Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muminko witaj w klubie;) Ja mogłabym spać cały dzień
wczoraj już koło 19 spałam, mąż o 21 obudził mnie na zastrzyk i luteinę, potem dalej kimka:D tak do rana. Dziś też już miałam drzemkę, czuję że za chwilę chyba powtórzę czynność
To w I trymestrze nie byłam taka senna:/ Nie odmawiam sobie tej przyjemności, jeśli czuję potrzebę to śpię
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Karmelek211 wrote:Muminko witaj w klubie;) Ja mogłabym spać cały dzień
wczoraj już koło 19 spałam, mąż o 21 obudził mnie na zastrzyk i luteinę, potem dalej kimka:D tak do rana. Dziś też już miałam drzemkę, czuję że za chwilę chyba powtórzę czynność
To w I trymestrze nie byłam taka senna:/ Nie odmawiam sobie tej przyjemności, jeśli czuję potrzebę to śpię
też mam wrażenie że od 2 tygodni tylko bym spałatrochę mnie to denerwuje bo jak niedźwiedź chodzę
-
muminka83 wrote:też mam wrażenie że od 2 tygodni tylko bym spała
trochę mnie to denerwuje bo jak niedźwiedź chodzę
Zero rozrywki ze mną
Heh no cóż, takie życie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 17:36
-
Wiewiórka, gratuluję
Ja nie chcę czekać z wyprawką do grudnia, bo obawiam się strasznego tłoku w sklepach. Niby większość i tak kupuję online, ale niektóre rzeczy jadę najpierw obejrzeć na żywo. Poza tym sprawia mi to ogromną radość i pozwala rozłożyć wydatki na kilka miesięcy. Chcę jak najwięcej kupić z bieżącej pensji, żeby nie uszczuplać oszczędności - kto wie na co mogą się przydać. A jeszcze inna kwestia, że jestem w gorącej wodzie kąpana i nie mogę się doczekać aż wszystko kupię. Każda wizyta kuriera to radocha. Mam już: wózek, śpiworek do wózka, z miejscem na pasy, mufkę na zimę, żeby ręce nie marzły na spacerach, rożek, jeden ręcznik, dwa kocyki (jeden ocieplany), grzechotkę i trochę ubranek - na 56 body i półśpiochy, na 62 body, 2 kaftaniki i sweterek i kilka sztuk z promocji w większych rozmiarach. Teraz rozglądam się za pajacami bo nie mam jeszcze żadnego, ale obiecałam sobie, że we wrześniu już nic nie kupię. Do stycznia odkładam decyzję o kupieniu wanienki, kosmetyków i przewijaka - ze względu na gabaryty i terminy ważności.M+M+?, wiewiórka17, domiii, Kajola lubią tę wiadomość
-
A.Kasia-daj znać po wizycie:)
Tak w ogóle to dziś mi się śniło, że dostałam od Ciebie kilka kartek z różnych miejsc,np.z Dominikany, Meksyku czy Zanizbaru. Nieźle:DKate84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i ja też już po wizycie.. najprawdopodobniej bedzie moja wymarzona dziewczynka
)
12 pazdziernika jestem umowiona na genetyczne. Dobija mnie tylko waga... od ostatniej wizyty 3 tyg temu przybralam 5 kg...;/
kateee, skowroneczka87, baassiia, M+M+?, A.Kasia, She86, Karmelek211, Karolina@, anie93lica, 26Asia, krówka_muffka, perła ziemi, Kate84, Madzialena90, Kajola, Mietka 30:), anitka19953, Karka, Kokaina, Martita88, aaagaaatka, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Teresa1992 wrote:i ja też już po wizycie.. najprawdopodobniej bedzie moja wymarzona dziewczynka
)
12 pazdziernika jestem umowiona na genetyczne. Dobija mnie tylko waga... od ostatniej wizyty 3 tyg temu przybralam 5 kg...;/
Gratuluje coreczkiwaga sie nie przejmuj
ja mam juz 4 kg na plusie
wazne ze malenstwo ma sie dobrze
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]