Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Kasia zdjęcie pierwsze mistrzostwo świata ;-)
    Dobrze ze wszystko u Was w porządku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:31

ug37zbmh9r9sv292.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia super ! ;) Ej mam takie pytanie do Ciebie , może trochę głupie...nosiłaś na rękach swojego siostrzeńca ? Bo ja wczoraj wziełam 2 miesięczną ,sześciokilową Julkę , ponosiłam chwilę ale zaraz ją odłożyłam ze strachu ;p

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Kasia jaki siusuak:D Uroczy:) A ja tak sobie myślałam, że Ty raczej będziesz miała synka, bo ładnie wygladasz. Podobno z chłopakami też się tak nie tyje, a Ty chudzinka jesteś. Najważniejsze, że rozwija się prawidłowo i rośnie jak szalony:) Będzie dużym chłopem;)

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ;) Mąż ucieszony a ja chyba jeszcze jestem w szoku ;) Dałabym sobie kilka kończyn obciąć, że będzie dziewczyna :D Widać produkuję samych facetów :D

Ola - wzięłam go na ręce tylko raz - do zdjęć z chrztu. Chętnie bym go częściej poniuniała ale raz, że to już duży kloc a dwa, najbliżsi mi nie pozwalają ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:34

Est lubi tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka oczywiście wszystkie tu trzymamy kciuki mocno.

U mnie podczas ciąży w ogóle nie robią dopochwowo usg, pytałam bratowej i kuzynki, to żadna nie miała. Czy to znaczy, że w ogóle nie mierzą szyjki? A na fotelu jak gin sprawdza szyjkę to wtedy jak palcem bada czy jak wkłada wziernik? No bo nie powiem, schizę mam na punkcie szyjki. Co i raz czuję ucisk w pochwie jak pochodzę trochę i oczywiście sobie wkręcam.

• baassiia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia jaki gigant :P chyba wszytko z Ciebie wysysa, że nic nie tyjesz :P Pewnie jako jedna z pierwszych będziesz się nam chwalić zdjęciami maleństwa z porodówki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:36

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia co za uroczy siusior :D To wspaniale, że wszystko dobrze :) Będziesz spokojna przez jakiś ... tydzień :P Intuicja zawiodła, ale pozytyw taki, że będziesz miała wszystko po Julku ;) Naprawdę produkcja chłopaków u nas pełną parą :)

• Gośśś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu gratuluje synka :) i ciesze sie ze wszystko u was ok :)

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • 26Asia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie badał tylko palcem, i usg przez brzuch.

Kasia gratulacje synka !!

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    A.Kasia jaki gigant :P chyba wszytko z Ciebie wysysa, że nic nie tyjesz :P Pewnie jako jedna z pierwszych będziesz się nam chwalić zdjęciami maleństwa z porodówki :)

Lepiej, żeby nie ;) Tak dla odmiany tym razem mam zamiar urodzić najwcześniej w terminie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:51

paola87 lubi tę wiadomość

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, trochę mi wstyd to pisać, ale ja na tym zdjęciu nie widzę żadnego siusiaka...:( gdzie Wy dziewczyny widzicie? Proszę o wyjaśnienie, jak krowie na rowie.

No i Kasieńko gratulacje. Lepszych wieści spodziewać się nie mogliśmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:40

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • aniek_m Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany zestresowałam się teraz tą szyjką macicy :( U mnie jak mierzyli to jest ok 2,5 cm i żaden z 4 lekarzy, którzy mnie badali w ciągu 2 mcy nic nie wspomniał o skracaniu i zakładaniu szwów :(

34bwkw7izri68fev.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście taki filmik? Mamy przekazują rodzeństwu info o dzidziusiu w drodze. Bardzo wzruszający i słodki :)

https://www.youtube.com/watch?t=8&v=BfrC56dld2E

Kokaina lubi tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Kasia super ! ;) Ej mam takie pytanie do Ciebie , może trochę głupie...nosiłaś na rękach swojego siostrzeńca ? Bo ja wczoraj wziełam 2 miesięczną ,sześciokilową Julkę , ponosiłam chwilę ale zaraz ją odłożyłam ze strachu ;p

Ola....ja z racji pracy ciągle podnoszę dzieci. Nawet mojego synka 16kg ciężko czasami nie podnieść ;) wszystko w granicach rozsądku, bez gwałtownych ruchów i jakoś daje radę

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    A widziałyście taki filmik? Mamy przekazują rodzeństwu info o dzidziusiu w drodze. Bardzo wzruszający i słodki :)

Ja nagrałam reakcję synka (rozpłakał się ze szczęścia) i moich rodziców - wrzeszczeli jak szaleni :) widok cudny i pamiątka na lata

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:48

domiii, nick nieaktualny, Lula_w lubią tę wiadomość

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, wiecie że ja panikuje...miałam ją na rękach może z 5 minut , ale się ocknęłam i ją szybko oddałam ;p Kasia nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko dobrze , bo martwiłam się tymi Twoimi ostatnimi dolegliwościami. Ksanka , wszystko będzie dobrze ;)

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • domiii Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:

popłakałam się... :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Kasia, trochę mi wstyd to pisać, ale ja na tym zdjęciu nie widzę żadnego siusiaka...:( gdzie Wy dziewczyny widzicie? Proszę o wyjaśnienie, jak krowie na rowie.

No i Kasieńko gratulacje. Lepszych wieści spodziewać się nie mogliśmy :)

Hehe, ja już miałam w obu ciążach tyle USG, że widziałam siusiaka zanim jeszcze lekarz zapytał, czy chcemy znać płeć :D

1hpd7s.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:06

She86, Est, Renka88, nick nieaktualny, Mietka 30:), nick nieaktualny, Karmelek211, anitka19953, Kokaina, Martita88 lubią tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    I jak z imieniem w końcu Kasiu?;)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zmieniając temat, czytam nasze pierwsze wpisy na tym forum, coś niesamowitego;)

ug37zbmh9r9sv292.png
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ