Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
krówka_muffka wrote:Całuję w sam środek pępka!!
pępek - podobnie jak w poprzedniej ciąży - ciągle wklęsły. Z synkiem miałam do końca taką śmieszną dziurę na środku brzucha.
Z synkiem też długo miałam duży brzuch, około 32 tc zeszła ze mnie woda i na końcówce był malutkimam nawet foto z porodówki bo mój mąż cykał
krówka_muffka, muminka83 lubią tę wiadomość
-
A my wczoraj wieczorem pojechaliśmy do Tesco bo dziewczyny pisały, że przeceny na dziecięcych, i kupiliśmy trochę body'ów
4x3pak i 2 pojedyncze, i do usg koniec z wydawaniem kasy:P Już tak nam się chciało coś kupić i ucieszyć się
kamka, A.Kasia, Lula_w, Mietka 30:), Kate84, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Est wrote:Aniek, śliczne te Twoje maluszki!!!
Ja się tylko boję co z tych maluszków wyrośnie i po cichu modlę się żeby odziedziczyły charakter po moim partnerze, który jest oazą spokoju i optymizmu bo ze mnie niezłe jest ziółko hihi
Kate84, Est lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie dotyczace brzuszkow. Do18tyg ciazy macica jest tak na wysokosci pare cm pod pepkiem to jak to jest ze sa juz takie brzuszki? U wielorodek to inaczej ale u pierworodek? Ja macice mam jeszcze nisko, dopiero zaczynam ja wyczuwac na lezaco ale moj normalny brzuch(jelita itd) rzeczywiscie jakos tak zaczal wystawac.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Dzień dobry
Dziewczyny Wasze brzuszki są cudowneZdjęcia dzieciaczków też piękne!
Jutro w Pytaniu Na Śniadanie będzie ciekawy temat"Jak wyznaczyć granice teściowej, wtrącającej się w wychowanie dzieci"
Koniecznie muszę to obejrzeć. Mam nadzieję, że nie zapomnę
domiii, She86, Kate84 lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Cześć Kochane
Jakie cudne brzuszkiprzyznam, że jak u mnie nie było nic - tak teraz z dnia na dzień widzę różnicę
Wczoraj byłam na wizycie - Okruszek rośnie ładnie, już ma 117g, niestety nie wiem ile cm bo to badanie było jakieś mega szybkie, jedyne co zdążyłam zauważyć na USG to piękne paluszki u stópekno i nie mam fotki
Domii zmień mi proszę termin na 19.03 bo już tak na 3 USG wyszło i wpisz...DZIEWCZYNKĘ(100% nie ma, ale i tak czuję, że się nic nie zmieni)
cudownego dnia Wam życzęA.Kasia, Madzialena90, kamka, kateee, ksanka, muminka83, Lula_w, Kajola, Martita88, Mietka 30:), domiii, She86, Karka, Kate84, krówka_muffka, M+M+?, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Pap co do tej macicy, to ona już wcale nie jest taka mała i tak niskoJak ostatnio zaszła taka konieczność i gin badał mi brzuch na kozetce, to nakreślił mi palcami gdzie znajduje się moja macica. Zaczynała się pod samym pępkiem i szła dosyć szeroko w boki, więc już całkiem spora jest
Fajne brzuszki już mamy, jak ja lubię tak popatrzeć teraz na ten brzuch, nareszcie widacNawet ostatnio polubiłam obcisłe bluzki, bo brzusio fajnie wtedy wygląda
A do tej pory lubiłam tylko luźne
A.Kasia, ksanka, domiii, Nataszka2200, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Hejka
Dziewczyny sliczne macie brzuszkimoj tez juz coraz wiekszy sie robi
pozniej wstawie zdjecie
Trzymam kciuki za wizyty, ktoras ma dzisiaj?
Muminka sliczne malenstwo
Aniek twoje dwa szkraby tez super
Co do smiesznych napisow na bodziakach to kupilam w tamtej ciazy body z napisem "Docieraja do mnie wiesci, ze pielucha wiecej nie pomiesci"
Moja kolezanka urodzila teraz synka i kupilam jej pampersy, chusteczki i bodziaki. Wydaje mi sie ze to jej sie przydamuminka83, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]