy nie mówił o szyjce nic ?Zawsze bada też ginekologicznie więc może wtedy sprawdza i może jak jest ok to nic nie mówią?
A.Kasia jakie piękne fotkigratuluję synusia!!!
I jak rośnie wow! A z tym cukrem nieźle jak nie w jedną to w drugą ,ale z jednej strony dobrze ,że możes sobie trochę pofolgować z dietą.
-
nick nieaktualnyRobaczek89 wrote:O, u nas też rozważania nad Tymkiem trwają. Mi się bardzo podoba (chyba raczej Tymon niż Tymoteusz), za to mąż nie jest zbyt przychylnie nastawiony (prędzej Tymoteusz). No i jeszcze Adam jest na liście. Dyskusje trwają już kolejny tydzień
U nas w opcję wchodzi jedynie Tymon bo mamy długie nazwisko. Chcielibyśmy nadać małemu na drugie Jan - po śp. dziadku, więc za dużo by było pisania przy dwóch imionach i długim nazwisku.
Dziewczyny nie stresujcie się tak tą szyjką. Mi ostatnio lekarka tłumaczyła, że z reguły lekarze sprawdzają długość dopiero po 17 tygodniu, wcześniej badają palpacyjnie czy wszystko z nią ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:16
anie93lica lubi tę wiadomość
-
Robaczek89 wrote:Anielica, a skąd jesteś? Widziałam, że zainteresowały Cię warsztaty w Radomiu, a ponieważ ja też pochodzę z tamtego regionu to zaczęłam się zastanawiać czy nie mieszkasz przypadkiem w Pionkach?
Niee;)
Okolice Piaseczna kochana
Kasia, Tymon czy Tymoteusz?
Mi się od dawna tez podoba Zachariasz, ale mój się nigdy nie zgodzi.(o ile będzie to chłopiec)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:17
-
A.Kasia wrote:No dobra, to teraz relacja z wizyty
Z maluchem wszystko dobrze, sporo urósł i znów jest 2 tyg większy niż wynika z owulacji. Waży 222 g, serduszko bije 138/min
Termin porodu według USG wychodzi na 23 luty.
U mnie wszystko ok. Szyjka 32mm, twarda i trzyma ale po 20 tygodniu będę miała zakładany pessar. Do tego czasu mam zrobić sobie kurację: 2 tygodnie pimafucin a później Macmiror, żeby pozbyć się infekcji. Wyniki krzywej cukrowej wyszły aż za dobreCukrzycy nie mam za to mam lekkie niedocukrzenie
Ze skrajności w skrajność
Dietę mam trzymać nadal ale tak jak do tej pory, czyli nie muszę się do niej stosować restrykcyjnie.
Nasze dziecię na podglądanie zareagowało facepalmem:
Prawdopodobnie była to reakcja na nasz szok po zobaczeniu tego ujęcia:
Tak więc jak widać, moja intuicja tym razem zawiodła
Super wieści Kasiu gratulacje -
Kasia gratuluje synka:-) ja mam przeczucie ze bedzie dziewczyna no ale okaze sie w ponj... A mojemu maluchowi chyba sie glos dziadka podoba bo figlowal i to ostro jak u tescia bylam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:31
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeresa1992
Super gratuluję córeczki
ryjkek
Mi na USG mierzył szyjkę i miała 4 cm powiedział że ok.
A.Kasia
O w moje urodziny masz termin
Gratuluje kochana z całego serca woow super
Fotki jakie śliczne no i te męskie klejnoty cudo
Ale piszecie kobitki, ja dziś robiłam pranie, trochę sprzątałam i gotowałam, później kolacja, dzieci do spania, z pieskami na spacer i oto wróciłam -
Kasiu, gratuluję synka. I Tymek ładnie, i Tomek ładnie
Ja już jestem pewna, że czuję jak mój Stasiu kręci się w moim brzuchu. Nie mogę się doczekać kiedy będzie tak kopał, że mój mąż też poczuje.
Lecę rano na 7. do Kościoła. Kto ze mną?Magda lena, A.Kasia, baassiia, anitka19953, Anetq, Kokaina, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Kasiu, gratuluję synka
Tymek pięknie!
Mam bardzo podobne zdjęcie siusiaka synkaMąż się śmieje, że nie widzi i tak tego siusiaka. Pokazuję mu, mówię, a on dalej swoje, że to nie siusiak! I gadaj z takim...
Mi lekarz ost mierzył szyję usg dopochwowym, ale nie podał mi ile cm ma.
Ksanka, bądź dzielna! 3mam kciuki. Dawaj znać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:48
A.Kasia, ksanka lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Kasiu, gratuluję synka. I Tymek ładnie, i Tomek ładnie
Ja już jestem pewna, że czuję jak mój Stasiu kręci się w moim brzuchu. Nie mogę się doczekać kiedy będzie tak kopał, że mój mąż też poczuje.Na razie to chciałabym , żeby mój Staś regularnie kopał
a nie tak kilka razy na dzień tylko czuję i się martwię.