Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia super !
Ej mam takie pytanie do Ciebie , może trochę głupie...nosiłaś na rękach swojego siostrzeńca ? Bo ja wczoraj wziełam 2 miesięczną ,sześciokilową Julkę , ponosiłam chwilę ale zaraz ją odłożyłam ze strachu ;p
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hahaha Kasia jaki siusuak:D Uroczy:) A ja tak sobie myślałam, że Ty raczej będziesz miała synka, bo ładnie wygladasz. Podobno z chłopakami też się tak nie tyje, a Ty chudzinka jesteś. Najważniejsze, że rozwija się prawidłowo i rośnie jak szalony:) Będzie dużym chłopem;)
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
Mąż ucieszony a ja chyba jeszcze jestem w szoku
Dałabym sobie kilka kończyn obciąć, że będzie dziewczyna
Widać produkuję samych facetów
Ola - wzięłam go na ręce tylko raz - do zdjęć z chrztu. Chętnie bym go częściej poniuniała ale raz, że to już duży kloc a dwa, najbliżsi mi nie pozwalają ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:34
Est lubi tę wiadomość
-
Ksanka oczywiście wszystkie tu trzymamy kciuki mocno.
U mnie podczas ciąży w ogóle nie robią dopochwowo usg, pytałam bratowej i kuzynki, to żadna nie miała. Czy to znaczy, że w ogóle nie mierzą szyjki? A na fotelu jak gin sprawdza szyjkę to wtedy jak palcem bada czy jak wkłada wziernik? No bo nie powiem, schizę mam na punkcie szyjki. Co i raz czuję ucisk w pochwie jak pochodzę trochę i oczywiście sobie wkręcam. -
nick nieaktualnybaassiia wrote:A.Kasia jaki gigant
chyba wszytko z Ciebie wysysa, że nic nie tyjesz
Pewnie jako jedna z pierwszych będziesz się nam chwalić zdjęciami maleństwa z porodówki
Lepiej, żeby nieTak dla odmiany tym razem mam zamiar urodzić najwcześniej w terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:51
paola87 lubi tę wiadomość
-
Kasia, trochę mi wstyd to pisać, ale ja na tym zdjęciu nie widzę żadnego siusiaka...
gdzie Wy dziewczyny widzicie? Proszę o wyjaśnienie, jak krowie na rowie.
No i Kasieńko gratulacje. Lepszych wieści spodziewać się nie mogliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:40
kleo2426 lubi tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Kasia super !
Ej mam takie pytanie do Ciebie , może trochę głupie...nosiłaś na rękach swojego siostrzeńca ? Bo ja wczoraj wziełam 2 miesięczną ,sześciokilową Julkę , ponosiłam chwilę ale zaraz ją odłożyłam ze strachu ;p
Ola....ja z racji pracy ciągle podnoszę dzieci. Nawet mojego synka 16kg ciężko czasami nie podnieśćwszystko w granicach rozsądku, bez gwałtownych ruchów i jakoś daje radę
-
baassiia wrote:A widziałyście taki filmik? Mamy przekazują rodzeństwu info o dzidziusiu w drodze. Bardzo wzruszający i słodki
https://www.youtube.com/watch?t=8&v=BfrC56dld2E
Ja nagrałam reakcję synka (rozpłakał się ze szczęścia) i moich rodziców - wrzeszczeli jak szaleniwidok cudny i pamiątka na lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:48
domiii, A.Kasia, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem, wiecie że ja panikuje...miałam ją na rękach może z 5 minut , ale się ocknęłam i ją szybko oddałam ;p Kasia nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko dobrze , bo martwiłam się tymi Twoimi ostatnimi dolegliwościami. Ksanka , wszystko będzie dobrze
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Kasia, trochę mi wstyd to pisać, ale ja na tym zdjęciu nie widzę żadnego siusiaka...
gdzie Wy dziewczyny widzicie? Proszę o wyjaśnienie, jak krowie na rowie.
No i Kasieńko gratulacje. Lepszych wieści spodziewać się nie mogliśmy
Hehe, ja już miałam w obu ciążach tyle USG, że widziałam siusiaka zanim jeszcze lekarz zapytał, czy chcemy znać płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:06
She86, Est, Renka88, kleo2426, Mietka 30:), d'nusia, Karmelek211, anitka19953, Kokaina, Martita88 lubią tę wiadomość