Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwaa wrote:Hahahah świetne
muszę swojemu to pokazać
Kasia24 lubi tę wiadomość
-
kamka wrote:Ja z moim stwierdziłam że takie można kupić ale np moja kumpela dostała "będę samodzielna jak moja mama która wypłatę taty wydaje sama"... no już chyba wole takie jak wam podrzuciłam...
Takie widziałam na allegro. Widziałam jeszcze body dla dziewczynki "chłopaki mnie podrywają, ale przy tacie szans nie mają"Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
ryjkek wrote:Tak też zrobię, tym razem ja będę wredna i nie powiem jej wcześniej, że idę na długie L4. A miałam jej dzisiaj powiedzieć, żeby sobie poszukała zastępstwa, ale teraz nie mam zamiaru robić jej tej uprzejmości.
Ja swojej zrobiłam uprzejmośc, powiedziałam jej 10 lipca o ciązy i pozniej poprosiłam o tygodniowy urlop w sierpniu, zgodnie z harmonogramem urlopów- a szefowa na moj wniosek odpowiedziała, tydzień urlopu? przecież dopiero byłas w czerwcu na urlopie, a ja jej ze mam jeszcze ponad 20 dni i jest sezon urlopowy i kiedy niby mogę wykorzystać ten urlop - to się zdarła żebym sobie nie myślała że bede dostawać urlop kiedy zechce... także widzicie.
Edit: Także Ryjek uciekaj na L4nie zastanawiaj się nawet. My chcemy byc fair a pracodawcy nas traktuja jak zło konieczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:57
Natalia27.03.2016
-
Karka wrote:Cześć dziewczyny
Życzę wszystkim dużo zdrowia!
Od wczoraj wieczora miałam twardy brzuch, chyba teraz mi zmiękł, bo się już przestraszyłam:/ A wizyta dopiero za 2 tyg.
Generalnie przytyłam od wagi wyjściowej 3 kg...!!
Byłam rano na badaniach mocz, krew, toxo - zlecone przez gina, i dodatkowo miałam bon na inne, więc fajnie, później przez neta odbiorę.
Dzisiaj planuję robić naleśniki z serem i nutellą na obiadKiepska ze mnie kucharka (mąż wiedział co brał;P), ale postaram się ich nie zepsuć
A to mój dzisiejszy brzuchol, albo mnie wydęło, albo po prostu nagle wywaliło;)
wow jaki już dużyzazdroszczę
Karka lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Lula_w wrote:Jak kupowałam prezenty to zawsze podpytywałam co potrzebują, u nas było tak samo, wszyscy pytali co nam brakuje. Od dziadków gotówka, na wybrane przez nas rzeczy
Za ubrania teściowej podziękowałam, bo raczyła mnie straszydłami z SH, też tam czasami kupuję, ale to co ona przynosiła to wołało o pomstę, jeszcze się chwaliła, bo złotówkę dała. Teraz misie w domu ubiera(to nie jest żart)
W dobrym SH można wyhaczyć fajne, mało co używane albo nowe ubranka dla niemowlaków, w pierwszej ciąży kilka dobrych perełek znalazłam, teraz już nie mam czasu na łowy -
Witam dziewczyny po kilkudniowej nieobecności. Stęskniłam się za Wami
Wracam wypoczęta, naładowana promieniami słonecznymi, falami morskimi i dużą ilością jodu. Mam nadzieję, że wystarczy go maluchowi do końca mieszkania w brzuszku. Codziennie jadłam ryby, nawet nie potrafiłam się oprzeć tym wędzonym.
Mam nadzieję, że u każdej wszystko w porządku. Tyle naskrobałyście przez te kilka dni, że nawet nie próbuję tego nadrobić. Miłego dniaLula_w, Martita88, A.Kasia, She86, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Bliźniaki wymiatają
My znajomym jeszcze przed urodzeniem daliśmy paczkę większym pampersów, teraz jak będziemy szli, to najpierw zadzwonimy i się dowiemy czego im trzeba
Lula_w Twoja teściowa ma misie??
Ale z tymi ciuszkami to powinna się faktycznie zastanowić, bo nie wypada przynosić dla dziecka byle czego... i to dla własnego wnuka.aniek_m lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Me Amerie - pokaż, aż jestem ciekawa gdzie mój w rankingu wielkości się plasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:16
A.Kasia, She86, Martita88, krówka_muffka, kamka, Karka, Karolina@, Kajola, RudyTygrysek, muminka83, Est, Lula_w, Madzialena90, kateee, ksanka, Gośśś, Mietka 30:), kleo2426, Kate84, 26Asia, d'nusia, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
Lucky, She86, kamka, domiii, Martita88, krówka_muffka, Karka, Magda lena, Karolina@, RudyTygrysek, Kajola, muminka83, Renka88, Est, A.Kasia, Lula_w, Madzialena90, kateee, ksanka, Gośśś, Mietka 30:), kleo2426, Kate84, 26Asia, Kasia24, d'nusia, perła ziemi lubią tę wiadomość